Oldal kiválasztása

Késleltetők férfiaknak

Igazán robbanékony orgazmus, pontosan akkor, amikor Te akarod? Mindez csupán egy karnyújtásnyira van tőled! Számolj le örökre a szexuális bizonytalansággal és csalódásokkal. Próbáld ki a legnépszerűbb ejakuláció késleltető krémeket, melyek segítségével végre megszüntetheted a túlérzékenységet.

Rengeteg férfi küzd korai magömléssel: pedig létezik megoldás!

A késleltető készítmények erőteljes receptjei számos szinergián alapulnak. Tetszés szerint választhatunk a különböző, természetes gyógynövény kivonatokra (pl. gyömbér, eukaliptusz, menta, vagy éppen kender olaj) összpontosító, illetve más, népszerű anyagok hatására épülő termékek közül.   

Hogyan fejtik ki hatásukat?

A kellemes felfrissülés mellett a készítmények célja a pénisz érzékenységének csökkentése, ezáltal teljes mértékű kontrollt nyerhetsz a magömlés irányítása felett.

Segítségükkel tehát hosszabb ideig tarthat az aktus, Te pedig a legdinamikusabb formádat nyújthatod, mindennemű félelem nélkül.

De nagyszerűen kombinálhatod őket, akár erekciótartó gélekkel is, hogy valóban egy szuperhős vagy pornósztár bőrében érezhesd magad.

Így használd őket

A késleltető termékek elérhetőek spray és gél formájában is. Továbbá választhatsz latex óvszergumikkal is kompatibilis készítményeket. A spray alapú kiszerelések esetében az optimális adagolás általában 2-3 fújás, még a kenőcsöknél 1-3 apró, borsó nagyságú csepp a bevált dózis.

Mindkét esetben a makkra, valamint a herékre juttatva, bemasszírozva, végül 30 másodpercet várva, még a hatóanyagok felszívódnak.

Azonban fontos kijelenteni, hogy a legtöbb termék egymástól eltérő hatóanyag-összetételű. Ezért mindig az adott termék pontos felhasználási utasítása az iránymutató.

Mekkora a lebukás esélye?

Emiatt sem kell aggódnod, hiszen partnered semmit sem tapasztal majd a huncutságból. Ugyanis a készítmények hamar és maradéktalanul felszívódnak, mire az aktusra kerül a sor.Ints búcsút a kínosan rövid, negatív kimenetelű szexuális aktusoknak. A magömlés késleltető termékek használatával olyan teljesítményt érhetsz el, amelyről korábban még álmodni se mertél. Tekintsd meg olcsó, akciós termékeinket is – a készlet erejéig!