Oldal kiválasztása

Erotikus ajándékok pároknak

Nem tudod, mivel lepd meg kedvesedet a szerelem ünnepén? Csak ne aggódj! Most a legszexisebb, szenvedélyes ajándékötleteket tervezheted meg számára minőségi, széles termékkínálatunk révén.

Ezért fontosak az erotikus ajándékok a párok életében

Számos nemzetközi, internetes felmérés rámutatott, hogy a legtöbb nő számára sokkal többet jelent egy időnkénti, csendes, meghitt éjszaka, mint a méregdrága nyaralások. Engedd hát meg, hogy vázoljunk egy hibátlan, ötcsillagos estét számotokra, melynek a legvége, akár életed eddigi legjobb orgazmusával is zárulhat!

Mit és hogyan ajándékozz az évfordulótok vagy Valentin nap alkalmából?

Első lépésben csomagolj be egy általad választott, erotikus tárgyat: mely lehet akár egy impozáns szex csengő, vagy a közkedvelt love zseton is. Hogy innentől kezdve, szavak nélkül is kifejezhessétek egymás iránti érzelmeiteket. Ezt követően, szórj szét otthonotok különböző részein (legfőképpen a fürdőkádba és a hálószobába) rózsaszirmokat, melyek már önmagukban is képesek kiváltani a romantikus hangulatot.

Készíts egy kellemesen langyos fürdőt, akár egy vágykeltő, feromon fürdőbomba hozzáadásával. Amint kedvesed betoppan, fürödjetek meg és részesítsd egy kiadós masszázsban.

Ehhez először forrósítsd fel a hőmérsékletet egy hihetetlenül illatos masszázsgyertyával.  Majd hagyd, hogy megbabonázzon titeket az édeskés vanília és a szantálfa elragadó, erotikus illat kombinációja.

Ha szeretnél még ennél is több kellemes gondolatot ébreszteni, használj egy bizsergető hatású, vágykeltő masszázs gélt. 

Az érzelmek most már a tetőfokára hágnak.

Lepd meg szerelmedet, – mindössze egyetlen gombnyomással – élete eddigi legjobb előjátékával (például egy professzionális Wand masszírozó gép, vagy bármilyen, igényes csikló vibrátor segítségével.

Innentől pedig egyetlen dologra kell koncentrálnotok, hogy át engedjétek magatokat a kényeztetésnek, és átéljétek az élvezetek legfelső, mennyei fokát.

Végezetül nincs más hátra: nyújtsd át, a kezdetben már említett ajándéktárgyat!  Egy ilyen fordulatos és egyben végtelenül romantikus este során tehát, szinte minden létező örömfaktort kiaknázhatsz. Kapcsolatotokat pedig egy tejesen új szintre emelheted. Siess, hogy le nem maradj a kiszemelt darabokról – melyek maradéktalanul felteszik majd az i-re a pontot!