Oldal kiválasztása

Miért színlelik az orgazmust a nők? Ezek a leggyakoribb okok

Mégis miért színlel egy nő – szexuálisan aktív életszakasza során – átlagosan több százszor orgazmust, miközben a tudomány álláspontja szerint, egyetlen nap leforgása alatt, akár 20 alkalommal is képes lenne rá, ráadásul egymás után? Most erre az izgalmas kérdésre adjuk meg nektek a választ! Én kérek elnézést srácok – de csupán a nők 20 százaléka cselekszik […]

by admin

szept 6, 2021

Mégis miért színlel egy nő – szexuálisan aktív életszakasza során – átlagosan több százszor orgazmust, miközben a tudomány álláspontja szerint, egyetlen nap leforgása alatt, akár 20 alkalommal is képes lenne rá, ráadásul egymás után?

Most erre az izgalmas kérdésre adjuk meg nektek a választ!

Én kérek elnézést srácok – de csupán a nők 20 százaléka cselekszik őszintén az ágyban!

Női orgazmus művészien

Ez a hihetetlennek tűnő szám pedig immár több, elismert kérdőíves interjúnak a kétségbevonhatatlan eredménye.

Az már régóta kiderült, hogy a férfiakkal ellentétben, a nők együttlét közben rendezett hangzavarának egyáltalán nincs köze az aktuális, szexuális izgalmi állapotukhoz. Mindennek tetejébe kirajzolódott, hogy a nők gyakran igyekeznek felgyorsítani a szexet (számos, sajátos eszközzel), hogy párjuk amilyen gyorsan csak lehet, a csúcsra érjen.

De hogyan jutottunk idáig? És egyáltalán miért kell manipulálni a férfiakat ezzel a „károsnak” titulált tevékenységgel?

Az emberek általánosságban úgy vélik, hogy a hölgyek alapvetően akkor folyamodnak ezekhez a piszkos eszközökhöz, ha fáradtak, unalmasnak találják partnerüket, kellemetlen vagy fájdalmas számukra a szex, esetleg kevés idejük áll rendelkezésre.

Ezek magyarázatok helytállóak lehetnek, de sokkal ritkábban, mint gondolnánk. A beszámolók alapján teljesen más, gyakori okok láttak napvilágot.

Lássuk, mik ezek!

orgazmustól tátott száj

 

Ezért színlelik az orgazmust a nők

1. Orgazmus nélkül is elérhető a szexuális elégedettség: rendkívül sokan nyilatkozták, hogy számukra a szeretkezés nem csupán az orgazmusról szól. Érdekesen hangozhat, de valóban akadnak nők, akik párjuk igényeit helyezik előtérbe, és számukra az együttlét a nehézkesen elérhető csúcspont nélkül is, egy tökéletesen kielégítő móka tud lenni.

3. Fokozható vele az szex színvonala: többen is állították, hogy amennyiben az aktus korai szakaszában sikeresen színlelnek egy gyors, hirtelen orgazmust, akkor az olyan hatalmas motivációt ad és izgalmi állapotot idéz elő partnerük számára, hogy sokkal dinamikusabbá, élvezetesebbé válik tőle a szex.

4. Ez csak gyakorlás: megdöbbentően hathat, de a férfiak első sorban csupán a fizikai stimulációért felelősek egy nemi kapcsolat során. A hölgyek esetében viszont még egy közreműködő szükséges a teljes értékű orgazmus eléréséhez. Ez pedig a pszichológiai felkészültség.

Bár lelki eredetű technika, mégis elhanyagolhatatlan része az együttlétnek ahhoz, hogy a nő hozzá tudjon kapcsolódni párjához. Egy nőnek, minden egyes új partner esetén meg kell tanulnia ráhangolódni a másik félre, ennek legegyszerűbb módja pedig az, ha eljátszik pár próba jellegű orgazmust.

5. Mert muszáj: a legszellemesebb elnevezésű pontunk nagyon is komoly alapokon nyugszik. Mivel a férfiak borzasztóan céltudatosak, ezért – még ha valamit egyértelműen rosszul is csinálnak – képtelenek befejezni a szexet addig (persze fizikai határaikhoz mérten), amíg párjuk el nem éri a csúcspontot.

Egy kellemetlenül alakuló kalandnak viszont nyilvánvalóan véget szeretnénk vetni, belátható időn belül. Ehhez egyszerűen elengedhetetlen, hogy valamilyen jól kivehető, külső jel hatására megelégedve álljon le a partner, abban a hitben, hogy teljesítette a feladatát.

Megdöbbentő statisztikák

Megrendítő számokkal állt elő egy nemzetközi internetes felmérés, mely alapján a megkérdezett hölgyek több mint fele színlelt már orgazmust élete során legalább egy alkalommal.

De lássuk, vajon milyen okokból kifolyólag döntenek úgy a nők, hogy csúnyán átverik partnerüket.

1. Azt akarják, hogy a szex mihamarabb véget érjen

Ez a létező leggyakoribb ok a felmérések szerint. Ez esetben pedig vétek lenne arra asszociálni, hogy egy szerelmi háromszög van épp kibontakozóban. Ugyanis, még utóbbi során a másik fél rendszerint inkább kerüli az együttlétet, addig jelen esetben aktív résztvevője annak.

Amennyiben a nő fáradt, rosszul érzi magát vagy egyszerűen csak szeretne a párja kedvében járni, akkor sűrűn előfordulhat részéről a színlelés. Partnerét viszont nem szeretné megbántani azzal, hogy nemet mond a szexre – ezzel megfosztva őt az örömszerzéstől.

2. Gyenge volt az előjáték

Feltéve, hogy elmaradt a „bevezetés”, vagy netán túl rövid és egysíkú volt, gyakori jelenséggé válik a nőknél az orgazmus-képtelenség. A kellő felcsigázottság és tűz hiányában ugyanis, rendkívül nehéz feladattá válik kielégíteni egy hölgyet.

Kevesen tudják, de az alapos és hiánytalan előjátékban főként a különböző, izgalmas szex játékok lehetnek a legnagyobb segítségünkre.

3. Nem megfelelő a ritmus és a tempó

A nők bizonyos százalékának születésétől fogva rendkívül gyenge az orgazmus-készsége, még másoknál a nem megfelelő körülmények, a stressz és a ráhangolódás hiánya idézheti elő ugyanezt az állapotot.

Ilyenkor a csúcsra jutás kulcsa nem más, mint a közel tökéletes sebesség és ritmus felfedezése, mely a kellő kommunikáció hiányában szinte lehetetlen feladatnak bizonyulhat. Ezért elengedhetetlen feladat, hogy a szeretkezést és a társalgást összekovácsoljuk – a mindkét fél számára kielégítő szexuális élet érdekében.

színlelt orgazmus

Tudtad? Nem csak a nők szokták elcsalni a szexet

A legtöbben azt hinnénk, hogy a férfiak egy teljességgel kiszámítható, szexuális gépezetek és legyen szó bármilyen körülményről, örömüket lelik majd a szexben. Azonban, az igazság egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Meglepő, de számos online felmérés alapján, az ő esetükben is gyakori az orgazmus színlelése.

Hogy pontosan miért?

A leggyakoribb kiváltó okok közé tartozik a túlzott alkohol vagy kábítószer fogyasztás, illetve a stressz és agyonhajszoltság. Ezek egyaránt drasztikusan csökkentik az orgazmus-készséget, vagy legrosszabb esetben, akár teljesen ellehetetlenítik azt.

A színlelés célja pedig rendszerint a felsülés, vagy a partner megbántásának elkerülése.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás