Oldal kiválasztása

Klitoriszos és csiklóizgató vibrátorok

Minőségi szintre szeretnéd emelni szexuális életedet? Egy tartós és megunhatatlan játékot keresel? Ebben az esetben elengedhetetlen, hogy birtokában légy egy különleges, csiklóizgató vibrátornak!

Nincs abban semmi meglepő, ha valaki igényes szex játékokat épít be az életébe, hiszen ezek a legegyszerűbb és leghatékonyabb módjai a szexuális örömök azonnali, hatékony elérésének.

A csikóizgató vibrátorok (más néven: nyuszis vibrátorok) szenzációs, modern eszközök

Kevesen tudják, de a klitoriszkaros vibrátorok a Szex és New York című amerikai filmsorozat által váltak híressé. Különlegességük pedig abban rejlik, hogy egyszerre izgatják a csiklódat és a hüvelyedet (illetve a G-pontot).

Ezáltal egy kevert, minden eddiginél robbanékonyabb, felejthetetlen orgazmust képesek okozni. 

Esztétikus külső és könnyű kezelhetőség jellemzi őket. De mégis tömérdek, izgalmas funkcióval vannak felvértezve, melyek csak arra várnak, hogy végre maradandó élményekkel ajándékozzanak meg.

A hihetetlenül sokféle rezgési minta, a multifunkcionális felhasználhatóság, valamint a dupla örömszerzési kialakítás miatt, azonnal bele fogsz szeretni ezekbe az ultramodern, színvonalas kütyükbe. 

Mindezen felül, akár egy harmadik karral kiegészített modell mellett is dönthetsz annak érdekében, hogy ánuszod se maradjon magányos a mókázás során. Sőt, vízálló termékeinket a kádban vagy zuhanyzás közben is bátran alkalmazhatod.

Használata könnyedén elsajátítható

Nem csupán egyre több szingli, de egyre több pár szexuális életének is elengedhetetlen elemeként szerepelnek a különböző szex játékok. Használatuk sokak számára már rutinszerű, ám másoknak még rengeteg félelmet és bizonytalanságot okoz.

Valójában egyszerű mint a karikacsapás.

  1. Ismerkedj meg alaposan az adott termék különböző funkcióival, egyenlőre a kezedben tartva.
  • Használj vízbázisú síkosítót, illetve tetszés szerint, akár egy vágyfokozó, stimuláló gélt is annak érdekében, hogy hamar ráhangolódj az erotikus pillanatokra.
  • Először csak a klitoriszkart aktiváld és finoman dörzsöld végig a nyuszi fülével a combod belső, illetve hüvelyed külső területeit.
  • Amint bemelegítettél, rátérhetsz vele a csiklóra – várd ki, hogy kellőképp fel legyél tüzelve.
  • Most már bátran behatolhatsz a vibrátorral, kezdetben csak kikapcsolt állapotban, majd a legalacsonyabb rezgésintenzitásra kapcsolva.
  • Végül hangold össze csiklód és hüvelyed stimulációját úgy, hogy az a lehető legkomfortosabb legyen.

Nincs más hátra: rendeld meg mielőbb e szenzációs, bőrbarát eszközök egyikét, és válaszd a teljes értékű, minőségi szexuális életet. Mindezt most a legkedvezőbb árainkon, amíg a készlet tart.