Oldal kiválasztása

Intim szőrzet típusok: mi a divatos 2021-ben? Melyik a legszexisebb?

Tudtad, hogy az elhanyagolt intim szőrzet, már pont annyira visszataszítóan hathat, mint egy ápolatlan, idejétmúlt stílusú haj? Most betekintést nyújtunk, hogy melyek a legdivatosabb, vagy éppen legcsábítóbb intim szőrzet típusok a 2021-es évben. Vajon a kopaszra borotvált, gyantázott, vagy inkább a fazonra nyírt lehet-e az ideális választás? Lássuk, mi az elterjedt és mit gondol erről […]

by admin

szept 6, 2021

Tudtad, hogy az elhanyagolt intim szőrzet, már pont annyira visszataszítóan hathat, mint egy ápolatlan, idejétmúlt stílusú haj?

Most betekintést nyújtunk, hogy melyek a legdivatosabb, vagy éppen legcsábítóbb intim szőrzet típusok a 2021-es évben. Vajon a kopaszra borotvált, gyantázott, vagy inkább a fazonra nyírt lehet-e az ideális választás?

Lássuk, mi az elterjedt és mit gondol erről a témáról két különböző nem!

Mi az általános tendencia? Miért fontos az, hogy milyenre vágod?

Az intim szőrzettel történő bánásmódról, számos felmérés készült az elmúlt években. Ezek alapján pedig kiderült, hogy a nők, mindössze 70%-a gondozza bármilyen formában is azt.

Ami viszont ennél is monumentálisabb érdekesség lehet, hogy a hölgyek 50%-a helyezi előtérbe a teljes mértékű csupaszítást, míg másik felük inkább igazítani szeret rajta.

Végezetül, ezen utóbbi tábor közel 20%-a teszi ki azokat az embereket, akik szívesen vetnek be a megszokottól eltérő, furmányos, rendhagyó stílusokat a vágás során.

szőrös pár

De mi a helyzet a férfiakkal?

Ez esetben, már jelentősen romlik a statisztika. A pasik körében tehát kevesebb a rendezett intim szőrzet, ráadásul elképesztően kevés a precíz, divatos mintázat – annak ellenére, hogy a nők módfelett kedvelnék.

Persze, mindez betudható annak, hogy ez a művelet nagyfokú kreativitást, finom és szelíd mozdulatokat, valamint rengeteg türelmet venne igénybe. Lássuk be, minderre kevés embernek van ideje, vagy éppen energiája.

Mindezek ellenére, miért is lenne nélkülözhetetlen?

Az intim szőrzet ápolása elengedhetetlen része a megfelelő, esztétikai kisugárzás felépítésének. Ráadásul, az általános higiéniai teendők egyik sarkalatos pontja is egyben. A nők túlnyomó része azt nyilatkozta, hogy ki nem állhatják a férfiak nemi szerve körüli extrém szőrzetet.

Legtöbbjük, a teljesen csupaszra borotvált fanszőrzetet preferálja.

Tehát, ha igazán szexinek és igényesnek akarsz látszani az ágyban, muszáj lesz vele kezdened valamit. Legalábbis a véleménykutatások eredményei ezt bizonyítják.

A srácok szerint, ezek a legszexibb női intim szőrzetek

A bikini: az egyszerű, bikinire hasonlító mintázat a legkényelmesebb viseletek közé tartozik. Az egészben a pláne pedig az, hogy a pasik szerint is egy elképesztően bájos forma.

A szív: az egyik legnehezebben kivitelezhető dizájn, amikor különböző alakzatokat próbálnak megformálni a hölgyek. Bár, léteznek egyszerűbb megoldások, mint például a gyémánt, mégis ez lehet a legtökéletesebb arra a célra, hogy meglepd vele párodat.

