Oldal kiválasztása

Milyen egy tökéletes férfi? Miről fantáziálnak leggyakrabban a nők?

Te is legszívesebben belelátnál a nők fejébe, hogy megértsd mi is folyik ott? Már nem kell tovább várnod! Mivel elérkezett a pillanat, amikor ezt lényegében meg is teheted. Az alábbi cikkünkben részletesen körüljárjuk azt az érzékeny témát, hogy milyen pasikról, párkapcsolatról és persze intimitásról fantáziálnak a nők. Amit a nők várnak egy kapcsolattól Ahhoz, hogy […]

by admin

szept 6, 2021

Te is legszívesebben belelátnál a nők fejébe, hogy megértsd mi is folyik ott? Már nem kell tovább várnod! Mivel elérkezett a pillanat, amikor ezt lényegében meg is teheted.

Az alábbi cikkünkben részletesen körüljárjuk azt az érzékeny témát, hogy milyen pasikról, párkapcsolatról és persze intimitásról fantáziálnak a nők.

Amit a nők várnak egy kapcsolattól

sejtelmes férfi

Ahhoz, hogy meg tudjuk érteni miről is fantáziálnak a nők, számba kell vennünk azokat a tudnivalókat, amiket egy kapcsolattól várnak. Fontos tudnunk, hogy a nők értékrendjében elsődleges helyet foglal el a romantika, valamint az intimitás.

Az is lényeges számukra, hogy külsőleg milyen férfit választanak maguk mellé, hiszen természetesen mindenkinek van egy általános ideálja. Azonban a megbízhatóságot is szem előtt tartják, mert imádják az olyan pasikat, akik nem hazudnak a szemükbe, és nem próbálják meg átvágni őket.

Az ideális randi

pasi gitárral - ő az ideális?

Egyes emberek nagyon éles képzelőerővel rendelkeznek, lényegében képesek elveszni a saját fejükben, a megalkotott kis képzeletvilágukban.

Majdnem minden nőnek van egy tökéletesen eltervezett randija, amiről gyakran fantáziál. Általában, ebben a képzelgésben a romantika a tetőfokára hág, és minden apró tényezőnek tökéletesnek kell lenni.

Kezdjük a helyszínnel: a legtöbb esetben az idealizált hely egy több csillagos étterem. Azzal a gesztussal, hogy a férfi vacsorázni viszi a nőt azt mutatja a külvilágnak, hogy szeretné a kiszemeltjének mindenből a legjobbat adni.

Természetesen, az alkalomhoz virágot, valamint pezsgőt is rendel a hölgynek, aztán a vacsora után hazakíséri és a kapualjban, a csillagok alatt finoman megcsókolja.

A tökéletes férfi tulajdonságai

Majdnem minden nőnek más elképzelése van arról, hogy hogyan is néz ki a tökéletes pasi jelölt, azonban vannak olyan tulajdonságok, amik garantáltan szerepelni fognak a kiszemelt listáján.

Először is ejtenünk kell pár szót a külső tulajdonságokról: mostanában egyre szexibbnek számít a stílusos szakáll és a borosta, emellett pedig a széles vállak, az izmos test és persze a kocka has az, ami sosem fog kimenni a divatból.

Természetesen az ideális pasi mindig jól öltözött, és kellemes parfümöt használ, a haja pedig valahol a hanyag és az igényes forma között ingadozik.

Ami pedig a belső tulajdonságokat illeti: a legtöbb nő egy olyan férfit képzel el magának, aki intelligens, udvarias, remek humora van, megértő és készen áll, akár az elköteleződésre is.

A férfi, azaz a potenciális férj és apa

A nők életében kicsit fontosabb szerepet tölt be a családalapítás, hiszen már kislány koruk óta kitörölhetetlenül él bennük az anyaság képe. Amikor belekezdenek egy párkapcsolatba, elsődleges, hogy megjelenik az az álomkép a fejükben, amiben már az esküvő tervezgetése mellett megjelennek a kisbabaruhák is.

Az esküvőt nyugodtan mondhatjuk a nők életében az egyik legfontosabb eseménynek, persze csak a gyerek szülés mögött. Viszont csak akkor kezdenek bele ebbe a fantáziálásba, ha komolyan szeretik a párjukat, mint embert.

Ugyanis ahhoz, hogy a tökéletes apát lássák benne, tökéletesnek kell tartaniuk magát az illetőt. Ezért amikor a barátnőnk szóba hoz valami hasonlót, nem érdemes kétségbeesni, csupán a bókot fedezhetjük fel benne.

Igazodniuk kell a férfiaknak ezekhez a fantáziálásokhoz?

határozott oroszlán

Habár a kérdésfelvetés elgondolkodtató, a válasz viszonylag egyszerű: nem kell. Szinte képtelenség lenne olyanná alakítani magunkat, mint amilyen személyek a fantáziákban szerepelnek. Persze kipuhatolhatjuk a barátnőnktől, hogy mi is számára az ideális randikép, esetleg az esküvő, vagy a gyereknevelés, azonban nem törekedhetünk kimondottan annak teljesítésére.

Amennyiben ezek bármikor bekövetkeznek, talán már nem is lennénk érdekesek a párunk számára, hiszen nem egy hús vér embert kapna minden érdekességével és hibájával egyaránt, hanem egy idealizált, egyéniség nélküli alakot.

Fontos, hogy a valóság érintkezzen a fantáziával, azonban mind a két világ meg tudjon maradni egymástól független szinteken.

