Oldal kiválasztása

Léghullámos csiklóizgatók

Itt az ideje, hogy megfűszerezd az éjszakákat: egy léghullámos csiklóizgatóval olyan élményekben lesz részed, melyekről eddig csak álmodni mertél. 

Ezt a különleges kialakítású, csúcs-modern termékkategóriát kimondottan Neked találták ki!

Feltéve, hogy villámgyors és letaglózó csikló orgazmust szeretnél elérni anélkül, hogy kezeid elfáradnának. Ugyanis, egy ilyen szexuális játékszer birtokában, csupán alig pár percre van szükséged ahhoz, hogy a csúcsra érj. Azonban, ez még távolról sem minden!

Hisz ezeket a különleges színekben pompázó (például: áfonya és málna) kütyüket kifejezetten arra tervezték, hogy a szex lélegzetelállítóan izgalmas és egyedi legyen.

Az elegánsan kialakított léghullámos csiklóizgatók az első olyan szex játékok közé tartoznak, melyek egyszerű és hatékony módon válthatják ki a minden nő számára áhított, elnyúló multi-orgazmust.

Ezen felül, kicsiny méretük praktikus tárolást tesz lehetővé, ez által könnyedén és feltűnés nélkül elférnek, akár egy apró retikülben, vagy nadrágzsebben is.

Hogyan kezdj neki?

A klitorisz a létező legérzékenyebb pontja az emberi testnek. Ezért az egyetlen dolog amire ügyelned kell, hogy ne rohanj! Szánj rá időt és kísérletezz lassan a különböző fokozatokkal. Rövid időn belül nagyszerűen kitapasztalod, hogy milyen intenzitás kelti számodra a legmámorítóbb érzést.

De hidd el, már a felfedezés alatt is minden egyes pillanat maga lesz a gyönyör.

Nincs más dolgod, mint a csiklód fölé helyezni az eszköz nyílását. Majd enyhén rányomni azt. Most kapcsold be a legalacsonyabb fokozatra. A bekapcsolás után pulzáló, húzó, szívó érzést fogsz tapasztalni, melyet a legtöbben ahhoz hasonlítanak, mint amikor finom, érzéki ajkakkal kényeztetik a vagina e területét. Immár bátran lazíthatsz a nyomáson. A cél csupán az, hogy a csikló, a kialakított fejrésszel érintkezzen, és abban pihenjen.

A közösen töltött idő, innentől fogva mindig egy felülmúlhatatlan élmény lesz. Rendeld meg még ma ezt az egyszerű, kényelmesen használható, fantasztikus találmányt! És hagyd a hátad mögött az eseménytelen, ingerszegény szexet.