Oldal kiválasztása

Hol vannak a nők erogén zónái? Bemutatjuk a legérdekesebbeket!

Nincs is jobb – ráadásul kifizetődőbb – móka, mint partnerünk testének élményekkel teli felfedezése. Szeretnéd azonban elkerülni a kalandozás alatti kínos kudarcokat? Örömmel tapintanál rá, inkább rögtön a lényegre? A legjobb helyen jársz! Mi bemutatjuk Neked a legérdekesebb részeket.  Következzenek hát, a hölgyek testének speciális övezetei, végezetül pár forró, extra tippel karöltve – a jobb […]

by admin

szept 6, 2021

Nincs is jobb – ráadásul kifizetődőbb – móka, mint partnerünk testének élményekkel teli felfedezése.

Szeretnéd azonban elkerülni a kalandozás alatti kínos kudarcokat? Örömmel tapintanál rá, inkább rögtön a lényegre?

A legjobb helyen jársz! Mi bemutatjuk Neked a legérdekesebb részeket. 

Következzenek hát, a hölgyek testének speciális övezetei, végezetül pár forró, extra tippel karöltve – a jobb teljesítmény érdekében.

Tedd boldoggá partneredet – Ismerd meg testének legforróbb pontjait

A nők erogén zónáinak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy valódi lepedőakrobata váljon belőled, bár ez még közel sem minden. A megfelelő tudás birtokában, a lehető leghatékonyabb módon kell ingerelned ezeket a területeket, az előjáték, az aktus, az orgazmus, sőt olykor az utójáték során is.

szép popsi

De mégis hogyan?

Ebben lesznek – a későbbiekben – segítségedre azok a szex pózok, melyek könnyed hozzáférési lehetőséget, és szabad kezet biztosítanak eme kivételes pontokhoz.

Ilyen szexuális pozitúra például a népszerű kutya póz, vagy a kevésbé ismert kanál (mely nem véletlenül a nők egyik kedvence is egyben).

Előbbi esetén a férfi tökéletesen irányítása alá vonhatja a szex intenzitását. Az esetleges megállások, vagy tempó lassítások közben pedig, bevetheti az erogén zónák aktív stimulálását. Így egy pillanatra se hagyva, hogy partnere lelombozódjon, vagy elveszítse a ritmust.

Utóbbinál a hölgy jobb, vagy bal – attól függően, melyik számára a komfortosabb – oldalára fekszik, a férfi pedig közvetlenül mögé. A ringatásszerű mozdulatok közepette a nő, és férfi kezei egyaránt bevethetőek. Továbbá, tökéletes alkalom, akár a szexuális játékokkal történő megismerkedésre is.

Azonban, jóformán minden olyan pozíció hasonlóképp alkalmatos, melyek viszonylag szorosak, és mellette a kezek szabadon maradnak.

Itt vannak a nők legkülönlegesebb erogén zónái

A comb belső része: ez a terület (minél közelebb a vaginához) csordultig van idegvégződésekkel. Stimulálásához olyan testhelyzetek lehetnek megfelelőek, melyeknél lehetőségünk van hirtelen belemarkolni, simogatni, vagy nyalogatni. Vigyázat: szex közben, kimondottan robbanásveszélyes!

Hónalj: feltéve, hogy a férfi nem riad el egy kis izzadságtól, fenomenális élményeket okozhat partnerének. Ugyanis a nők hónalja egy extrém érzékeny pontnak számít. Az ujjhegyek fel és le – vagy körkörös – futtatása, szinte azonnal kiválthatja a kellemes, varázslatos impulzusokat ezen a tájékon. Ingerlését, leginkább az orgazmus közeli állapothoz érve célszerű bevetni.

Szemérem domb (mons pubis): ez az a terület, amire talán a legkevesebben gondolnának, mint erogén zóna. Valójában elképesztő hatékonyan lehet izgatni, a sikeres művelet vége pedig egy szédítő bizsergés hullám beindítása lehet. Közvetlenül a szeméremcsont felett részt szükséges masszírozni az ujjakkal (orális szex esetén, leginkább az ajkakkal, az átlagosnál erősebb módon).

A talpak: az olyan pozíciók során, amikor hozzá férünk párunk talpához, véletlenül se feledkezzünk meg annak átható masszírozásáról. Hiszen, a nők egyik legérzékenyebb pontjáról beszélünk. Mellesleg az előjáték nyitása, vagy az utójáték zárásaként is tökéletes lépés lehet. Könnyebbé teszi az ellazulást, és elősegíti a ráhangolódást a szexre. Ahhoz pedig, hogy a lehető leghatékonyabbá váljunk benne, érdemes átvenni pár hiteles lábmasszázs leckét.

szép női mell

Pár bónusz tipp, a kifogásolhatatlan minőségű szexért

Tartsd tiszteletben a testedet: a nők számára leírhatatlanul fontos a higiénia és az hogy törődj magaddal. Járj rendszeresen sportolni és meglátod, nem csak teljesítményed javúl majd drasztikusan, de partneredet is sokkal könnyebb lesz lázba hoznod.

Ne engedd ellaposodni a hancúrozást: kiemelten ügyelj rá, hogy minden alkalommal nyújts valami újat, érdekeset, vagy szimplán csak izgalmasat. Próbáljatok ki annyi dolgot, amennyit csak lehet – persze szépen, fokozatosan. A tanulás legjobb módjai pedig a felnőtt filmek, és könyvek lehetnek.

Beszélgessetek őszintén a vágyaitokról: teremts meghitt, nyugodt környezetet, majd faggasd ki párodat arról, hogy mi izgatná fel a legjobban. Kérdezd meg tőle bátran, hogy mi az, amit mindig is ki szeretett volna próbálni egy fiúval. Végezetül, csak próbálj eleget tenni kívánságainak.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás