Oldal kiválasztása

Megéri színlelni az orgazmust?

Legyen szó akár a férfi, akár a női nemről, napjainkban az orgazmus színlelése sajnálatos módon, de abszolút tabunak számít. Miközben egyre inkább köztudott, hogy rengeteg pozitív hatása lenne a mindennapjainkra nézve.   Nade megéri színlelni az orgazmust? A tévhitekkel ellentétben, az orgazmus alkalmi színlelése egyáltalán nem egy problémás, negatív cselekmény. De pontosan miért is? Hogyan […]

by admin

szept 6, 2021

Legyen szó akár a férfi, akár a női nemről, napjainkban az orgazmus színlelése sajnálatos módon, de abszolút tabunak számít. Miközben egyre inkább köztudott, hogy rengeteg pozitív hatása lenne a mindennapjainkra nézve.

 

Nade megéri színlelni az orgazmust?

A tévhitekkel ellentétben, az orgazmus alkalmi színlelése egyáltalán nem egy problémás, negatív cselekmény. De pontosan miért is? Hogyan csináljuk megfelelően, és feltűnés mentesen? Cikkünkben mindent elárulunk, amit a témáról tudni érdemes!

 

Ne szégyelld egy pillanatra sem, ha színlelned kell az orgazmust szerelmed előtt!

Mire világítottak rá a statisztikák?

A JSA (Journal of Sexual Archives) nemzetközi felmérése alapján több száz laikus, – életük során már minimum egy elcsalt orgazmust megejtő – nőt kérdeztek meg arról, hogy mi is állhatott tetteik hátterében egész pontosan.

A leggyakoribb válaszok a következőek voltak:

1. A partner sajnálata, annak szexuális teljesítménye miatt.

2. Félelem érzet, hogy vajon mit gondol majd társuk, ha nem élveznek el.

A rossz beidegződések miatt az orgazmus színlelésének tevékenységét sokan egy hazugságnak, átverésnek érzik, és élik meg. Ennek értelmében nehéz eldönteni, hogy csináljuk-e, és ha igen, akkor vajon miért is? Pedig a válasz immáron egyszerű: mert rengeteget segíthet a saját szexuális életünkben, ahogy partnerünkében is.

szexi szájA statisztika eredményeinek ugyanis még nincs vége

A felmérés rámutatott egy lenyűgöző, érdekfeszítő, kivételes következményre, méghozzá arra, hogy: amennyiben a nők a lehető legnagyobb beleéléssel, sikeresen tudták tettetni az orgazmusukat, párjuk ezerszer izgatottabb, illetve aktívabb lett, és motiválttá vált arra, hogy napról napra egyre jobb teljesítményt nyújtson a mindennapokban, illetve az ágyban. Mindezek hatására a kutatás során megkérdezett nők egyöntetűen azt nyilatkozták, hogy megérte benne maradni egy ilyen kapcsolatban, mert idővel csakugyan sikerült elélvezniük. Többé pedig nem kellett tettetni, és megjátszani a kielégülést.

Értelemszerűen, ha ezt a lépést nem tették volna meg a legelején, akkor kapcsolatuk azon nyomban megszakadt volna.

Hiszel benne, hogy ha valamit igazán akarsz, azt elérheted?

Szintén biztató hírekkel szolgált egy másik, az előzőtől eltérő célú, pszichológiai kutatás, melynek eredményeként kiderült, az orgazmus begyakorolt, profi megjátszása olyan izgalmi állapotot idézhet elő az agyban, mely eredményeként a partner teljesítményétől függetlenül, kialakulhat az elélvezés állapota.

Mindezek után, úgy látszik csupán egy a lényeg: elismerni, hogy a gyakorlás teszi a mestert! A mester pedig képessé válhat arra, hogy a negatív kimenetelű szexuális együttléteket is a saját előnyére kovácsolja.

Összességében tehát: tényleg megéri színlelni az orgazmust?

Sajnos nem, ha rosszul csinálod!

Amennyiben próbálkozásaid nem érik el a kívánt hatást, akkor az egész művelet könnyedén a visszájára fordulhat. Hirtelen pedig azon kaphatod magad, hogy átestél a ló túloldalára.

Ezért, had mutassunk be pár hatékony, eredményes trükköt, melyek alkalmazása elhozza majd számodra a sikert.

Így csináld helyesen, hogy partnered (és picikét még Te magad is) biztosan elhiggye, sikerült téged a csúcsra repíteni:

Légzés: Az ajkak végig legyenek nyitva. Lélegezz mélyeket.

Testmozgás: Az aktív testmozgás elengedhetetlen annak érdekében, hogy az orgazmus valódi hatást keltsen. Nyomd a csípődet felfelé, vagy lágyan körözz vele. Hunyd be a szemeid. Túrj párod hajába, vagy a sajátodba. Szorítsd meg a kezét amennyire csak bírod, karmolj bele a hátába, vagy melleibe, sőt, ha elég bátor vagy, meg is ütheted a partnered arcát nőiesen, persze mindezt csak úgy, mint egy apró baleset, mely a pillanat forró hevében történik meg.

Hangok: Próbálj picit rekedtes hangon kommunikálni pár szavas mondatokban. (Például: „Ó, Istenem”). Mindkét nem esetében beleférhet egy picike nyögés, persze csak túlzásba esés nélkül.

A megfelelő póz kiválasztása: Mindig törekedj rá, hogy olyan szexuális pozitúrát válasz az orgazmus színleléséhez, mely során az arcodat elbírod rejteni. Így a lebukás esélye, közel egyenlő lesz a nullával.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A korai magömlés okai és kezelése

Pontosan mit is hívunk korai magömlésnek? Definíció: A korai magömlés (latin nevén: ejaculatio praecox) olyan szexuális rendellenességre utal, amelyben a férfi az általánosnál sokkal gyorsabban jut a csúcsra, így párja egyszerűen nem képes átélni a tökéletes szexuális...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás