Oldal kiválasztása

Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? – A francia csók részletes ismertetése Bizonyára sokak számára ismeretlen, hogy mi az a francia […]
szerelmes csók

by admin

szept 6, 2021

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi?

Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod.

Mi az a francia csók? – A francia csók részletes ismertetése

Bizonyára sokak számára ismeretlen, hogy mi az a francia csók elnevezés, azonban szinte biztos, hogy már szinte mindenki alkalmazta. Alapvetően rengeteg csókolózási típust tudunk elkülöníteni egymástól: kezdve a puszival, a csókkal, és természetesen a francia csókkal.

Sokaknak evidens lehet, hogy csókolózás közben a nyelvünket is használjuk, azonban ez nincs minden esetben így. Ha egy általános definíciót próbálunk találni erre a csókolózási stílusra, akkor egy olyan intim és mély pillanatról beszélhetünk, amikor a felek nyelve összeér.

Honnan származik a francia csók kifejezés?

Közismert tény, hogy a franciák rendkívüli szexuális életet éltek már a korábbi századokban is. Így feltehetőleg ezért tulajdonítjuk nemzetüknek ezt a csókolózási formát. Ám tulajdonképpen a francia csók kifejezés a britektől ered, ráadásul az amerikai területekről származik.

De ugorjuk át a történelmet. Vajon hogyan fest ez az egész a valóságban?

Az effajta csókolózás lényege, hogy a nyelvek összeérnek, és különös kis sziluettet alakítanak ki. sokan tarthatnak tőle eleinte, azonban a nyelv különleges erogén zóna, így garantáltan felülmúlhatatlan élményt okoz a vele történő játék.

Érzelmes csók

Így készülj elő az első francia csókra!

Természetesen a csókolózás egy hevült pillanatban felmerülő cselekedet, azonban jobb, ha a randi előtt mindenre alaposan felkészülünk.

Először is győződjünk meg arról, hogy ajkaink nem szárazak, cserepesek, hiszen ez taszító lehet a másik fél számára. Amennyiben szükséges használhatunk egy kis szájzsírt. Azonban próbáljuk elkerülni a rúzsokat és szájfényeket, ha nem akarjuk teljesen összekenni a párunk arcát.

Ügyeljünk a szájhigiéniára!

Természetesen a randevú előtt érdemes felfrissíteni a leheletünket, amit a legkézenfekvőbb a fogmosással elérni. Viszont, ha ez nem szerepel a lehetőségünk tárházában – egy esetleges munkából sietés esetén -, használjunk mentolos cukorkákat, vagy rágót.

Csókolózás a szabadban

A csókolózás menetére vonatkozó szabályokat pedig nézzük át egy kicsit alaposabban.

1. lépés: a helyezkedés

Gyakorta spontán helyeken tud kialakulni az első csók pillanata párunkkal. Természetesen nem úgy, ahogy mi azt a randi előtt elterveztük. Ezért lényeges, hogy rögtön tudjunk reagálni a testhelyzetünket illetően. Ami ilyenkor a legfontosabb, hogy lassan érintsük össze a szánkat.

Alapvetően ennek két okát tudjuk ismertetni:

  • ha túl gyorsan mozdulunk, akkor összeütközhet az orrunk, vagy a fogunk
  • sokkal vonzóbb lehet egy érzéki, lágy csók

2. lépés: apró puszival indítsunk

Az első randikon elcsattant csókoknál fontos, hogy megőrizve a hidegvérünket észnél tudjunk maradni. Ezért először érdemes egy kisebb puszival indítani, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a párunk is benne van-e a dologban.

Ez után következhet egy lágy, zárt ajkú csók, így ki tudjuk puhatolni, hogy mehet e a francia változat.

3. lépés: vessük be a nyelvünket

Amikor eljutunk eddig – azaz az utolsó lépésig -, fontos, hogy továbbra se rontsunk ajtóstul a házba. Eleinte próbáljuk érzékien átjuttatni a nyelvünket, egy kicsit lassabb, megfontolt mozgással. Ennek kimeneteléből maradéktalanul el tudjunk dönteni, hogy a partnerünk szintén vevő-e a francia csókra, vagy sem.

Természetesen nem csak magára a csókra kell ügyet fordítanunk, érdemes használni az olyan praktikákat is, mint a lecsukott szem, esetleg az arc simogatása. Jó, ha egy kis idő után tartunk egy röpke szünetet, a vágyak újbóli felébresztésének érdekében.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik...

Hogyan legyél latin szerető – egyszerűbb, mint gondolnád

Te is imádod a forró, latin életérzést, melyet a legtöbbször csak a fékezhetetlen erotikával hozunk összefüggésbe? Nem véletlen, hogy erre próbál asszociálni a legtöbb film és alkotás is.  Ahogy az sem csoda hát, hogy rengeteg férfi egy valódi, kirobbanó formában lévő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás