Oldal kiválasztása

Gumi/latex/rúd vibrátorok

Neked is hiányzik valami, ami végre feldobná az ingerszegény napokat? Olyan szex játékot keresel, ami garantáltan megbízható és kielégítő szolgálatot tesz, még az olyan apróságok terén is, mint amilyen szín vagy a dizájn?

Akkor pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged: a népszerű, jól bevált, hagyományos termékekre!  

Mi a különbség a gumi, latex és rúd vibrátorok között?

  • A rúd vibrátorok: elképesztően intenzív bizsergést kiváltó, erős szerkezetű, meglehetősen masszív darabok, melyek áldásos hatásait leginkább azok élvezhetik, akik a lassan kibontakozó, hüvelyi stimulációt kedvelik jobban.

A futurisztikus, elragadó külsőnek köszönhetően pedig, akár pajkos hálószobád meghatározó díszítőelemeként is funkcionálhatnak.

  • A gumis és latex vibrátorok: a zselés, illetve a rúd vibrátor között helyezkednek el félúton. Kiváló módon vezetik a rezgéseket és erőteljesebb bizsergést képesek nyújtani zselés társaiknál. Azonban, még mindig alul maradnak a rúd vibrátorok elsöprő teljesítményével szemben.

Ellenben hajlékonyabbak és flexibilisek, ez által széleskörű felhasználhatóságot biztosítanak.

Hogyan használd ezeket a vibrátorokat?

Nem csupán egyre több szingli, de egyre több pár szexuális életének is elengedhetetlen elemeként szerepelnek a különböző szex játékok. Használatuk sokak számára már rutinszerű, ám másoknak még rengeteg félelmet és bizonytalanságot okoz.

Valójában egyszerű mint a karikacsapás.

  1. Először gondoskodnod kell a megfelelő hangulatról, melyben – feltéve, hogy egyedül vágsz bele a kalandba – kedvenc erotikus filmjeid lehetnek a segítségedre.
  • Ezután megismerkedhetsz a készülék anyagával, mellyel kezdetben akár tested különböző, kevésbé érzékeny területeit is megmasszírozhatod.
  • Ügyelve az alapos síkosításra, rátérhetsz a csikló vagy a hüvely mennyei kényeztetésére, de kizárólag a fokozatosság elvét előtérbe helyezve.
  • Végezetül a kellemes rezgésektől, egészen a vad, megrendítő tempóig váltogathatsz a káprázatos fokozatok között. Mindezt annak függvényében, hogy egy szenvedélyes, dögös, extrém, vagy inkább egy érzéki, lágy szexuális élményre vágysz jobban.

A gumi, latex és rúd vibrátorok, napjainkban már kötelező kelléknek minősülnek minden – a szexuális életére igényes – hölgy számára. Tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Tűnj ki a tömegből és engedd, hogy a szenvedélyes élmények végre elárasszák otthonod akár minden egyes zugát – mert megérdemled!