Oldal kiválasztása

Miért nincs orgazmusod? Ezek a dolgok segíthetnek!

Elérkeztünk végre abba a korszakba, ahol az emberiség nyitottá vált a nők szexuális nehézségeinek feltérképezésére, illetve azok megvitatására. Ezáltal derülhetett fény arra a szörnyű statisztikai adatra, mely szerint:   A nők közel 70%-a küzd komoly, kielégülési problémákkal. Létezik általánosan bevált, professzionális módszer az orgazmus elérése érdekében? Mik lehetnek azok a tényezők, melyek hátráltatnak minket ebben? […]

by admin

szept 6, 2021

Elérkeztünk végre abba a korszakba, ahol az emberiség nyitottá vált a nők szexuális nehézségeinek feltérképezésére, illetve azok megvitatására. Ezáltal derülhetett fény arra a szörnyű statisztikai adatra, mely szerint:

 

A nők közel 70%-a küzd komoly, kielégülési problémákkal.

Létezik általánosan bevált, professzionális módszer az orgazmus elérése érdekében? Mik lehetnek azok a tényezők, melyek hátráltatnak minket ebben? Milyen trükköket lehetséges segítségül hívni? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ!

Orgazmusa van a nőnek

Horrorisztikus számok a 21. században!

Napjainkra a különböző kutatások alátámasztották, hogy hatalmas szerencsének örvendhetnek azok a nők, aki egy átlagos szexuális együttlét során, – viszonylag képzetlen partnerrel – orgazmust képesek átélni.

 

De vajon miért nincs orgazmusod?

A kérdésre, sajnos nem létezik egyértelmű válasz. Méghozzá azért, mert a szexnek több perspektíváját különböztethetjük meg. Létezik fizikai, mentális, és spirituális oldala.
Hogy a három közül melyikben történt az „elzáródás”, arra kizárólag magadtól tudsz csak rájönni.

 

Azonban, van egy jó hírem: szinte biztos, hogy létezik megoldás!

Ugyanis, feltehetőleg a nők mindössze 4-5%-a az, akiknél valóban kezelhetetlen a probléma, saját magukon és partnerükön kívülálló okok (pl. betegség, vagy idős kor) miatt.

 

Most pedig bemutatjuk, a leggyakoribb – nemi kapcsolatokra jellemző – hibákat.

női orgazmus

Benned is felmerült már az a kérdés hogy: miért nincs orgazmusod? Lehet, hogy ezért!

A vér nem a megfelelő helyekre áramlik: feltéve, hogy nem bírsz kellőképpen ellazulni, és egy picit is görcsös, vagy feszült vagy szex közben, akkor garantáltan nem leszel képes a csúcsra jutni. Ezt a diszkomfort érzést sokszor az is kiválthatja, ha aktuális partnereddel a szexuális együttlét során fizikai fájdalmakba ütközöl.

A szexuális vonzódás hiánya: minden bizonnyal az egyetlen olyan eset, melyet nem kell különösebben taglalni. Amennyiben partnerünk nem váltja ki belőlünk a szükséges izgalmi állapotot, akkor elképzelhetetlenné válik az orgazmus.

Alacsony a libidó: ez számtalan esetben kialakulhat. Közrejátszhat benne egyes gyógyszerek (leginkább antidepresszánsok) mellékhatása, a túlhajszoltság, depresszió, vagy a rossz egészségügyi állapot (például alvászavarok, vagy magas vérnyomás).

Kizárólag vaginális szex szerepel a terítéken: pusztán a hüvelyi orgazmusra feltenni minden zsetont, nem a legokosabb döntés. Egy statisztika rámutatott, hogy a nőknek, a csúcspont ezen fajtáját a lehető legnehezebb elérniük. Számszerűsítve, a nők mindössze 10%-a képes a kielégülés ezen variánsát könnyedén megvalósítani.

Ezek a dolgok segíthetnek az orgazmus elérésében!

Legyen tiszta a fejed: az elmédnek rendkívül koncentráltnak kell lennie az aktus során. Zárd ki magadból egy kis időre azokat a gondolatokat, melyeknek nincs helye az ágyban. A körülmények, vagy adott lelki állapot ellenére, meg kell próbálnod a lehető legjobban átengedi magad az együttlét örömeinek.

Fordítsatok elegendő időt az előjátékra: fontos, hogy fizikailag, mentálisan, továbbá lelkileg is kellően ráhangolódjatok egymásra. A kiadós előjáték alappillére az erotikus, nyugodt, relaxált tudatállapot kialakulásának, mely később egy óriási orgazmushoz vezethet.

A lehető legtöbb erogén zónát izgassátok egyszerre: kérd meg párodat, hogy a szeretkezés során, térjetek ki az összes, érzékeny erogén zóna intenzív stimulálására. Ide tartozik például a csikló, a mell, és a G-pont (melyet a leghatékonyabban, a direkt erre a célra tervezett szex játékokkal célszerű ingerelni).

Próbáljatok ki egy véráramlást javító, síkosító folyadékot: az ilyen termékek felhasználása rendszerint – azok alapanyag tartalmától függően – többrétű. A férfi kenheti a péniszre, de akár közvetlenül a csiklóra is. A cél az, hogy az érintett területeken minél magasabb stimuláció valósuljon meg.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás