Oldal kiválasztása

Hogyan izgass fel egy férfit? Eláruljuk 4 pontban!

Tudni akarod, hogy mit szeretnek a legjobban a férfiak az ágyban? Vadnak és rámenősnek kell lenni, vagy inkább a csendes, szexi gesztusok működnek jobban? Vajon a srácok is imádják az előjátékot? Most eláruljuk, hogyan izgathatsz fel igazán egy férfit. 1. Lény nyitott, szexuális értelemben is A szex a fizikai kontaktuson és fantázián alapul. A férfiak […]

by admin

szept 6, 2021

Tudni akarod, hogy mit szeretnek a legjobban a férfiak az ágyban? Vadnak és rámenősnek kell lenni, vagy inkább a csendes, szexi gesztusok működnek jobban?

Vajon a srácok is imádják az előjátékot?

Most eláruljuk, hogyan izgathatsz fel igazán egy férfit.

1. Lény nyitott, szexuális értelemben is

A szex a fizikai kontaktuson és fantázián alapul. A férfiak pedig erőteljesen vizuális beállítottságúak. Ha igazán fel akarsz villanyozni egy férfit, ahhoz fizikailag és mentálisan is erotikusnak kell lenned.

A pasik fantáziája elképesztően piszkos, és legszívesebben azonnal kipróbálnának veled minden egyes kis apró trükköt, vagy műfajt (pl. kikötözős vagy anális szex), amiket a pornó filmekben láttak.

Amennyiben látszólag Te is őszinte érdeklődést mutatsz az ilyen dolgok iránt és ezt finoman elő is mered adni egy-egy beszélgetés során, akkor garantáltan bekapcsolod a partnered, vagy kiszemelted kéjes ábrándjait.

férfi felizgatása

2.Érintsd meg bátran és határozottan!

A vágyak mihamarabbi felébresztésének egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, ha megérinted a férfit. Mindez pedig, főleg akkor lesz igazán eredményes, ha valamilyen erogén zóna közelében teszed.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezt sem szabad túlzásba vinni. Továbbá az időzítés az, amin áll vagy bukik minden.

Akkor jársz el a legügyesebben, ha az első ilyen érintést csupán a beszélgetés kezdete után 10 perccel ejted meg. Ügyelj rá, hogy lassú, tartós, érzéki legyen, véletlenül se hirtelen, rövid és hideg.

Amennyiben a párodról van szó, nem pedig egy kiszemeltedről, akkor csak ajándékozd meg a fentiek alapján egy végtelenül egyszerű, meleg aroma-olajos testmasszázzsal. Mindezt lehetőleg egy romantikus, lágy zene kíséretében. Ez garantáltan felébreszti majd a szenvedélyes érzelmeket benne.

3. Koncentrálj a lábakra

A talpak környékén tömérdek idegvégződés található. Ráadásul, a férfiak esetében ezek száma még magasabb is, mint a nő esetében. Nem véletlen hát, hogy a lábfétis ennyire nagy népszerűségnek örvend napjainkban. A lábmasszázs pedig egy tökéletes fedő sztori a szexuális izgalmak titkos felvillanyozásához.

Az akció előtt célszerű a lábakat egy forró törölközővel áttörölni, mely még jobban beindítja a véráramlást. Kezd el a lehető legtermészetesebben módon, majd szép fokozatosan növelj a tempón és a stimuláción. Ha úgy érzed itt az ideje, nyugodtan vesd be a nyelved, csókold meg az érintett területet és kezd el szopkodni a lábujjakat. Innentől viszont, már nincs visszaút.

A végletekig fűtött partnered biztosan a kezébe fogja venni az irányítást. Neked pedig nincs más dolgod hátra, mint élvezni a munkád gyümölcsét.

Felizgatta a férfit

4. Vess be egy tudományosan is működő afrodiziákumot

Döbbenetes, de a Chicagói „Smell and Taste Research Center” kutatása által fény derült rá, hogy létezik egy olyan illat komponens, mely bármilyen vágyfokozó parfümöt képes lehet űberelni.  Ez pedig nem más, mint a sütőtökös pite és levendula kombinációja.

A szakértők azt vették észre, hogy ennek a mixtúrának a hatására a férfiaknál megnövekszik az esélye az indokolatlan, spontán erekció kialakulásának. Ezzel az ártatlan trükkel tehát, nagymértékben emelkedik az esélye, hogy párod leteper majd a lábadról.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás