Oldal kiválasztása

Hogyan legyek jó nő? A 6 pontos akcióterv!

Biztos benned is felmerült már a kérdés: hogyan legyek jó nő? Igyekszel minél inkább nőiessé válni, azonban a próbálkozásaid folyton kudarcba fulladnak? Nem tudod, hogyan érhetnéd el a változást? Mi megmutatjuk! Most felsorakoztatnunk pár lényeges pontot, amivel garantáltan sikerül majd elérni a célod. Hogyan legyek jó nő? Miképp definiálhatnánk a jó nő fogalmát? A Természetesen […]

by admin

szept 6, 2021

Biztos benned is felmerült már a kérdés: hogyan legyek jó nő? Igyekszel minél inkább nőiessé válni, azonban a próbálkozásaid folyton kudarcba fulladnak? Nem tudod, hogyan érhetnéd el a változást?

Mi megmutatjuk! Most felsorakoztatnunk pár lényeges pontot, amivel garantáltan sikerül majd elérni a célod.

Hogyan legyek jó nő? Miképp definiálhatnánk a jó nő fogalmát?

A Természetesen az alatt, hogy jő nő, mindenki valami mást ért. Nem csoda, hiszen egy teljesen objektív fogalomról beszélünk. Azonban, ha megpróbálnánk meghatározni, definiálni, akkor mind a külső, mind pedig a belső tulajdonságokra nagy hangsúlyt kellene fektetnünk.

Ugyanis nem csak az alapján mérhető fel valaki vonzereje, hogy milyen a külseje. Akár hiszed, akár nem, de sokat dobnak a latba a belső tulajdonságok is. Lényegében tehát, e két kategóriára oszthatjuk fel a „jó nőség” összetevőit: a belső, illetve a külső kvalitásokra.

Csábítóan bájos hölgy

A külső kvalitások elengedhetetlen szerepe

Közismert tény, hogy elsődlegesen mindig a külső jellemzők alapján ítélünk, amit aztán felülírhatnak – esetlegesen megcáfolhatnak – a belső tulajdonságaink.

Ezért szükséges elegendő hangsúlyt fektetni a megjelenésünkre. Ez alatt ne csak azt értsük, hogy kövessük az éppen aktuális divatot, hanem próbáljunk meg azzá a nővé válni, aki szerintünk valóban szexi.

Ehhez az alábbi három pont nyújthat segítséget.

1. Találjuk meg önmagunkat az öltözködésben

A divat mindig szerepet játszik abban, hogy éppen mit viseljünk, vagy éppen hogyan hordjuk a hajunkat. Azonban alapszabály: ahhoz, hogy igazán jó nővé tudjunk válni, elsőként a saját ízlésünket kell megtalálnunk.

Legyen üzletasszonyos, kicsit hóbortos, letisztult, vagy éppen vagány a megjelenésünk, csakis akkor fogja magából árasztani a kívánt hatást, ha mások is hitelesnek vélik.

2. A megfelelő parfüm kiválasztása

A parfümök már évszázadok óta különleges szerepet töltenek be a megjelenésünkben, hiszen egy jól ismert illat nem csak státuszszimbólum, hanem figyelemfelkeltés is lehet.

Egy édeskés, ugyanakkor kissé friss illat szinte azonnal elérheti a férfiak körében a kellő hatást. Azonban egy jó parfüm, már a hölgyek körében is ki tudja mondatni a varázs sorokat: „Hú de jó nő! Bárcsak én is ilyen lehetnék!”

3. A szemek csodára képesek

Bizonyára mindenki ismeri az alábbi mondatot: A szem a lélek tükre. Természetesen ennek elsődleges vonatkoztatásában azt a tényt állapíthatjuk meg, hogy a szemünkkel tudjuk igazán kifejezni, hogy kik is vagyunk valójában.

Ahhoz, hogy a férfiak úgy véljék vadítóan jó nővel állnak szemben, érdemes egy kicsit játszani a szemeinkkel, és így elbűvölni a pasikat. Ebben segítségünkre lehet a hirtelen felpillantás helyes begyakorlása – vagy esetleg a kacsintás is.

A belső kvalitások meglétének fontossága

A külső tulajdonságok csak akkor nyerhetnek igazán tért, ha a belső kvalitások is kiemelkedőek. Ahhoz, hogy jó nőnek tituláljanak minket nagyon sok tényező közrejátszhat, hiszen mindenkinek más az ízlése.

Pozitív kisugárzású, vonzó nő

Ezért most egy általánosan kialakult stílusképhez fogunk három pontot bemutatni, a jó nővé váláshoz.

1. A magabiztosság megléte

Közismert tény, hogy a férfiak igenis kedvelik, sőt kimondottan vonzódnak a magabiztos nőkhöz. Szeretik ugyan, ha szükség van rájuk, és a szó legszorosabb értelmében férfiak tudnak lenni, ugyanakkor imádják, ha egy nő magától is helyt áll az életben.

Emellett a magabiztosság rengeteg külső tulajdonságra rásegíthet. Az egész lényünket áthathatja – ezzel téve jobb nővé minket.

2. A humorérzék elengedhetetlen volta

Bizony, a humorérzék egy olyan elengedhetetlen tulajdonság, aminek hiánya olykor már-már zavaró is lehet. Ahhoz, hogy igazán jó nővé tudjunk válni, fel kell ébreszteni magunkban a humorunkat.

A férfiak igazán vonzónak tartják, ha egy nő sokat nevet. Pláne, ha még a partnerét is képes megnevettetni.

3.  Legyünk kifinomultak

Bizonyított tény, hogy a férfiak kedvelik a kifinomult, elegáns nőket. Vonzóságukat abban vélik felfedezni, hogy párosul bennük az elegancia, valamint a magabiztosság.

Természetesen nem magától értetődő az, hogy aki elég magabiztos, vagy elegáns, az egyből kifinomult is. Ezért erre érdemes külön hangsúlyt fektetni a jó nővé válás rögös útján – mely innentől kezdve, csupán egy karnyújtásnyira van.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mi az a francia csók?
Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? - A...

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás