Oldal kiválasztása

Hallottál már a nőket sújtó tevepatáról? Most átfogóan kifejtük a jelenség eredetét, és azt, mi is áll az egész hátterében.

Kíváncsi vagy rá, melyik hírességek villantottak már ezidáig?

Te szeretnéd inkább megelőzni a jövőbeli kínos alkalmakat?

Csak maradj velünk, azonnal kitérünk rá, hogyan tedd!

Aminek szempillantás alatt sikerült felborzolnia a kedélyeket: ez a tevepata története!

A tevepata definíciója: A tevepata nevezetű modern jelenség akkor fordulhat elő, amikor egy nőre túl szorosan tapad a nadrágja (leggyakrabban sí, jóga nadrág, vagy bikini), ezzel láthatóvá téve, és vizuálisan is nyomatékosítva a nemiszervének területét.

Ugyanis, az adott ruhanemű, annak szorosságából kifolyólag a hüvely húsos, külső részéhez, avagy a nagyajkak (labia majora) vázlatához tökéletesen illeszkedik.

Legnagyobb kockázata, hogy nem feltétlenül üthet szemet rögtön, a ruha felvétele után. Sokszor, a forma teljes felvételéhez időre, és aktív mozgásra van szükség.

Kezdetben kellemetlen, nyomasztó klisé – ma már egy hivalkodó, extravagáns divat elem

A tevepata általános megítélése és hírértéke viszonylag hamar a szöges ellentétévé vált korábbi önmagának.

A tevepaták megjelenése kezdetben számtalan, vicces meme (digitális kép) háborút robbantott ki a különböző internetes közösségi oldalakon. Ezeken a képeken rendszerint szerencsétlen helyzetbe keveredett, nagy termetű nők szerepeltek, akik kissé eltévesztették az optimális ruha méretüket.

Azonban, amint felkapottabb lett, és egyre több emberrel fordult elő a „megalázó” pillanat, valahogy elvesztette kezdetleges varázsát.

Napjainkra, inkább az erotikai értéke lett kihangsúlyozva. A férfiak bizonyos része, például egyenesen megőrül egy-egy ízléses tevepata láttán. A paparazzi fotósok pedig naphosszat várnak rá, hogy végre elcsípjenek pár ilyen képet, a legszexibb hírességekről.

Sztárok, akik véletlenül, vagy szándékosan, de már villantottak tevepatát!

Őket már lencsevégre kapták: Victoria Justice, Miley Cyrus, Christina Aquilera, Kim és Kourtney Kardashian, Megan Fox, Nicki Minaj, Beyonce, Britney Spears és Whitney Eve Port.

A lista azonban percről percre csak bővül.

Az esetek előfordulásának drasztikus megnövekedése pedig, egyre inkább arra enged következtetni hogy a nők szűk rétege, már valóban divatként tekint a tevepatára, így elkezdték élvezni annak megjelenését.

Az egészben a pláne, hogy különböző webáruházakban, már olyan jellegű női alsóneműkhöz is hozzájuthatunk, amik szándékosan, egy – dizájnosnak, valamint tökéletesnek tartott – hüvelyt formálnak, melyet egy szűk nadrág alá véve, garantáltan magunkra vonzhatjuk a figyelmet.

Egy-egy ilyen termék Ázsiában például már bestseller-nek számít.

Szeretnél kilógni a sorból, és inkább elkerülnéd a megosztó, tevepata jelenséget?

Alkalmazd ezt az egyszerű trükköt a szűkebb latex, és sport nadrágok, vagy fürdő ruhák használata esetén, hogy megúszd a tevepatát: Vedd szemügyre alaposan az adott ruha darabot. Amennyiben az dupla anyaggal van ellátva az ágyék területén, akkor biztosra veheted, hogy nem fognak kínos szituációk érni. Továbbá, még a hüvely környéki varrás elhelyezkedésének megfigyelése is segíthet a végső döntés meghozatalában.

Végezetül ne feledjük, hogy szexinek és szemérmetlennek lenni, egyáltalán nem ugyanaz!