Oldal kiválasztása

Masszázsolajok és gélek

Az igazán forró pillanatok bejelentése sajnos egyáltalán nem olyan egyszerű lépés, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Ellentétben például az olyan feltűnés nélküli és teljesen szimpla kérdésekkel, mint amilyen a következő is: Szeretnéd, ha megmasszíroználak?

A tökéletes elő és utójáték? – Egyértelműen egy varázslatos masszázs

A masszázs nem csupán pihentet és elűzi a hétköznapi negatív gondolatokat. Számos további, lehengerlő előnyét tudjuk felsorakoztatni.

Stimulál, feltölt energiával, fokozza az érzékeket és felcsigázza a kedélyeket, avagy segít beindítani a szexuális fantáziát, libidót.

Azonban, ha nem vagy elég bátor és tettre kész, akkor a hagyományos masszázs típusok – mint például a thai vagy a svéd – még önmagukban kevesek lehetnek ahhoz, hogy igazán felforrósítsd a levegőt.

Szerencsére létezik elegáns megoldás arra, hogy a kezdeti ellazulást elősegítő perceket, egy-egy sokkal intenzívebb, erotikus jellegű mozdulatsor váltsa fel. Mindezt oly módon, hogy partnered még véletlenül se tudjon ellenállni a csábításnak.

Milyen fajtái közül válogathatsz a lebilincselő, mégis könnyedén tanulható erotikus masszázsoknak?

A jól bevált erotikus masszázs típusok hatékony módon képesek felszabadítani a lappangó szexuális izgalmakat. Kezdetben segítenek a kellemes érzésekre összpontosítani, majd szép fokozatosan a teljes intenzitású, szexuális kényeztetésre váltanak.

  • Lingam: a férfiak felcsigázására tervezett, lebilincselő masszázs variáció. Magában foglalja többek között a makk, a herék, sőt, még a prosztata külső, kívülről történő stimulálását is.
  • Yoni: a lingam-hoz hasonló elven működő, de a nők számára kifejlesztett masszázs típus. Középpontjában a vagina kényeztetése áll.

Mindkét fajtában közös, hogy céljuk nem az orgazmus kiváltása, de ettől függetlenül, akár egy hagyományos Happy Ending-el (orális kielégítéssel) is végződhetnek.

Ezekre a termékekre elengedhetetlen szükséged lesz a siker érdekében!

Tudod, mi hiányzik még? Egyrészt a csokoládé, a vanília vagy éppen a maracuja ellenállhatatlan illata. Másrészt az a kis apró szikra, ami azonnal képes lázba hozni partnered testét.

Egy fantasztikusan csábító, érzéki masszázs tehát, szinte elérhetetlen a megfelelő masszázsolajok és gélek alkalmazása nélkül.

De milyen fajták közül választhatsz? És miben is lesznek a segítségedre?

Legtöbbjük megegyezik abban, hogy melengető és bizsergető hatást gyakorolnak a testre, valamint az erogén zónákra. Azonban léteznek olyan speciális készítmények, melyek különböző afrodiziákum szerű, extra vágykeltő hatásokat is generálhatnak.

De jellemzőek még az összehúzó hatású, illatuk révén kellemes gondolatokat ébresztő, hangulat és közérzet javító, vagy éppen hűsítő hatású, frissítő termékek is.

 Az alapos masszázs révén tehát nem csupán egy bármikor bevethető, szuper fedő sztorit nyersz a szexuális vágyaid leplezésével kapcsolatban. Nagyszerű módon összekovácsol titeket pároddal, hiszen enyhíti a nap végi fáradalmakat és felszabadítja a testben lappangó feszültségeket, stresszt.

Magas színvonalú, akciós ajánlatokkal dúsított termékeink gördülékeny és hatékony módon segítik elő párkapcsolatod, valamint szexuális életed pozitív fejlődését.