Oldal kiválasztása

Te sem remekelsz a csajozás rejtélyes művészetében? Gyakran már randizás előtt lekoptatnak a lányok? Ennek mostantól vége!

Szeretnéd tudni, hogyan kell csajozni? Az alábbiakban részletesen mutatjuk be, hogyan is kell imponálni a nőknek.

Miért lett olyan nehéz manapság a csajozás?

A mai világban az ismerkedés szinte már csak a különféle közösségi, illetve internetes oldalakon lehetséges. Ennek eredményeként azonosíthatjuk, hogy sokan nem képesek barátnőt keríteni maguknak.

Mivel a személyes kontaktus kezd kikopni a társadalmi életből, így a randi előtti izgulás – ami gyakran már chatelésnél is jelentkezik -, nagyban fokozódhat, ezzel tönkretéve mindent.

Ami pedig tovább nehezítheti a dolgunkat, az a megnövekedett elvárási szint.

Gyakran tapasztalhatjuk, hogy az első randi alkalomra nem elég a jól bevált mozi, fagyizás, esetleg egy jó kis séta a parkban. Ezért is főleg az online világot hibáztathatjuk. Hiszen elterjedésével, az igények csak magasabbak lettek. Mindennap látjuk a sztárok felülmúlhatatlan életszínvonalát, amit a magunkénak akarunk tudni.

csajozás utáni ölelés

Hogyan kell csajozni? Egyáltalán hogyan kezdjünk hozzá?

Ahhoz, hogy maradéktalanul le tudjunk nyűgözni valakit, rengeteg alapvető tényezőre oda kell figyelnünk. Amennyiben még nincsen kiszemeltünk – csupán a lehetőséget keressük – muszáj a szokásosnál nagyobb figyelmet fordítanunk a külsőnkre, és a megjelenésünkre.

Ne elégedjünk meg azzal, ha a hajunk félzsíros, az ingünk meg egyelőre még pont nem elég gyűrött ahhoz, hogy ne tudjuk felvenni. Érdemes követni a divatot, egy szexi parfüm pedig szintén csodákra lehet képes.

Így biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb ránk talál majd valaki.

csajozást látunk a tengerparton

Fő a lovagiasság és az udvariasság

A tévhitekkel ellentétben, a nők odavannak az udvarias pasikért, hiszen senki sem akar egy olyan emberrel együtt lenni, aki nem törődik vele.

Így, ha bizonyítani akarunk, akkor érdemes a jól bevált praktikákat alkalmazni. Például, mindig nyissuk ki a hölgyeknek az ajtót, vagy esetleg vigyük a táskájukat. De utóbbit csak kizárólag akkor, ha az látszólag megterhelő lehet a számukra.

Ezáltal kifejezhetjük azt, hogy készen vagyunk a tenyerünkön hordozni a szívünk választottját.

homokban ölelkező pár

A romantikus gesztusok elengedhetetlen volta

Szinte kismillió – ha nem több -, nő tudna beszámolni arról, hogy az ismerkedési, randizási időszakban mennyi romantikus gesztusban volt része a párjától. Ezeknek a használatával mi is közelebb kerülhetünk a kiszemeltünkhöz.

Természetesen nem kell semmilyen nagy, fárasztó, vagy költséges dologra gondolni. Néha megteszi egy szép szó, vagy akár egy apró bók is.

Íme, néhány tipp a randizáshoz:

  • Könnyed ajándékok: vigyünk minden randira virágot, vagy egy minőségi csokoládét.
  • Dicsérjük meg aktívan a hölgyet: ne hanyagoljuk el a dicsérő bókokat.
  • Tetőzzük az izgalmakat: már a kapcsolat alatt is készítsünk a szerelmünknek apró meglepetéseket. Legyünk minél izgalmasabbak, rejtélyesebbek a szemében.

Mit ne csináljunk, avagy a csajűző mondatok és tettek

Ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb módon be tudjunk vágódni a lányoknál, érdemes elkerülni néhány dolgot, ami szinte végleg elronthatja a későbbieket.

Semmiképp se használjuk azokat a közhelyes és taszító bókokat, mint: Nem fájt, amikor leestél a mennyből? Természetesen a disznóbókok – Jó a popsid. Elkapnálak egy körre cica! – is kötelezően tiltva vannak!

Emellett érdemes ügyelni arra, hogy a randi közben ne káromkodjunk, illetve ne csináljunk semmilyen illetlen dolgot a kiszemeltünk jelenlétében. Ami pedig talán mindenki számára alapvető, soha ne szóljunk bunkón, esetleg flegmán a lányhoz.