Oldal kiválasztása

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá. Tényleg létezik a G-pont? Vizsgálatok sokaságát végezték el a témában Mióta a német kutató, Dr. Ernst Grafenberg (innen ered […]

by admin

szept 6, 2021

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.

 

A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető!

Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá.

G pont orgazmus

Tényleg létezik a G-pont? Vizsgálatok sokaságát végezték el a témában

Mióta a német kutató, Dr. Ernst Grafenberg (innen ered a G-pont elnevezés) a negyvenes évek vége felé felfedezte ezt a nagyon nehezen fellelhető női erogén zónát, a G-pont központi téma lett a tudósok körében. A legtöbb szakember azonban nem volt biztos benne, hogy a G-pont tényleg létezhet-e.

A kutatók a tanulmányok és kérdőívek készítése során megállapították, hogy a nők többsége hisz a G-pont létezésében, még abban az esetben is, hogy ha önmaguk soha nem tapasztalták meg az orgazmus ilyen formáját. A szexualitást kutató tudósok ultrahang és MRI felvételekkel próbálták meghatározni a G-pont pontos helyét, illetve voltak néhányan, akik biopsziás vizsgálatokat is végeztek.

Az megállapítható (a szövettani vizsgálatok során ugyanis kiderült), hogy bizonyos nők hüvelyfalán, egy kis területen valóban több az idegvégződés, míg más kutatási alanyoknál ez a terület kevésbé volt érzékeny. Így a kutatók megállapították, az emberi test érzékenysége nem csupán az idegvégződések számán múlik – avagy fantasztikus gyönyöröket képesek átélni azok is, akik nem ismerik a G-pontjuk helyét.

Érdekes módon az indiai Káma szútra már a 11. században megemlítette ezt a női hüvelyben lévő érzékeny területet.

Mi a különbség a G-pont orgazmus és a hüvelyi orgazmus között?

Tekintettel, hogy a nők alig 20%-a képes hüvelyi orgazmust átélni, és talán azok sincsenek sokkal többen, akik valaha G-pont orgazmust tapasztaltak meg, kifejezetten nehéz releváns beszámolókat találni erre a kérdésre.

Azonban egy dolog biztos: a hüvelyi orgazmus bármit magában foglalhat, így a méh és méhnyak idegeinek stimulálásán felül, akár még a G-pont stimulálását is. Alapvetően tehát, egy önálló G-pont orgazmus a legtöbb esetben csupán egy része a teljes hüvelyi orgazmusnak.

Ezáltal nyilvánvalóan egyedi, elkülöníthető érzés.

Mit kell éreznünk, ha már közel járunk? – A G-pont megkeresése

Bár mindenki másként vélekedik a G-pont stimulálása által kiváltott érzésekről, bizonyos pontokban azért megegyeznek a különféle beszámolók. Mint kiderült, egyesek jobban szeretik ezt a fajta érzést, mint mások: sokan egy mélyebb, teljesebb és átfogóbb érzésként írják le, mint a csikló orgazmust.

Sokan említenek a hüvely mélyéből eredő intenzív melegség érzetet.

Elenyésző számban, de fellehetőek olyan beszámolók is, ahol a megkérdezettek arra panaszkodnak, hogy a G-pont stimuláció alatt enyhe vizelési inger tör rájuk. Ennek hátterében az állhat, hogy a G-pont valójában körül veszi a húgycsövet.

Ha azonban nem tör rád a vizelési inger, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy valamit rosszul csinálsz. Ugyanis ez fajta kellemetlenség nagyon kevés nőt érint a rejtélyes G-ponttal kapcsolatban.

Orgazmus

Műtéti beavatkozás a G-pont nyújtotta örömök érdekében?

Egyre többen teszik fel azt a kérdést, hogy létezik-e vajon modern, műtéti beavatkozás erre a célra. Ez főként azon nők körében népszerű, akik nem élvezik eléggé szexuális életüket, valamint, akik gyenge orgazmuskézségben szenvednek.

A válasz természetesen: igen, létezik!

Azonban, ez a fajta műtéti eljárás inkább egyfajta vagina megfiatalításként él a köztudatban. És egyáltalán nincs tudományos alapja arra nézve, hogy elősegítené a G-pont egyszerűbb felfedezését. Ettől függetlenül, világszerte egyre több nő fekszik kés alá, hogy fittebb, érzékenyebb nemi szervet varázsoljanak számukra az orvosok.

