Oldal kiválasztása

Hogyan lesz még vérpezsdítőbb a kutyapóz? Eláruljuk!

A világ egyik legnépszerűbb szexuális pozitúrája a kutyapóz. Mégis oly keveset tudunk róla. Páran azért nem kedvelik, mert nem elég kényelmes, és nem túl romantikus. Valójában számtalan verziója létezik, melyek révén még ezek a szempontok is megvalósulhatnak. Hogy miért érdemes alaposan megtanulni? Mert jól kivitelezve, bárkit a mennyekbe repíthet – rövid időn belül. Mi az […]

by admin

szept 6, 2021

A világ egyik legnépszerűbb szexuális pozitúrája a kutyapóz. Mégis oly keveset tudunk róla. Páran azért nem kedvelik, mert nem elég kényelmes, és nem túl romantikus. Valójában számtalan verziója létezik, melyek révén még ezek a szempontok is megvalósulhatnak.

Hogy miért érdemes alaposan megtanulni? Mert jól kivitelezve, bárkit a mennyekbe repíthet – rövid időn belül.

Mi az a kutya stílus?

A kutyapóz egy kifejezetten klasszikus, jól bevált, könnyedén elsajátítható pozitúra, mely gyors sikereket hozhat az emberek szexuális életében. Alapvetően a nő térdére és könyökére támaszkodik, még partnere közvetlenül mögé áll. Lényegében tehát, egy fordított misszionárius pozíciónak is nevezhetnénk apró változásokkal.

szex hátulról

A kutyapóz előnyei

A Bár a pozitúra köztudottan a kutyák párzási stílusáról kapta nevét, ez mentálisan felettébb ösztönzőleg hathat és mindkét félben erős vágyfokozó, stimuláns érzetet válthat ki. Ráadásul még ágyat sem igényel.

Mindenki csak nyerhet vele.

A kutya póz az egyik olyan, népszerű szexuális pozíció, mely során a lehető legmélyebbre hatolhat a férfi – ezáltal elérve a rejtélyes G-pontot -, miközben gyönyörű kilátás tárul elé. A nő pedig nyugodtabban, nyomás nélkül koncentrálhat az orgazmus elérésére.

A kutya stílus további kifejezett előnyei közé tartozik még: hogy a férfi irányíthatja a szex tempóját és ritmusát. Ez nagyobb magabiztosságot kölcsönöz, miközben komoly terhet vesz le a nő válláról.

De mitől lesz még jobb, és vérpezsdítőbb a kutyapóz?

A legfontosabb: a kiadós előjáték

Az optimális, megfelelő mértékű előjáték hatványozottan fontos a kimondottan intenzív kutya póz esetében. Tartson legalább 15 percig a bemelegítés, ha biztosra akartok menni és maximálisan kiélvezni a kutya által nyújtott előnyöket.

Kutyapóz helyett

Túl kényelmetlen számodra ez a póz? Akkor próbáld ki az alternatíváit

Nem kell rögtön megválnod a világ egyik leghatékonyabb szex pozitúrájától csak azért, mert kellemetlen tartani magad, vagy gyakran fáj tőle a nyakad. Több opció is a lehetőségedre áll ez ügyben. A különféle variációk közül pedig a komfort tekintetében, a következő lesz a legnyerőbb.

 

A lusta kutya: ez a póz igazából mindenben megegyezik a kutyával, azt az apró, de lényeges különbséget leszámítva, hogy a hölgy teljesen a hasára fekhet, kezeit kinyújtva. Partnere pedig közvetlenül rá.

Ennek akkor is nagy hasznát vehetjük, amikor a hagyományos kutyapózt már túlfárasztónak találjuk, és szívesen pihennénk egy kicsit, a menet megszakítása nélkül.

Nézzen hátra a hölgy az együttlét közben

Egy nemzetközi felmérés alapján több száz férfit kérdeztek meg arról, hogy vajon mi csigázza fel őket a leginkább szex közben. Kimagaslóan sokan adták válaszként azt, ha párjuk kéjesen a szemükbe néz.

Nos, valóban nincs annál vadítóbb érzés, mint amikor kutyapóz közben partnerünk pár másodpercre felénk fordítja a fejét, és mélyen a szemünkbe néz. A legjobb időzítés pedig, ha ezt közvetlenül az orgazmus előtt teszi.

kutyapóz közben hátranéz a nő

Feltétlenül gondoskodjunk a klitorisz stimulációról

A nők számára rendkívül nehéz feladat a hüvelyi orgazmus elérése. Pláne, ha nem ők irányítják a szex ritmusát. A kutyapóz során pedig nem jön létre közvetlen csiklóingerlés.

Így erről muszáj lesz gondoskodnunk.

Ezt a nő és a férfi is egyaránt kényelmesen megteheti, mivel egyikük sincs korlátozva benne a pozíció alatt. De bevethetünk akár izgalmas szex játékokat is az akció során – a biztos siker érdekében.

A kutyapóz a legjobb szexpozíció

Próbáljuk ki az anális vagy bondage szexet – Esetleg mindkettőt egyszerre

A kutyapóz az egyik legtökéletesebb választás az anális szex kipróbálására. Könnyedén váltogathatunk a két stílus között. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolunk meg, arról nem beszélve, hogy ez által partnerünknek is kényelmesebb lehet az első kaland.

Egyet viszont ne feledjünk: a fertőzések elkerülése végett, a hüvelyi és anális szex közötti váltás esetén okvetlenül cseréljünk óvszert.

Amennyiben a kikötözős szex izgatja jobban a fantáziánkat, akkor csak kötözzük össze partnerünk lábait, és hátra a kezeit. Majd kezdődhet is a móka. Ám fontos, hogy itt is számos biztonsági lépésre kell ügyelnünk.

 

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A korai magömlés okai és kezelése

Pontosan mit is hívunk korai magömlésnek? Definíció: A korai magömlés (latin nevén: ejaculatio praecox) olyan szexuális rendellenességre utal, amelyben a férfi az általánosnál sokkal gyorsabban jut a csúcsra, így párja egyszerűen nem képes átélni a tökéletes szexuális...

5 dolog, amire a nők titokban vágynak az ágyban

Mindig is érdekeltek a nők legvadabb, sötét szexuális vágyai? Azonban sohasem merted megkérdezni őket erről, vagy ha mégis, csupán egyszerű, lerázós válaszokat kaptál? Nem vagy ezzel egyedül. Szerencsére a titkokra előbb vagy utóbb, de mindig fény derül. A nők...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás