Oldal kiválasztása

Hogyan maszturbálj? – A legjobb önkielégítési teknikák nőknek!

A nők esetében a maszturbálás egy sokkal komplikáltabb, és nehezebben kitapasztalható tevékenység, mint azt elsőre gondolnánk. Szuper erős, átható eufóriára vágysz? Szeretnéd megtanulni, hogy miképp juttathatod magadat egyenesen a csúcsra? Engedd meg, hogy segítsünk! Következzen pár intenzív, jól bevált önkielégítési technika, melyek mindegyike elvezethet Téged egy varázslatos orgazmusig! Az egészség mindenek előtt! A rendszeres önkielégítésnek […]

by admin

szept 6, 2021

A nők esetében a maszturbálás egy sokkal komplikáltabb, és nehezebben kitapasztalható tevékenység, mint azt elsőre gondolnánk.

Szuper erős, átható eufóriára vágysz? Szeretnéd megtanulni, hogy miképp juttathatod magadat egyenesen a csúcsra?

Engedd meg, hogy segítsünk!

Következzen pár intenzív, jól bevált önkielégítési technika, melyek mindegyike elvezethet Téged egy varázslatos orgazmusig!

Az egészség mindenek előtt!

A rendszeres önkielégítésnek – amennyiben az valóban hatékony, és teljes körű – elképesztő egészségügyi előnyei lehetnek. Az mellett, hogy egy végtelenül természetes, szórakoztató módja annak, hogy jól érezzük magunkat, számtalan általános, pozitív következménye ismert.
Hatékonyan veheti fel a harcot, például a stressz ellen, mely napjaink egyik legádázabb ellensége.

Hozzájárulhat a nyugodt alváshoz, valamint a kiegyensúlyozott mindennapok fenntartásához. Legfőbb célja persze a nyugalmas kikapcsolódás, és saját magunk szexuális jellegű megismerése. Utóbbi pedig elengedhetetlen annak érdekében, hogy párkapcsolataink során eredményes lehessen szexuális életünk.

Maszturbáló nő

Az önkielégítésről bővebben – Ezeket jó, ha tudod!

Alapvetően három, fő területet tartunk elfogadottnak az orgazmus reményében megvalósuló ingerlés tekintetében, bár feltehetőleg ezeknél sokkal több létezik.

1. Klitorális orgazmus: a klitorisz, vagy ismertebb nevén „csikló” az egyik legérzékenyebb pont testünkön. Vétek lenne hát megfeledkezni róla az önkielégítés közepette. Leggyakrabban ujjainkkal, vagy speciális játékok segítségével kényeztethetjük.

2. Anális kielégülés: esetében, első soron az anális záróizmok összehúzódása jelenthet egyfajta élvezeti faktort. Azonban az ánusz, és a vagina között több összekötődés is megfigyelhető.

3. Hüvelyi orgazmus: a vaginán belül helyezkedik el az A, O, és G pont. Stimulálása általában a csiklóval megegyező módon történhet.

Mit érdemes még szem előtt tartani?

Ne félj a segédeszközöktől: a szexuális játékszerek bár elsőre költséges kiadásnak tűnhetnek, maximálisan megérik a beléjük fektetett pénzt. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, egy-egy jól megválasztott darab, több száz, vagy akár több ezer fellegekben töltött percet eredményezhet számunkra hosszútávon.

Esetükben, egyetlen dologra érdemes figyelni: ne ragadjunk le a hagyományos, idejétmúlt szerkezeteknél!

Az erotikus játékok piacának szédületes fejlődéséből kifolyólag, már annyira specifikus, hatékony ketyerékhez juthatunk hozzá, melyek egészen elképesztő előnyökkel bírnak régebbi társaikhoz képest.

Női önkielégítés

Három közkedvelt, egyszerű, és hatékony női maszturbációs technika!

Négyujjas móka: a feladat egyszerű! A hüvelykujj utáni négy ujjunkat összenyomva kezdjük el dörzsölni a csiklót körkörös mozdulatokkal. Idővel, a körözés átmérője bátran kiszélesedhet egészen, akár az U-pont érintéséig. Viszont ügyeljünk rá, hogy utóbbi esetén a lágyabb érintések lehetnek majd igazán élvezetesek.

U-pont maszturbáció: az U-pontot nagyon kevesen ismerik, pedig elképesztő élményeket képes nyújtani, ráadásul könnyedén behatárolható. Egész pontosan, a csikló alatt, illetve közvetlenül a húgycső nyílása felett helyezkedik el. Stimulálásának legkiválóbb módja az ujjbegyünkkel történő fel, és le mozdulatok váltakoztatása, akár egészen a csiklóig irányítva.

Egyáltalán nem szeretnél drága szex játékokra költeni? Akkor használd a zuhanyfejet: bár ez esetben az ujjakra semmi szükség, még is egy rendkívül hatékony technikáról beszélhetünk. Ráadásul egy kifejezetten higiénikus módja az önkielégítésnek. Egyszerűen csak irányítsuk a zuhanyfejből kiáramló vízsugarakat tetszés szerint a nemiszerv különböző területire. A hőmérsékletet, a folyás intenzitását, végezetül a távolságot már saját magunknak kell kitapasztalni, hogy mi lehet a legélvezetesebb kombináció.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

5 dolog, amire a nők titokban vágynak az ágyban

Mindig is érdekeltek a nők legvadabb, sötét szexuális vágyai? Azonban sohasem merted megkérdezni őket erről, vagy ha mégis, csupán egyszerű, lerázós válaszokat kaptál? Nem vagy ezzel egyedül. Szerencsére a titkokra előbb vagy utóbb, de mindig fény derül. A nők...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás