Oldal kiválasztása

Hogyan bírd tovább az ágyban? – A legfontosabb lépések

Nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb kérdés a szex területén a következő: Vajon hogyan bírjam tovább az ágyban? Ebből egyértelműen arra következtethetünk, hogy férfiak tömkelege szenved e súlyos, ám kezelhető problémától. Engedd meg, hogy segítsünk! Szeretnél végre kiállni a sorból? Szívesebben tartoznál inkább azok táborába, akik akkor mennek el, amikor Ők akarnak? Most eláruljuk azokat […]

by admin

szept 6, 2021

Nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb kérdés a szex területén a következő: Vajon hogyan bírjam tovább az ágyban? Ebből egyértelműen arra következtethetünk, hogy férfiak tömkelege szenved e súlyos, ám kezelhető problémától.

Engedd meg, hogy segítsünk!

Szeretnél végre kiállni a sorból? Szívesebben tartoznál inkább azok táborába, akik akkor mennek el, amikor Ők akarnak? Most eláruljuk azokat a módszereket, melyek révén nem fogsz többé alul teljesíteni az ágyban.

Nem biztos, hogy olyan rossz a teljesítményed, mint gondolnád

Elsősorban muszáj tisztáznunk, hogy mi is számít átlag alatti teljesítménynek. Ahogy számos más területen, úgy a szexuális menetek hosszával szemben is rengeteg a téves beidegződés – természetesen a pornófilmek behatásának köszönhetően.

Azonban egy kifejezetten meglepő, átfogó – több ezer embert meginterjúvoló – statisztika látott napvilágot: ez a nemzetközi tanulmány rámutatott, hogy a férfiak átlagosan mindössze 5 percig képesek kitartani az ágyban.

Feltéve, hogy még ennek fényében is bizonytalannak érzed magad a produktivitásod minőségét illetően, akkor csak görgess lejjebb.

fogja a popsit

Ismerkedj meg pár hatékony étrend-kiegészítővel

A korai magömlés okai közé tartozhat például az alacsony hormonszint, a túlzott stressz, a depresszió, valamint az általános szexuális szorongás. Sőt, még a magabiztosság hiánya is.

Számtalan gyógynövény létezik, melyek feladata a férfiasság általános javítása. Immár több, kombinált termék is hozzáférhető az étrend-kiegészítők piacán, melyek célja a libidó jelentős növelése, a tesztoszteron szint fokozása (a természetes határokon belül), a szorongás csökkentése és az általános közérzet javítása.

Ezen kritériumok alapján rendkívül hasznosak lehetnek azok a készítmények, melyek magas dózisban tartalmazzák a következő komponensek legalább egyikét: maca gyökér, suma (brazil ginseng), királydinnye (Tribulus terrestris), görögszéna, orbáncfű, kreatin és citrullin-malát.

Próbáld ki és élvezd az ESZO masszázs lenyűgöző előnyeit

Nem csupán a lingam és a prosztata masszázs válhat a hasznodra. Létezik egy modern, direkt erre a célra kifejlesztett masszázs módszer is, mely valóban hatékonyan veheti fel a harcot a korai magömlés ellen (ez az egyre népszerűbb ESZO masszázs, melyről a linkre kattintva bővebben olvashatsz).

Hallottál már az agy-kontroll technikákról?

A mentális gyakorlatok könnyedén elsajátíthatóak és különösen hatékonyak lehetnek abban az esetben, ha a negatív teljesítmény mögött pszichés eredetű problémák állnak.

Próbáld elkülöníteni magad a pillanattól: ahogy érzed, hogy a menet végéhez közeledsz, a következőket kell tenned. Bármilyen szexi is a partnered, hunyd le a szemed, koncentrálj és nézz mélyen magadba. Igyekezz csökkenteni a felgyülemlett izgalmakat, különben ezek hatására a vártnál könnyebben fogsz elsülni. Próbáld elkülöníteni magad a helytől és a szituációtól.

Avagy, képzeld magad egy teljesen más – szexuális töltetektől mentes – helyre.

Amint úgy érzed, hogy megnyugodtál és minden rendben, akkor térj vissza a szexhez. Nyugodtan ismételd meg ezt a folyamatot újra, ha szükségét érzed.

szerelem és szex

Orgazmus késleltető termékek – Gondoltad volna, hogy ilyen is létezik?

Rendkívül kevesen tudják, hogy mennyi eredményes termék létezik már a férfiak egyik legjelentősebb problémájának kezelésére.

Ide tartoznak az olyan, különböző specifikációkkal és hatóanyag tartalommal rendelkező síkosítók, krémek, spray-ek és kenőcsök is, melyek valóban orgazmus késleltető hatást fejthetnek ki használatuk után.

Ha már mindent kipróbáltál, de mégsem jutottál megoldásra?

Végső esetben, ha régóta küzdesz a negatív teljesítménnyel, és ez valóban ki veti hálóját a szexuális életedre, akkor érdemes lehet orvoshoz (akár szexuálpszichológus) fordulnod egy átfogó vizsgálatra, vagy beszélgetésre.

Egy ilyen vizsgálat végén számos, vényköteles, erős gyógyszert javasolhatnak majd számodra a szakértők (például: Zoloft vagy Dapoxetin és más, rendszerint szelektív szerotonin visszavétel gátló szerek), melyek garantáltan meghozzák a várva várt eredményeket.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

5 dolog, amire a nők titokban vágynak az ágyban

Mindig is érdekeltek a nők legvadabb, sötét szexuális vágyai? Azonban sohasem merted megkérdezni őket erről, vagy ha mégis, csupán egyszerű, lerázós válaszokat kaptál? Nem vagy ezzel egyedül. Szerencsére a titkokra előbb vagy utóbb, de mindig fény derül. A nők...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás