Oldal kiválasztása

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül körülbelül 200-an még is teherbe esnek? Hogy mitől lehet ez egész pontosan, és hol van a kutya elásva? Mik a […]

by admin

szept 6, 2021

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat.

De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül körülbelül 200-an még is teherbe esnek?

Hogy mitől lehet ez egész pontosan, és hol van a kutya elásva?

Mik a legfőbb hibák, mik a kockázati források, és mikre kellene a leginkább ügyelni annak érdekében, hogy azt a bizonyos, közel 100%-kos biztonsági mutatót valóban elérhessük?

Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk kiterjedt válaszokat. Amennyiben pedig szeretnéd, hogy a hivatalos, 98%-kot ígérő garancia rád is vonatkozzon, maradj velünk!

Jöjjön hát az a 11 tény, amit nem tudtál a gumióvszerről

szép mellek, és jó kis óvszer a kézben

1. Tudtad, hogy a napjainkban elterjedt, általános kondomok régebbi találmánynak számítanak, mint a szeletelt kenyér? Érdemes hát nyitni a következő generációs termékek felé, és kipróbálni a modern, kényelmesebb, futurisztikus modelleket. Feltéve, hogy valami különleges újdonságra vágytok társaddal, ilyen elképesztő újítás például az egyedülálló és furmányos női óvszer is.

2. A szex sarkalatos pontja, hogy az aktust követően a lehető leggyorsabban húzd ki a péniszt a vaginából. Ellenkező esetben az óvszer lecsúszhat, és bent maradhat a partneredben. Azt pedig nem lesz túl mókás kihalászni se otthon, se az ügyeleten.

3. Ne használd az óvszert, amennyiben annak színe az eredeti árnyalattól eltér, foltos, vagy teljes mértékben elváltozott! Ezek a jelek gyártási hibára, vagy lejárt szavatosságra utalhatnak.

4. Tilos egyazon óvszert, egymás után többször is felhasználni, mivel ez extrém szinten növelné a szakadás, és lecsúszás esélyét is!

5. A megfelelő síkosítás egy elengedhetetlenül hangsúlyos tényező! Ügyeljetek rá, hogy partnered vaginája ne legyen túl száraz, különben nem csak a szex lehet majd kényelmetlen élmény, de a gumi anyaga is extrém gyorsan fog roncsolódni.

kondom használat

6. Allergiás vagy a latexre? Akkor használj helyette Poliuretán alapanyagú óvszereket.

7. Ügyelj rá, hogy milyen körülmények között tárolod, és szállítod a kondomot. A hőingadozás, , magas páratartalom, illetve közvetlen napfény például teljes mértékben kerülendő, ahogy az is, hogy pénztárcádban, vagy nadrágzsebedben szállítsd. Utóbbi oka pedig egyszerű: a testhő, a súrlódás, valamint az éles tárgyak közelsége mind hatalmas kockázati tényezőt hordoz magában.

8. Fordíts fokozott figyelmet arra, hogy a felbontás előtt mindig ellenőrizd a lejárati dátumot. Tudtad, hogy a lejárt óvszerek hatékonysága, átlagosan akár 50% alá is csökkenhet? Alkalmazásuk tehát a szó szoros értelmében egy szerencse játék.

9. Nélkülözhetetlen lépés, hogy meggyőződj arról, a gumi csomagolása, és teljes felülete gyűrődés, valamint sérülés mentes-e. Feltéve, hogy a csomagoláson hibákat vélsz felfedezni, jobb, ha a tartalom is a kukában landol.

10. Ne használj bizonytalan eredetű krémeket, vegyi anyagokat, és olaj alapú síkosítókat a latex típusú óvszer fajtákon! Ezek a származékok ugyanis erőteljesen bontani kezdik a gumi anyagát. Amiket viszont biztonsággal alkalmazhatsz helyettük: például nyál; szilikon és víz alapú, valamint vegyes bázisú síkosítók.

11. Kerüld egyazon gumi használatát a vaginális és anális szex közötti váltásokkor. Ez a tevékenység ugyanis erősen fertőzésveszélyes lehet.

Ezekett is olvasd el:

A legjobb fogamzásgátló módszerek.

Biztos hogy mindent tudsz a fogamzásgátlókról?

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A hüvelyszárazság okai és kezelése

Kortól függetlenül, bárkivel előfordulhat élete során a hüvelyszárazság megjelenése. De mi okozhatja? Miért, és hogyan léphet fel? Ami pedig a legfontosabb: Még is milyen módon kezelhetjük gyorsan, egyszerűen, ráadásul hathatósan is? Cikkünkben ezekre a kérdésekre...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás