Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Nem tudod, mégis hogyan vágj bele partnered orális kielégítésébe?

Félsz, hogy valamit esetleg rosszul csinálsz majd?

Te is szívesen megismernéd azokat a szexuális pozitúrákat, amelyek végeredménye szinte garantáltan egy vad és egyedülálló orgazmus? Akkor lássuk hát, mik is ezek a pózok, valamint orális szex tippek egész pontosan!

Ezek a leghatékonyabb tippek – avagy az orális szexről bővebben

Mi is lehetne jobb, mint egy mindkét fél számára forró, kielégítő orális kaland, a maga minden csodájával együtt, akár a hálószobában, akár bárhol máshol?!

Orális élvezetek

De hogyan kezdjünk bele?

Az orális szex hatékony, célravezető alkalmazása sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt elsőre gondolnád. Csupán pár apró, de rendkívül fontos lépést kell betartanod a siker maximális elérése érdekében.

Kezdjetek egy lassú, lágy pettinggel: Az első, és leglényegesebb tanács a türelem. Nagyon fontos tisztában lenni vele, hogy az orális szex esetén sem kifizetődő, ha rögtön lerohanjátok egymást.

A nyelv használata: Íratlan alapszabály, hogy ne csak az ajkadat, de a nyelvedet is mindig, minden körülmények között aktívan alkalmazd. Nők esetében a csikló, férfiaknál pedig a makk nyelvel történő intenzív izgatása az egyik legfontosabb kezdő tanács.

Változtass a tempón: Soha ne ragadj le egy tempónál! Mindig változtass a sebességen és az intenzitáson bizonyos időközönként. Közben próbáld értelmezni az apró, fizikai visszacsatolásokat a partnered részéről, hogy mi az, ami a leginkább tetszik neki.

Nézzetek egymás szemébe: Feltéve, hogy az adott póz lehetővé teszi, mindenképp keressétek a szemkontaktust, és nézzetek egymás szemébe. Ez felettébb izgatóan fog majd hatni az egyébként is őrülten intim pillanatok közepette, ugyanis nagy mennyiségű oxitocint, más néven boldogsághormont szabadít fel az agyban.

Szexuális élmény gumi nélkül? – Ezek az orális szex legnagyobb előnyei

Az orális szex egyik legnagyobb, jól ismert előnye, hogy nem lehet tőle teherbe esni. Ebből a szempontból tehát teljesen biztonságosnak tekinthető, ennélfogva nincs szükségünk fogamzásgátlóra vagy esemény utáni tablettára.

Tökéletesen bevethető menzesz alatt is, tampon felhelyezés után, illetve főként a csikló izgatására fókuszálva.

Mindezek mellett, az orális szex gyakorlása, illetve alkalmazása, egy fantasztikusan jó lehetőséget nyújt arra, hogy párunkat jobban, szorosabban megismerjük, a szexuális együttlétet felpezsdítsük, magasabb fokú bizalmat alakítsunk ki egymás között, kapcsolatunkat pedig egy sokkal kiterjedtebb szinte emelhessük.

Ezek a létező legjobb szex pózok az orális kielégülés eléréséhez

Szexpóz orális szexhez

69 szexpóz: Egyértelmű, hogy a 69 a koronázatlan király, avagy az ász a pakliban. A 69 során felettébb jól alkalmazható a mélytorok technika. Ehhez a pózhoz viszont elengedhetetlen, hogy keressetek egy kényelmes helyet. Ugyanis a legtöbben itt követik el sajnos a létező legnagyobb hibát. Amikor már igazán rutinosak vagytok – és viszonylag hajlékonyak -, akkor érdemes bevetni ennek a pozitúrának a különböző továbbfejlesztett változatait is, mint a face off, vagy éppen a golden gate.

Feltéve, hogy az ideális hely már rendelkezésre áll, csak egyetlen dolgot kell tennetek: élvezni a lenyűgöző szexuális összekapcsolódást.

Horizon: A Horizon, akár csak a 69, egy felettébb könnyű, és kényelmes póz, de itt mindkét fél oldalirányba fekszik. Könnyedén stimulálhatóak a mellek, a fenék és majdnem az összes főbb erogén zóna.

A horizonból később könnyedén át lehet váltani a skorpió nevezetű pozícióba, ahol a férfi sokkal jobban belemerülhet például az ujjaival vagy egy játékszerrel az intenzív izgatásba.

Amennyiben minden a helyén, nincs is már más dolgotok, mint elmerülni a töménytelen, jól megérdemelt extázisban!

Extra tipp: A gyönyört minden esetben a kezek bevetésével lehet még tovább fokozni, de először csak nagyon finoman, majd párunk fizikai reakcióitól függően eldönthetjük, hogy növeljük-e még az intenzitást.

A kezek és ujjak nem csak a nemi szervek közvetlen környékén lehetnek hasznosak. Érdemes bebarangolni a közeli erogén zónákat is, mint például az alhas környéke, a belső combok vagy a fenék.

Wikipedia szócikk az orális szexről.