Oldal kiválasztása

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg párját, mert nem részesül elégszer orális szexben. A vizsgálat szerint tehát, a rendszeres orális […]

by admin

szept 6, 2021

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején

Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg párját, mert nem részesül elégszer orális szexben. A vizsgálat szerint tehát, a rendszeres orális szex – már csak önmagában is – körülbelül a párkapcsolatok 20%-át képes volna megmenteni.

Az egyetem kérdőíveken alapuló vizsgálatai eközben megerősítették azt – az egyébként már régóta ismert – tényt is, hogy a hölgyek többsége nehezen éri el a csúcspontot a klasszikus szexen keresztül. Az orális kényeztetés már csak ezért is elengedhetetlen, hogy alapját képezze a partnerek szexuális kapcsolatának.

Azonban ez még nem minden.

A kutatók felfedezték, hogy azok a párok, akik rendszeresen orális szexben részesítették egymást, sokkal erősebb köteléket éreznek egymás iránt. Mindezek ellenére, sokaknak mégis nehéz rávenniük magukat, hogy szájuk segítségével okozzanak örömet. De mi állhat ennek hátterében?

Rendszerint két alapvető ok létezik, amiért az emberek távolságot tartanak az orális szextől.

Az egyik csoport retteg az ízektől és higiénia problémáktól. Míg a másik inkább attól, hogy lelkileg erkölcstelenné, romlottá válik. Az előbbire az általános gyógymód egy közös, erotikus zuhany, mely segít leküzdeni az efajta gátlásokat, azonban az utóbbi már sokkal inkább fejben dől el. Végső esetben egy szexuálpszichológus segíthet feltárni ennek gyökereit, és túllendülni az akadályokon.

Milyen technikára panaszkodtak a leggyakrabban a nők a felmérés szerint?

A legkiábrándítóbbnak azt tartották, amikor az orális kényeztetés során partnerük csupán egyetlen irányba (pl. körbe-körbe az óramutató járásával megegyező irányban), változatosság nélkül használta a nyelvét.

Nem tudod, mégis hogyan vágj bele partnered orális kielégítésébe?

Félsz, hogy valamit esetleg rosszul csinálsz majd?

Te is szívesen megismernéd azokat a szexuális pozitúrákat, amelyek végeredménye szinte garantáltan egy vad és egyedülálló orgazmus? Akkor lássuk hát, mik is ezek a pózok, valamint orális szex tippek egész pontosan!

Ezek a leghatékonyabb tippek – avagy az orális szexről bővebben

Mi is lehetne jobb, mint egy mindkét fél számára forró, kielégítő orális kaland, a maga minden csodájával együtt, akár a hálószobában, akár bárhol máshol?!

Orális élvezetek

De hogyan kezdjünk bele?

Az orális szex hatékony, célravezető alkalmazása sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt elsőre gondolnád. Csupán pár apró, de rendkívül fontos lépést kell betartanod a siker maximális elérése érdekében.

Kezdjetek egy lassú, lágy pettinggel: Az első, és leglényegesebb tanács a türelem. Nagyon fontos tisztában lenni vele, hogy az orális szex esetén sem kifizetődő, ha rögtön lerohanjátok egymást.

A nyelv használata: Íratlan alapszabály, hogy ne csak az ajkadat, de a nyelvedet is mindig, minden körülmények között aktívan alkalmazd. Nők esetében a csikló, férfiaknál pedig a makk nyelvel történő intenzív izgatása az egyik legfontosabb kezdő tanács.

Változtass a tempón: Soha ne ragadj le egy tempónál! Mindig változtass a sebességen és az intenzitáson bizonyos időközönként. Közben próbáld értelmezni az apró, fizikai visszacsatolásokat a partnered részéről, hogy mi az, ami a leginkább tetszik neki.

Nézzetek egymás szemébe: Feltéve, hogy az adott póz lehetővé teszi, mindenképp keressétek a szemkontaktust, és nézzetek egymás szemébe. Ez felettébb izgatóan fog majd hatni az egyébként is őrülten intim pillanatok közepette, ugyanis nagy mennyiségű oxitocint, más néven boldogsághormont szabadít fel az agyban.

Szexuális élmény gumi nélkül? – Ezek az orális szex legnagyobb előnyei

Az orális szex egyik legnagyobb, jól ismert előnye, hogy nem lehet tőle teherbe esni. Ebből a szempontból tehát teljesen biztonságosnak tekinthető, ennélfogva nincs szükségünk fogamzásgátlóra vagy esemény utáni tablettára.

Tökéletesen bevethető menzesz alatt is, tampon felhelyezés után, illetve főként a csikló izgatására fókuszálva.

