Intim szőrzet típusok: mi a divatos 2021-ben? Melyik a legszexisebb?

Tudtad, hogy az elhanyagolt intim szőrzet, már pont annyira visszataszítóan hathat, mint egy ápolatlan, idejétmúlt stílusú haj?

Most betekintést nyújtunk, hogy melyek a legdivatosabb, vagy éppen legcsábítóbb intim szőrzet típusok a 2021-es évben. Vajon a kopaszra borotvált, gyantázott, vagy inkább a fazonra nyírt lehet-e az ideális választás?

Lássuk, mi az elterjedt és mit gondol erről a témáról két különböző nem! 

Mi az általános tendencia? Miért fontos az, hogy milyenre vágod?

Az intim szőrzettel történő bánásmódról, számos felmérés készült az elmúlt években. Ezek alapján pedig kiderült, hogy a nők, mindössze 70%-a gondozza bármilyen formában is azt.

Ami viszont ennél is monumentálisabb érdekesség lehet, hogy a hölgyek 50%-a helyezi előtérbe a teljes mértékű csupaszítást, míg másik felük inkább igazítani szeret rajta.

Végezetül, ezen utóbbi tábor közel 20%-a teszi ki azokat az embereket, akik szívesen vetnek be a megszokottól eltérő, furmányos, rendhagyó stílusokat a vágás során.

szőrös pár

De mi a helyzet a férfiakkal?

Ez esetben, már jelentősen romlik a statisztika. A pasik körében tehát kevesebb a rendezett intim szőrzet, ráadásul elképesztően kevés a precíz, divatos mintázat – annak ellenére, hogy a nők módfelett kedvelnék.

Persze, mindez betudható annak, hogy ez a művelet nagyfokú kreativitást, finom és szelíd mozdulatokat, valamint rengeteg türelmet venne igénybe. Lássuk be, minderre kevés embernek van ideje, vagy éppen energiája.

Mindezek ellenére, miért is lenne nélkülözhetetlen?

Az intim szőrzet ápolása elengedhetetlen része a megfelelő, esztétikai kisugárzás felépítésének. Ráadásul, az általános higiéniai teendők egyik sarkalatos pontja is egyben. A nők túlnyomó része azt nyilatkozta, hogy ki nem állhatják a férfiak nemi szerve körüli extrém szőrzetet.

Legtöbbjük, a teljesen csupaszra borotvált fanszőrzetet preferálja.

Tehát, ha igazán szexinek és igényesnek akarsz látszani az ágyban, muszáj lesz vele kezdened valamit. Legalábbis a véleménykutatások eredményei ezt bizonyítják.

A srácok szerint, ezek a legszexibb női intim szőrzetek

A bikini: az egyszerű, bikinire hasonlító mintázat a legkényelmesebb viseletek közé tartozik. Az egészben a pláne pedig az, hogy a pasik szerint is egy elképesztően bájos forma.

A szív: az egyik legnehezebben kivitelezhető dizájn, amikor különböző alakzatokat próbálnak megformálni a hölgyek. Bár, léteznek egyszerűbb megoldások, mint például a gyémánt, mégis ez lehet a legtökéletesebb arra a célra, hogy meglepd vele párodat.

Brazília: a bikini tovább fejlesztett változata, ahol az adott formát tovább szűkítjük, mígnem egy viszonylag vékony csík marad hátra (ám, még mindig nem annyira vékony, mint a Playboy esetében). Ezek bizonyulnak a legjobb választásnak azok számára, akik bár szimpatizálnak a teljes szőrtelenítéssel, mégis szívesen hagynának egy pici, vadító felületet magukon.

Hollywood: a létező leghosszadalmasabb program. Ugyanis ez testesíti meg a intim terület teljes szőrtelenítését. Cserébe, garantáltan nem nyúlhatsz vele mellé. A fiúk egyöntetűen imádják.

Ezek a fanszőrzetek szimpatikusak a férfiakon – a nők szerint

A hagyományos, teljesen leborotvált verzión túl, akad még pár említésre méltó variáns, a férfiak esetében is.

Ilyen például,

A billiárd golyók: ez esetben, csupán a herezacskó és közvetlen környéke van teljes mértékig szőrtelenítve. A többi rész legfeljebb igazítva lehet.

A boyzilian: a nők harmadik legnagyobb kedvence, amikor pusztán extrém rövidre van vágva az intim szőrzet teljes egésze. Sokan, ezt esztétikusabbnak tartják az helyett, mint ha teljesen kopasszá válna a pénisz és annak környéke, a szőrszálak hiányából fakadóan.