Oldal kiválasztása

G pont / prosztata vibrátorok

Jobb orgazmus? Több szexuális tapasztalat? Színvonalasabb kapcsolatok? – csupán pár dolog, amiben egy-egy szex játék a segítségedre lehet.

Következő termékeink kezdőknek és haladóknak egyaránt kitűnő választásként szolgálnak. Ám ezek a típusú vibrátorok közel sem tekinthetőek hétköznapi darabnak.

Egy percig sem kell tovább keresned a G-pontodat – termékeink azonnal elérik helyetted!

A G-pont stimuláló készülékek: akárcsak a prosztata, úgy a G-pont is testünkön belül helyezkedik el. Ezek a speciális játékszerek tehát a belső stimulációra lettek optimalizálva. Ezt tükrözi például különleges, egyedi kialakításuk is. Ezt a terméket tehát a hüvely belső falához (a has alatt) kell dörzsölni, igazítani, amíg megtalálod a számodra legélvezetesebb területeket.

Speciális kialakításuk révén, ez pillanatok alatt bekövetkezik.

Immár a férfiak számára is léteznek vibrátorok, csodálatos hatékonysággal

A prosztata vibrátorok: kialakításuk révén – a végbélnyíláson keresztül alkalmazva – tökéletes módon képesek izgatni, stimulálni a prosztatát (mely más néven: a férfi G-pont). Ez bizony földöntúli örömökkel kecsegteti a bátor, bevállalós férfiakat.

Ráadásul az enyhe bizsergés még a pénisz területén is kellemes érzéseket válthat ki. Megnövelheti az orgazmus intenzitását, valamint erősítheti az erekciót.

Tehát egy multifunkcionális eszközről beszélhetünk személyében, mely tagadhatatlanul a pasik egyik kedvenc szex játékává kezdi kinőni magát.

Fontos azonban tudni, hogy a kellemes időtöltéshez elengedhetetlen a játékok alapos, síkosítóval való bekenése, továbbá a lassú, óvatos behelyezés – a legalacsonyabb rezgési fokról indulva. 

Hiányzik a plusz lendület az ágyban? Szeretnél végre vadonatúj érzésekkel gazdagodni? Akkor nincs más hátra, szerezz be egy ilyen különleges és megunhatatlan játékot széles, akció-dús kínálatunkból!