Mindezek mellett, az orális szex gyakorlása, illetve alkalmazása, egy fantasztikusan jó lehetőséget nyújt arra, hogy párunkat jobban, szorosabban megismerjük, a szexuális együttlétet felpezsdítsük, magasabb fokú bizalmat alakítsunk ki egymás között, kapcsolatunkat pedig egy sokkal kiterjedtebb szinte emelhessük.

Ezek a létező legjobb szex pózok az orális kielégülés eléréséhez

Szexpóz orális szexhez

69 szexpóz: Egyértelmű, hogy a 69 a koronázatlan király, avagy az ász a pakliban. A 69 során felettébb jól alkalmazható a mélytorok technika. Ehhez a pózhoz viszont elengedhetetlen, hogy keressetek egy kényelmes helyet. Ugyanis a legtöbben itt követik el sajnos a létező legnagyobb hibát. Amikor már igazán rutinosak vagytok – és viszonylag hajlékonyak -, akkor érdemes bevetni ennek a pozitúrának a különböző továbbfejlesztett változatait is, mint a face off, vagy éppen a golden gate.

Feltéve, hogy az ideális hely már rendelkezésre áll, csak egyetlen dolgot kell tennetek: élvezni a lenyűgöző szexuális összekapcsolódást.

Horizon: A Horizon, akár csak a 69, egy felettébb könnyű, és kényelmes póz, de itt mindkét fél oldalirányba fekszik. Könnyedén stimulálhatóak a mellek, a fenék és majdnem az összes főbb erogén zóna.

A horizonból később könnyedén át lehet váltani a skorpió nevezetű pozícióba, ahol a férfi sokkal jobban belemerülhet például az ujjaival vagy egy játékszerrel az intenzív izgatásba.

Amennyiben minden a helyén, nincs is már más dolgotok, mint elmerülni a töménytelen, jól megérdemelt extázisban!

Extra tipp: A gyönyört minden esetben a kezek bevetésével lehet még tovább fokozni, de először csak nagyon finoman, majd párunk fizikai reakcióitól függően eldönthetjük, hogy növeljük-e még az intenzitást.

A kezek és ujjak nem csak a nemi szervek közvetlen környékén lehetnek hasznosak. Érdemes bebarangolni a közeli erogén zónákat is, mint például az alhas környéke, a belső combok vagy a fenék.

Wikipedia szócikk az orális szexről.

További trükkök az élvezetesebb orális szexért

  1. Fogadó fél: engedd el magad!

A félelem leküzdése és a koncentráció felébresztése óriásit lendíthet abban, hogy a fogadó fél igazán különleges hangulatba kerüljön, és valóban élvezhesse a gyönyört.

Amennyiben ez a szexuális „bekapcsolás” nem történik meg, akkor az egész hiába való. A partner munkája teljesen fölöslegessé válik.

A stressz levezetése és az izgalmak felcsigázása tehát kihagyhatatlan lépés, hogy a siker garantált legyen. Bátorítanunk kell a másik felet, hogy mutassa ki nyugodtan az érzelmeit. Ha szégyenlős és nem meri kiereszteni a hangját, soha sem fogja tudni igazán jól érezni magát.

  1. A mérsékelt tempó a nyerő

Abban a pillanatban, amikor megtörténik a szexuális szikra, pszichénk versenyezni kezd testünkkel. A legnagyobb hiba pedig amit ilyenkor elkövethetünk: ha megpróbálunk lépést tartani vele.

A megfoghatatlan lelkesedés és vágyakozás tehát sok galibát okozhat, sőt, a negatív szexuális élmények egyik rettentő melegágya, ha nem bírjuk a helyén kezelni. A sietség és kapkodás pillanatok alatt tönkre teheti a szexet. Inkább hátráljunk pár lépést, és maradjunk higgadtak, viselkedjünk magabiztosan, megfontoltan. Kezdetben csak a kezünket használjuk, és szép fokozatosan juttassuk el partnerünket a csúcsra.

Ez a fajta hozzáállás nagymértékben növelni fogja a siker esélyét, kellő mértékben felizgatja a testet, és mesés orgazmussal ajándékozza meg a fogadó felet.

  1. Használd az orrodat

Soha nem jutott még eszedbe, hogy az orrod hegye egy valóságos „szex játék”? Érdekes tapintással, textúrával rendelkezik, amely ideális harmóniát nyújt a szilárd és puha között. Csupán vigyél fel egy kevés síkosítót a vagina környékére, és futtasd végig az orrodat a fókuszponton.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A pornófüggőség okai és kezelése – Tényleg létezhet?

A pornófüggőség egy huszonegyedik századi betegség, ami ugyan nem szedi úgy az áldozatait, mint az alkohol vagy a drogok, mégis megkeserítheti sokak életét, és tönkreteheti a párkapcsolatát. Miért és hogyan alakul ki? Mi a legnagyobb veszélye? Azonnal választ adunk a...

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás