Oldal kiválasztása

Erekciótartó

Erekciós problémák gyötörnek? Netán csak jól jönne az extra energia és kitartás? A tartós erekció, a hirtelen és lenyűgöző módon megnövekedett vérbőség nem álom többé! Válts kőkemény péniszre és kezd el megvalósítani a legpiszkosabb szexuális fantáziáidat még ma!

Az erekciótartó gélekről bővebben

Ezeket a krémeket nem csupán az erektilis diszfunkcióban szenvedő személyek használják előszeretettel. Azon egészséges emberek körében is népszerűek, akik egyszerűen csak kirobbanóbb teljesítményre vágynak szex közben. 

Hiszen a hatékony összetevők révén, életed eddigi legdurvább, legkeményebb merevedését tapasztalhatod meg. Továbbá intenzívebbé teszik az orgazmust, és fokozzák az érzékenységet a szexuális aktus teljes egésze során.

Ráadásul a kategóriába fellelhető gélek – összetevőtől függően – elősegíthetik a pénisz növekedését, vagy annak gyorsabb regenerálódását is (például egy extra Ginkgo biloba kivonat hozzáadása révén].

Céljuk tehát egy szuper erős, acélos merevedés kiváltása és annak hosszas fenntartása.

Hogyan működnek?

Az erekciótartó gélek alkalmazásával kitágulnak az érfalak és megnövekedik a pénisz vérellátása. A nagyobb vérbőség által pedig kialakul az intenzív és tartós merevedés. Gyakori, hogy a minden eddiginél erősebb erekció esztétikailag olyan látványt kelt, mintha péniszünk jelentősen vitálisabb, és egyben nagyobb is volna.

Mire ügyelj az első használat során?

A bőröd számára új krémeket, először mindig az alkarodon célszerű tesztelned. Ehhez csupán vigyél fel egy borsónyit az említett területre, és figyeld, hogy mi történik. Amennyiben kiütéseket vagy bőrpírt tapasztalsz, hagyd abba a felhasználást. 

Ellenkező esetben viszont, próbáld ki nyugodtan a péniszeden. Ha mégis irritációt vagy más kellemetlen tüneteket tapasztalsz, csupán öblítsd le azonnal tiszta vízzel.

Hogyan alkalmazd az erekciótartó géleket?

A legtöbb készítményt más-más módon kell felhasználni. Ezért kiváltképp fontos, hogy mindig az adott termék használati utasítása szerint járj el.

Egyes esetekben közvetlenül az aktus előtt néhány perccel, a pénisz fejére (makk) kell felvinned, majd belemasszíroznod a krémet – legalább 30 másodpercig. Még más készítményeknél szigorúan csak a pénisz bőrét szabad bekenni. Léteznek azonban olyan termékek is, melyeket a húgycsőnyílásba szokás bejuttatni.

A lehetséges felhasználási módok tehát rendkívül eltérőek.  Növeld hát a keménységet, fokozd az örömöt és nyújts olyan lenyűgöző formát, amelyet sosem felejt majd el partnered! Válaszd professzionális, gondosan válogatott erekciótartó termékeinket, és tapasztald meg a teljesítményed legfelső szintjeit.