Brazília: a bikini tovább fejlesztett változata, ahol az adott formát tovább szűkítjük, mígnem egy viszonylag vékony csík marad hátra (ám, még mindig nem annyira vékony, mint a Playboy esetében). Ezek bizonyulnak a legjobb választásnak azok számára, akik bár szimpatizálnak a teljes szőrtelenítéssel, mégis szívesen hagynának egy pici, vadító felületet magukon.

Hollywood: a létező leghosszadalmasabb program. Ugyanis ez testesíti meg a intim terület teljes szőrtelenítését. Cserébe, garantáltan nem nyúlhatsz vele mellé. A fiúk egyöntetűen imádják.

Ezek a fanszőrzetek szimpatikusak a férfiakon – a nők szerint

A hagyományos, teljesen leborotvált verzión túl, akad még pár említésre méltó variáns, a férfiak esetében is.

Ilyen például,

A billiárd golyók: ez esetben, csupán a herezacskó és közvetlen környéke van teljes mértékig szőrtelenítve. A többi rész legfeljebb igazítva lehet.

A boyzilian: a nők harmadik legnagyobb kedvence, amikor pusztán extrém rövidre van vágva az intim szőrzet teljes egésze. Sokan, ezt esztétikusabbnak tartják az helyett, mint ha teljesen kopasszá válna a pénisz és annak környéke, a szőrszálak hiányából fakadóan.

Érdekeség: az intimszőrzetet is érinti az öregedés?

Természetesen, ahogy a fejünkön lévő haj, úgy az intimszőrzet is elvékonyodik, majd őszülni kezd az idő előrehaladtával, az öregedési folyamatok részeként. Az idősebb korosztály körében tehát nem ritka még a teljes mértékű intimszőrzet vesztés sem – melyre a világvezető JCEM folyóirat vizsgálatai mutattak rá. Azonban a tanulmányok alapján, az intimszőrzetet sokkal később érinti ez a folyamat, mint hajunkat.

A COVID-19 járvány is rányomhatja bélyegét a jövő intim szőrzet divatjára?

A vírus hatására világ szerte kerültek bezárásra a népszerű intimkozmetikák és gyanta szalonok. Ezért sok nő kényszerült arra, hogy nőni hagyja intim szőrzetét a szalonok bezárása következtében. Ennek okán egyre inkább azt rebesgetik, hogy a természetes testszőrzet hamarosan új normává válik. Ugyanis rengetegen vélik úgy, hogy a kialakult helyzet biztosan megváltoztatja majd a nők kapcsolatát a testükkel.

Mindez egyáltalán nem lenne meglepő, ha bekövetkezne – a 2020/21-es divatirányzat ellenére.

Ázsia egyes részein – de leginkább Dél-Koreában például – a dús szeméremszőrzetet már hosszú idők óta a termékenység és a szexuális egészség jelének tekintik. Ezért napjainkban egyre divatosabbá válik a térségben az úgynevezett szeméremszőr-beültetési műtétet, amelynek célja hogy extra szőrzetet varázsoljon a szemérem területére.

A több ezer dolláros műtét pedig mindössze pár órát vesz igénybe.

Egyet biztosan leszögezhetünk: ha ekképp alakulna a jövő, az egészen elképesztő felszabadultságot hozhatna el mindazok számára, akik életük során több ezer órát töltenek el azzal, hogy megpróbálják trendi formára igazítani intim szőrzetüket.

Az „jövő divatjának” igazi nyertesi pedig a nők lennének. Ugyanis egy tanulmány rámutatott, hogy a nők átlagosan közel negyvenöt perccel töltenek több időt a napi rendszerességű ápolással. Ráadásul a nőknek forgalmazott speciális borotvák is drágábbak, mint a férfiaké.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

5 dolog, amire a nők titokban vágynak az ágyban

Mindig is érdekeltek a nők legvadabb, sötét szexuális vágyai? Azonban sohasem merted megkérdezni őket erről, vagy ha mégis, csupán egyszerű, lerázós válaszokat kaptál? Nem vagy ezzel egyedül. Szerencsére a titkokra előbb vagy utóbb, de mindig fény derül. A nők...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás