Oldal kiválasztása

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik ezek a furcsa, összetéveszthetetlen jelek egész pontosan? Máris mutatjuk! Tényleg olvasni lehet a férfiakat a megfelelő információk birtokában? Kevesen […]

by admin

szept 6, 2021

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk.

Szeretnéd tudni, hogy mik ezek a furcsa, összetéveszthetetlen jelek egész pontosan?

Máris mutatjuk!

Tényleg olvasni lehet a férfiakat a megfelelő információk birtokában?

Kevesen tudják, hogy a férfiak nagy része elképesztő módon képes titkolni, elfedni érzelmeit. Sokan csak azért, mert nehezen bírják kimutatni, mások viszont szándékosan próbálják elnyomni őket, hogy nehogy elárulják őszinte szándékaikat.

Mindezek ellenére, számos pszichológia könyv, statisztika és kutatás fényében elmondható: léteznek olyan ismertetőjelek, melyek arra engedhetnek következtetni, hogy bejövünk az adott srácnak.

Tanuld meg Te is értelmezni a finom, egyszerű nyomokat. Következzenek hát a legbiztosabb jelek. Lássuk, hogyan viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő.

A szemek sok mindent elárulnak

Amikor egy férfi rendszeresen keresi veled a szemkontaktust akkor kifejezetten nagy rá az esély, hogy kedvel téged. Sőt, érzelmei messze túlmutathatnak az egyszerű barátságon.

A kitágult pupillákat viszont sokan félreértelmezik. Ezek nem feltétlenül a vonzódásra utalnak, sokkal inkább egy egyszerű izgalmi állapotra. A gyakori pislogás viszont jelentheti azt, hogy többet szeretne rólad tudni, és őszintén megismerni.

Gyakran megérint

Amikor érdekelsz egy férfit, nagy rá az esély, hogy találkozol majd ezzel a jelenséggel. Amennyiben az illető nem egy kifejezetten érzelgős ember, és ennek ellenére gyakran megérint (főként a karodat, hajadat, vagy válladat), akkor biztosra veheted, hogy többet szeretne tőled, mint a barátzóna.

A férfinek tetszik a nő, és megérinti

Imád a közeledben lenni, ha beszéltek

Amennyiben kommunikáció közben rendszeresen egy karnyújtásnyi távolságnál közelebb áll, akkor kezdhetsz gyanakodni. Minél közelebb helyezkedik hozzád az illető, annál nagyobb a valószínűsége, hogy erőteljes szimpátiát érez irántad.

De ide kapcsolódik az is, ha a férfi nem képes búcsút venni tőled, és habozik az elköszönéssel. Így az esetek többségében neked kell kínosan lezárni a beszélgetést.

Igyekszik felhívni magára a figyelmet

Amikor azt veszed észre, hogy a férfi a környezetedben módfelett próbálja a legjobb formáját hozni – ezzel kitűnve a tömegből -, akkor minden bizonnyal komolyak a szándékai. Ez a magatartás számos dologban megmutatkozhat, kezdve az indokolatlan viccmeséléstől, a szokatlan öltözködésen át, egészen az önfényező sztorikig (feltéve, hogy utóbbiakban nem bukkannak fel más nők).

Ilyenkor csupán azt várja, hogy pozitívan reagálj. Ezzel növelve a magabiztosságát.

Mindehhez az is hozzátartozik, ha egyedi, különleges bánásmódban részesít téged a társaság többi tagjához képest. Azonban, ez egy érzékeny terület. Az eltérő bánásmód sokszor csupán pár, érdekes mondatban, gesztusban nyilvánul meg. Ezért elengedhetetlen az aktív figyelem.

Kézenfogva hallgat a szerelmes férfi

Aktívan hallgat téged

Ha az illető nem vág közbe beszélgetés során, és kizárólag csak rád összpontosít, akkor valóban szimpatikusnak talál. Az áll simogatása rendszerint arra utal, hogy a férfit valóban érdekli a mondandód és aktívan figyel rád, még a fejvakarás sokszor ennek az ellenkezőjét jelenti. 

Feltéve, hogy emellett még rendszeresen kérdésekkel is bombáz, akkor hatalmas a valószínűsége, hogy odavan érted.

Most már tudod, mire érdemes figyelned

Végezetül, próbáljunk minden, fontos tényezőt figyelembe venni és összevetni őket, mielőtt levonjuk a végső következtetést. Ne döntsünk elhamarkodottan, inkább várjunk és figyeljük aktívan az árulkodó jeleket.

Mindig légy nyugodt, és nyitott a kommunikáció során. Ha pedig úgy érzed, hogy biztosak a jelek és kölcsönösek az érzelmek, akkor ne habozz. Csapj le, ameddig lehet.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mitől lesz vonzó egy nő?

Te is szeretnéd tudni, mitől lesz egy nő igazán vonzó a férfiak szemében? Hogy mi is annak a titka, ha egy nő az ujja köré tud csavarni valakit szinte pillanatok alatt? Nos, ez esetben a legjobb helyen jársz! Alábbi cikkünkben részletesen ismertetni fogjuk, hogy mire...

Mi az a francia csók?
Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? - A...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás