Oldal kiválasztása

Hogyan izgass fel egy nőt 3 egyszerű lépésben?

Tudni szeretnéd, hogyan lehet a legegyszerűbb módon felébreszteni egy nőben a szunnyadó, forró vágyakat? Szívesen lennél annak a tudásnak a birtokában, mellyel pillanatok alatt felvillanyozhatod az erotikus hangulatot – bárhol és bármikor? Akkor a legjobb helyen jársz. Nyomban megmutatjuk, hogyan csináld! Mi a különbség egy férfi és egy nő izgalmi állapotba kerülése között? Bár a […]

by admin

szept 6, 2021

Tudni szeretnéd, hogyan lehet a legegyszerűbb módon felébreszteni egy nőben a szunnyadó, forró vágyakat? Szívesen lennél annak a tudásnak a birtokában, mellyel pillanatok alatt felvillanyozhatod az erotikus hangulatot – bárhol és bármikor?

Akkor a legjobb helyen jársz. Nyomban megmutatjuk, hogyan csináld!

Mi a különbség egy férfi és egy nő izgalmi állapotba kerülése között?

Bár a szexuális izgalmak felébresztésének módozatai, általában személyenként is eltérőek. Mégis számottevő különbségek figyelhetőek meg a férfiak és nők izgalomba kerülése között. Így hát a legnagyobb hibát akkor követheti el a két nem, amikor a saját fejével gondolkodva próbál ráérezni a másik vágyaira, érzéseire.

De mik ezek a különbségek pontosan?

Még a férfiaknál sokszor elég csupán egy hirtelen szikra, addig a nők esetében általában sokkal több, intenzívebb mértékű fizikai stimulációra van szükségük. Továbbá, még a nőknél gyakran szükséges az érzelmi, romantikus előjáték is, ez az ellenkező nem esetében nem jellemző.

Következzenek hát azok a dolgok, melyekkel a legmagasabbak lehetnek az esélyeid egy nő szexuális vágyainak felébresztését illetően.

felizgatott nő

1. Teremtsd meg az optimális légkört

Mint azt már említettük, a nőknek olykor sok időre lehet szükségük, még kellőképpen bemelegednek. Turbózd fel elképesztő mértékben ezt a folyamatot azzal, hogy megalapozod a felhőtlen hangulatot. Lepd meg párodat egy végtelenül egyszerű, de romantikus vacsorával és készítsd elő a terepet pár illóolaj gyertya segítségével. A könnyed mediterrán fogásokkal és a vaníliával szinte biztos, hogy nem nyúlhatsz félre.

felizgult nő

2. Nyiss egy hétköznapi, de alapos masszázzsal

A masszázst, mint elsőrangú vágykeltőt és bevált kortizol-antagonistát rengetegen javasolják, viszont rendszerint nem a megfelelő módon. Szexuális célzattal csupán akkor lesz igazán hatékony, ha a partnered fekvő helyzetben van, és legfeljebb a fehérnemű maradt már csak rajta.

Kérd meg hogy a folyamat során hunyja le a szemét. De használhattok szemfedőt is. Ugyanis ez nagymértékben fokozza az érzékenységet, továbbá segít az ellazulásban. Miután alaposan átgyúrtad a lány testét, az ajkaihoz érve lepd meg pár lassú, de intenzíven elnyúló csókkal, melyet kombinálhatsz a nyak különböző pontjainak lágy érintésével.

Ez egy kifejezetten eredményes stratégia, ami nem marad jutalom nélkül.

felizgatás erotikus masszázzsal

3. Használj rámenős, pajzán vagy szenvedélyes szövegeket

Pár fokozatosan felépített szexi, kacér mondat elejtése a nap folyamán – lehetőleg minél több alkalommal – nagymértékben ösztönözni a nőket a szexuális ráhangolódásra. A lényeg csupán annyi, hogy hívd fel párodat, vagy írj neki pár üzenetet a nap folyamán, és mond meg őszintén azt, amit akarsz.

Add a tudtára, hogy mennyire kívánod. Tedd meg ezt a reggeli során, napközben és személyesen is, amikor betoppan az ajtón a munka végeztével. Végezetül pedig, ne lepődj meg, ha ezt követően rögtön a nyakadba ugrik, és azt kívánja, hogy azon nyomban tedd őt magadévá. 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A hüvelyszárazság okai és kezelése

Kortól függetlenül, bárkivel előfordulhat élete során a hüvelyszárazság megjelenése. De mi okozhatja? Miért, és hogyan léphet fel? Ami pedig a legfontosabb: Még is milyen módon kezelhetjük gyorsan, egyszerűen, ráadásul hathatósan is? Cikkünkben ezekre a kérdésekre...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás