Oldal kiválasztása

Hogyan kell ujjazni? Eláruljuk, mire ügyelj

Immár egyre köztudottabb, hogy a nők hatalmas százaléka egyszerűen képtelen a hüvelyi orgazmus elérése, vagy csak rendkívül nehezen és körülményes módon. Mi lehet hát jobb módja – az elképesztően eredményes orális szex mellett – egy hölgy csúcsra juttatásának, mint az ujjazás? Viszont, ahhoz hogy jó lehess benne, ismerned kell pár elengedhetetlen trükköt, melyeket azonnal bemutatunk. […]

by admin

szept 6, 2021

Immár egyre köztudottabb, hogy a nők hatalmas százaléka egyszerűen képtelen a hüvelyi orgazmus elérése, vagy csak rendkívül nehezen és körülményes módon. Mi lehet hát jobb módja – az elképesztően eredményes orális szex mellett – egy hölgy csúcsra juttatásának, mint az ujjazás?

Viszont, ahhoz hogy jó lehess benne, ismerned kell pár elengedhetetlen trükköt, melyeket azonnal bemutatunk.

Mik az ujjazás előnyei? Miért érdemes megtanulni?

Alapvetően, a kiadós ujjazás egy tökéletes előjátéknak minősíthető. Tehát révén – a megfelelő tudás birtokában – máris kipipálhatjuk a szexuális együttlét egyik elengedhetetlen elemét. Segít az egymásban hangolódására. Képes eredményesen megalapozni egy jó, kiadós szexet.

De miért fontos még?

Ezen felül, az ujjazás az egyik legkiválóbb módja a klitorisz (más néven: csikló) stimulálásának, mely garantáltan egy gyors és erőteljes orgazmushoz vezet. A maximális siker érdekében tehát, érdemes az együttlét teljes egésze alatt aktívan alkalmazni az ide kapcsolódó, legjobb technikákat.

Most pedig mutatunk pár hatékony trükköt és elmondjuk, hogy mire kell kiemelten figyelned az ujjazás közben.

ujjazás és higiénia

Az első és legfontosabb: a higiénia

Amennyiben nem szeretnéd partneredet egy komoly fertőzésveszéllyel fenyegetni, akkor elengedhetetlenné válik az ujjak kiadós ápolása. Mindig alaposan moss kezet a bevetés előtt, körmeidet pedig vágd rövidre és tartsd tisztán.

Ne aprózd el a kenőanyagot

Rengetegen esnek abba a hibába, hogy síkosítás nélkül vágnak neki az ujjazásnak. Miközben, a bőségesen nedves környezet elengedhetetlen ahhoz, hogy a technikákat fájdalommentesen lehessen kivitelezni.

Soha ne hagyatkozz a hüvely természetes nedvességére. Hiszen ezt számos dolog befolyásolhatja kezdve az általános hidratációtól, egészen a különböző gyógyszerekig.

Kizárólag a minőségi síkosító anyagok alkalmazásával érhetjük el a különlegesen érzéki, selymes tapintást, mely csak tovább fokozza majd a forró, féktelen hangulatot.

Ujjaznál? Akkor így csináld!

Elsőkörben muszáj leszögezni, hogy nem vághatsz csak úgy bele a dolgok közepébe. Egy pillanat alatt, mindent elronthatsz azzal, ha rögtön a csiklónak esel neki. Hiszen ez a nők egyik legérzékenyebb pontja, így könnyedén fájdalmat okozhatsz vele a partnerednek.

Kezdetben szelíden, legalább 5 percen keresztül játssz a legfontosabb női erogén zónákkal. Idetartoznak a mellek, vagy például a comb belső része is. Ha megfelelő módon beindítottad a hölgy fantáziáját, akkor rátérhetsz a lényegre.

Kezdj el – szigorúan továbbra sem érintve a klitoriszt – tevékenykedni közvetlenül a hüvely körül, egyre inkább becélozva a hüvelynyílást. Itt behatolhatsz – bár nem kötelező – egy, de akár két ujjaddal is. Próbálj meg lassú, körkörös mozgásokat végezni, és figyeld, hogy milyen reakciót váltasz ki vele.

Így szépen, fokozatosan aktiválod a csiklót, amely bőségesen megtelik vérrel, miközben teljesen ellazítod a párodat.

Miután kellően előkészítetted a terepet a hüvelynyílás stimulálásával (ismételten legalább 5 perc), akkor elindulhat a valódi móka. Rátérhetsz a csiklóra.

Feltéve, hogy idáig mindent alaposan és jól csináltál, immár csak egy hajszál választja el a nőt az orgazmustól. A csiklót egyaránt izgathatod körkörös és föl-le mozdulatokkal is. Ez ügyben próbálj partnered apró reakcióira hagyatkozni, hogy megtudd, melyiket élvezi a legjobban.

Ilyen reakciók lehetnek az indokolatlan csípő mozgások, de akár az is, ha szemét becsukja, vagy a hajadba túr.

ujjazás és érzelem

Hogyan végezd ezt a folyamatot helyesen?

A mozdulatoknak minden esetben lágynak és ritmikusnak kell lennie kezdetben – legyen szó akár a hüvelynyílásról vagy a csiklóról. Amint érzed, hogy a hangulat a tetőpontjára hág, és partnered kezd rendesen belemelegedni, akkor a finom, laza érintéseket felválthatja egy intenzívebb, szenvedélyesebb tempó – de csak szép fokozatosan haladva.

Azonban, amint úgy tapasztalod, hogy partnered érdeklődése alább hagy vagy nem reagál megfelelően a tempóváltásra, akkor azonnal térj vissza a bevált, laza sebességhez.

Nincs más hátra, próbáld ki a tanultakat és válj egyre jobbá az ujjazás művészetében!

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás