Oldal kiválasztása

Gésagolyók, szerelemtojások

Szülés utáni nehézségékkel, esetleg vizelet visszatartási problémákkal küzdesz? Szeretnéd tudni, hogyan lehet a vaginád ismét fitt és feszes? Vagy egyszerűen csak szívesen megelőznéd mindezen negatívumok kialakulását?

A legegyszerűbb megoldás a gésagolyókban rejlik. Ha járatos vagy a távol-keleti kultúrák szexuális tanaiban, vagy hallottál már a világszerte népszerű Kegel-gyakorlatokról, akkor biztosan ismered e gömbök használatának előnyös tulajdonságait. 

Ha viszont nem, azonnal eláruljuk.

A gésagolyók működési elve

Köztudott, hogy a hüvelyfal telis-tele van idegvégződésekkel. Ennek köszönhetően, a kéjgolyókkal történő tréningezés nem csupán hasznos, hanem fantasztikusan kellemes élmény is egyben.

Csupán kezd el behelyezni hüvelyedbe a tetszés szerint kiválasztott terméket (szigorúan csak egyesével haladva, nem pedig egyszerre). Majd egy határozott rászorító és elengedő mozdulatsor kombinálásával tréningelheted át a medencefenék környéki izmokat. A golyók, kialakításuk révén megfelelő módon ingerlik az adott területet és segítenek ezen izmok felfedezésében.

Mindez természetesen, eredményes módon kombinálható a különböző kezdő és haladó Kegel technikákkal is.

Fontos, hogy használat előtt tisztítsd meg a golyókat, majd használj vízbázisú síkosítót a felhelyezéshez. A terméket pedig egészen addig tolhatod, ameddig még biztonságosnak érzed a kiszedésüket. Az eltávolítás előtt, ne felejtsd ismét síkosítani hüvelyed bejáratát, hogy az biztosan fájdalommentesen történjen.

A szervezetre és szexuális életre gyakorolt, pár pozitív hatása

  1. Segít ellazulni és kikapcsolódni egy nehéz nap után. Mindezt a selymes masszázslabdák belső súrlódása által.
  • Hozzájárul a kínos vizelet visszatartási problémák legyőzéséhez
  • Javítja az orgazmuskészséget. Továbbá képes növelni az orgazmus erejét is. Ugyanis minél erősebbek a medencefenék izmai, annál intenzívebb összehúzódást képesek okozni.
  • Ideális gyógyírt nyújthat a szülés utáni tágulásra. Segítségével meg tanulhatod önállóan összehúzni és szűkíteni a hüvely izomzatát. Így Te és szerelmed is újra vérpezsdítő élményeket élhet át szex közben.
  • Helyreállítja a szülés után legyengült izmokat és nagy mértében gyorsítja azok regenerációját.

Milyet célszerű választani kezdésnek?

Ezen termékek számos, több golyós kivitelben is elérhetőek, azonban a lényegbeli különbséget azok súlya és mérete jelenti. Egy nehéz, masszív darabot pont olyan bonyolult benntartani, mint pehelykönnyű társait.

Így a kezdők számára legmegfelelőbb választás a közepes méretekben rejlik.   További fejlődési lehetőséget biztosít a formatervezés, ugyanis az ovális és összekötővel nem rendelkező szerelemtojások benntartása már nehezebb feladat, mely több gyakorlást igényel.

A legkedvezőbb beruházást azonban, minden kétségen felül egy precízen megtervezett gésagolyó szett jelenti, melyben a szakszerűen összeállított darabok révén biztosított a fokozatos haladás és előrelépés.

Milyen további célokat szolgálhat egy-egy speciális modell?

  • Kellemeset a hasznossal: A fantasztikus, egyedi vibrációs termékek további, extra bizsergető élménnyel ajándékoznak meg a tréningelés közben. A beépített motor segítségével minden egyes erősítés maga lesz a mennyország. A kitartás és motiváció így garantált. 
  • Ha a legfontosabb a fejlődés: Egy intelligens gésagolyóink használatának segítségével teljes mértékű felügyeletet és nyomon követhetőség nyersz a haladás felett. Pillanatok alatt csatlakoztathatod a kütyüt okostelefonodhoz, majd Bluetoothon, vagy egy applikáción keresztül könnyedén vezényelheted az edzést, melyhez részletes edzési útmutatókat is kapsz tőlünk.
  • Két legyet egy csapásra: Különleges gésagolyó duó modelljeink gyors és lenyűgöző fejlődést hoznak szexuális életedbe. A kombinált termékek esetében a nagyobbik, bársonyos masszázs tojással hüvelyedet erősítheted, még a kisebbikkel kellemes análtágítást és stimulációt végezhetsz.
  • Dísznek sem utolsó: Egy-egy rendkívül egyedi, különleges kialakítású, mutatós és nőies rozé arany, acél, illetve üveg gésagolyó pedig, akár hálószobád féltve őrzött ereklyéje is lehet.

Haladéktalan megoldást keresel szexuális eredetű problémáidra? Szeretnéd újra kirobbanó formában érezni magad az ágyban és a mindennapok során egyaránt? Csak bízd magad a színvonalas, jól bevált gésagolyóinkra, melyek garantáltan nem hagynak cserben. Rendelj még ma – most a lehető legkedvezőbb árakon!