Mindezt annak ellenére, hogy mennyi veszélyt rejt magában.

Hiszen akárcsak a klitorisz, úgy a hüvely is rettentően gazdag az idegvégződésekben. Ez pedig előre vetíti, hogy jelentős az esély a műtét utáni komplikációkra, fertőzésekre, fájdalmakra vagy éppen vérzésre.

Ráadásul, még minden hátránya ellenére sem garantált, hogy egy ilyen beavatkozás megoldja az orgazmus-hiány problémáját.

Ugyanis a legtöbb esetben a probléma forrása nem a női nem szerv, hanem az agy. Ezért a műtéti kockázatok helyett a legtanácsosabb, kezdetben inkább átvizsgálni egészségügyi állapotunkat, gyógyszereinket, életünk stressz faktorait, valamint a párkapcsolatunkat.

A G-pont megtalálása: Hogyan segíthetünk partnerüknek, hogy egyszerűen megtalálja a G-pontot?

Az első és legfontosabb lépés: az önmagunkon történő kísérletezés. Hiszen azzal, hogy saját magunk fedezzük fel a rejtélyes örömforrást, sokkal egyszerűbben oktathatjuk majd partnerünket is.

A kísérletezés során legfőképp az ujjaink, valamint a különböző, speciális G-pont vibrátorok állhatnak a rendelkezésünkre.

Erotikus örömök. Egy nő elélvez

Az egyik leggyakoribb kérdés: hol található meg a G-pont?

A G-pont helyzete: A G-pont a vaginában úgy 5-7 centi mélyen található, a hüvely elülső falán. Feltételezések szerint ez valójában nem is kifejezetten egy pont, hanem inkább egy körülbelül 1,5 centiméter átmérőjű terület.

Bár vannak tudósok, akik mást állítanak: a G-pont valójában nem egy, a hüvely falán lévő terület, hanem a csikló része, amely a testben a felszín alatt folytatódik tovább. Ugyanis a szeméremajkak közt elhelyezkedő csikló csak a felszínen látható rész.

Kevesen tudják hát, hogy maga a csikló teste még tovább folytatódik, és befelé húzódó része extrém érzékeny, könnyedén izgatható. A hüvely belső és elülső falán, tehát a G-pontnak nevezett területen valójában ezt, vagyis a csikló belső részét lehet ingerelni – állítják brit tudósok.

Tehát tényleg létezik? Ha igen, akkor így találhatod meg

Íme egy egyszerű technika, amit a szexualitást kutató tudósok biztos módszernek gondolnak a G-pont felderítéséhez. Ráadásul a Káma szútra is pont ennek az eljárásnak a kipróbálását ajánlja. A felfedezéssel természetesen próbálkozhatunk egyedül vagy párunk segítségével is.

Nagyon fontos hangsúlyt kap az előjáték a keresgélés során. Ennek elmaradása kellemetlen, fájdalmas érzést okozhat, amennyiben a partner nincs kellő izgalmi állapotban. Ráadásul a kutatók állítása szerint az izgalmi állapotban egyébként is sokkal könnyebb megtalálni, mert a G-pont megduzzadhat.

Tehát a technika a következő:

Ujjunkkal óvatosan hatoljunk be a hüvelybe, majd hajlítsuk be őket mint ha valakit magunkhoz szeretnénk hívni, de ne csak kifelé és befelé mozgassuk ujjainkat, hanem gyengéden simogassuk belülről a hüvely elülső falát, így ingerelve a csikló kívülről láthatatlan részét.

Közben a másik kezünkkel gyengéd, de határozott nyomást fejtsünk ki a szeméremtesten. Ezt az útmutatást követve a csikló belső felét mintegy körbevesszük a két kezünkkel, kívülről tenyérrel segítve az elérését, belül pedig ujjbegyünkkel simogatjuk azt.

Ezen kívül az ismert kutya pózban is lehet próbálkozni partnerünk hathatós segítségével. Ez a pozitúra az egyik leghatékonyabb a mesés, és leírhatatlan G-pont orgazmus elérése érdekében.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás