Oldal kiválasztása

Felcsatolható dildó

Dobd fel a mindennapok hangulatát egy professzionális, tartós erotikus játék segítségével a minőségi szex és szórakozás érdekében. Most pedig engedd meg, hogy elkalauzoljunk a felcsatolható dildó kínálatunk fantasztikusan színes világába.

Miben tér el egy vibrátortól?

Mivel dildók nem rendelkeznek elektromos motorral – mely a vibrátorok esetében a bizsergető érzésért felelős – így erősségük sokkal inkább a méretükben és bársonyos, szilikon alapú felszínükben rejlik.

Ebből kifolyólag, ezek a segédeszközök a hüvelyi orgazmus, illetve az anális élmények kiváltására alkalmazhatóak. Ugyanezen okból kifolyólag, e játékok esetében nincsenek esetlegesen kiszűrődő, negatív zajok, melyek esetleg megzavarhatják az együttlétre történő ráhangolódást.

Készletünk színvonalas modelljeinek társasága garantáltan kimagasló élményt kínál, akár egy szerepcserés játék, akár egy leszbikus szerelem során. Csak ügyelj rá, hogy véletlenül se maradj síkosító nélkül.

Ezekre a paraméterekre érdemes ügyelni a választás során

A dildók, kialakításuk révén a lehető legprecízebb módon képesek utánozni egy valódi pénisz által nyújtott, bőrszerű, selymes stimulációt a behatolás során. Így nem ritka hát, hogy inkább a megszokottnál nagyobb méreteket preferálják a felhasználók.

Azonban, ez még nem minden. A legtöbb termék nem csupán tapintásra, érzetre képes megszólalásig hasonlítani egy élethű hímvesszőre, hanem látszatra is. Az fitymaféktől kezdve, az erezett felszínen át, egészen a makkig, szinte már elképesztő, hogy mennyire részletes a kidolgozottság.

Szerencsére, akkor sem kell lemondanod a dildók által generálható rózsaszín felhőkről és élménytengerről, ha számodra ez a hasonlóság már-már ijesztőnek tűnne. Ugyanis számos, egyedi külsővel és színnel rendelkező darab közül választhatsz.

Így egyedül azt kell csak eldöntened, hogy egy végtelenül realisztikus élményt szeretnél-e, vagy inkább egy burkoltabb, sima anyag társaságát, mint amilyen például az üveg. 

Lehengerlő extrák – Hogy az izgalmi állapot a csúcsra törhessen

A natúr dildókon felül számos, speciális funkcióval ellátott, prémium modell közül választhatod ki az igényeidnek legmegfelelőbb típust. Ilyenek például a belül hengeres kialakítású, férfiak számára tervezett pénisz hosszabbítóként működő, illetve a multifunkcionális, mindkét oldalon 1-1 hímtagot tartalmazó termékek is.

Ezek révén Te és szerelmed egyszerre élvezhetik egyazon játék nyújtotta előnyöket.

Szintúgy különlegességnek számítanak a spriccelő, vagy a tripla, tartópánt nélküli dildók is, melyeknek egy-egy oldalát stabilan a hüvelyedbe, illetve ánuszodba helyezheted. Eközben a másik, enyhén hajlított végével kedvesed G-pontját stimulálhatod.

A sokszínű, változékony szex élmény érdekében pedig válaszd előre összeállított, pénztárcabarát szettjeinket, melyek több típust és méretet tartalmaznak egyszerre. Nincs más hátra, villanyozd fel kapcsolatodat pár szórakoztató, professzionálisan élvhajhász erotikus kiegészítővel. Változtasd a hálószobádat egy pajzán játszótérré még ma, hogy végre újabb felejthetetlen sztorikkal és élményekkel ajándékozd meg Önmagad.