A fantáziálás fontossága

Bizonyára mindenkiben feltevődött már a kérdés a cikket olvasva, ha nem kaphatjuk meg azt a férfit akit elképzeltünk magunk mellé, akkor miért érdemes fantáziálni róla?

Nos, a fantáziánk szabadra engedése segíthet eldönteni, hogy tulajdonképpen mire is vágyunk igazán.

Természetesen egy szürreális képet kapunk az ideális jelöltről, azonban az álomképek segítségével sokkal könnyebben felismerhetjük, amikor már a küszöbön toporog az illető. Persze a párkapcsolat komolyra fordulásával mindig más és más témájú fantáziaképek bukkannak fel a fejekben – azonban ez így van rendjén.

Ugyanis a fantáziálást a vágyakkal kapcsolhatjuk össze, a vágyak pedig az elérendő célokat szimbolizálják, amiből életünk során mindig új és új kreálódik.

boldog nő

A sztereotípiák terjedése arról, hogy mire vágynak a nők

Általános vélemény, hogy mindenki tudja, mire vágynak igazából a nők. Nos, ez annak köszönhető, hogy a legtöbb helyen úgy jelennek meg tények arról, hogy miről is fantáziálnak a nők, hogy csupán egyetlen kalap alá veszik őket.

Ezt nevezzük sztereotípiának.

Holott ennél természetesen lényegesen bonyolultabb a dolog. Ugyanis az a kategória, hogy női nem, nem pusztán az érzékeny lelkű, törékeny virágszálakat foglalja magába. Ezért lehet az a tévedés is, hogy minden párkapcsolati tanácsot megfogadunk, még sem látjuk maradéktalanul boldognak a párunkat, nem tudjuk mire vágyik a kiszemeltünk.

A továbbiakban megnézünk pár olyan előítéletet és beskatulyázást, ami végképp nem igaz a nőkre, és pláne nem arról fantáziálnak.

Milyen férfiról fantáziálnak a nők valójában?

Sajnos arról, hogy milyen is az idealizált, eszményített férfi a nők szemében, több nem helytálló információ is létezik. Tényként kezeljük, hogy a nők csupán a rossz fiúkra vágynak, akiknek kockás a hasuk, és a legmenőbb, hátrazselézett frizurájuk van.

Azonban joggal vehetjük tudomásul, hogy a nők semmiképpen nem vágynak egy olyan pasira, aki bunkó, sokat iszik, és majdnem minden buliban verekszik valakivel. Valójában az olyan belső tulajdonságokat részesítik előnyben, mint a kedvesség, a figyelmesség, illetve a remek humorérzék és természetesen egy okos pasi is jó fogásnak bizonyul.

Emellett fontos, hogy a párunk megbízható legyen, jól lehessen vele kommunikálni, illetve éreztesse velünk, hogy szeret.

vonzó férfi, a nők álma

A nőknek valóban nem csak a külső számít?

Azt akár azonnal ki is jelenthetjük szinte minden nő nevében, hogy igenis fontos a külső, és a jó megjelenés. Természetesen ezt nem kell túl szigorúan venni, azonban a nők soha nem fantáziálnak egy olyan férfiról, aki csúnya, hatalmas sörhasat eresztett, és emellett még kopaszodik is.

Persze ez egy teljesen szubjektív, hiszen minden nő másról ábrándozik, azonban az lentebb felsoroltakat készpénznek is vehetjük. Majdnem minden nő olyan pasira vágyik, aki valamivel magasabb nála, igényes a megjelenése, és férfiasnak mondható az alkata.

A teljesség igényével és a jó értelmezés érdekében ezt egy kicsit bővebben is kifejtjük nektek.

Az igényes megjelenés arra vonatkozik, hogy jól öltözött legyen az illető, illetve igényes. Használjon parfümöt, igényes legyen a szakálla, valamint ügyeljen a hajára is. Azonban a férfiasság magában foglalja azt is, hogy ne legyen túl nőies, ne tollászkodjon többet a fürdőben, mint a párja.

Tényleg sokat álmodoznak a nők az esküvőről és a leendő gyerekekről?

Nos, a következő óriási skatulya, hogy a nők már kislánykoruk óta szinte nap mint nap gondolnak az esküvőjükre, és a leendő gyerekeikre. Ezért pedig elvárják a pasijuktól, hogy a második együtt töltött év után megkérje a kezüket.

A lehető legrosszabb, ha pasiként így gondolkodsz!

Igen, tényleg előfordulhat, hogy a reménytelenül romantikus női lelkekben minden nap születik egy fantáziakép az esküvőről és a lurkókról. Viszont a többiek csupán akkor kezdik el tervezni a nagy napot, és ábrándozni róla, ha már maradéktalanul biztosak abban, hogy megtalálták az igazit.

A leggyakrabb női fantáziák a szexről

Habár szeretünk úgy gondolni a nőkre, mint akik a szexben is csupán a gyengédséget és a szerelmet keresik, bizony ez nem minden esetben igaz.

Sokan fantáziálnak a heves együttlétekről, a kikötözésről, sőt még a szerepjátékokról is. Hiszen a női fantázia is mer ugyan olyan szabad – és néhány esetben mocskos is lenni-, mint a férfié, csupán nem híresztelik, és kezelik ezt tényként.

Végül, miről fantáziálnak leggyakrabban a nők

A fentieket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a nők általában leggyakrabban magáról a boldogságról fantáziálnak. Ez pedig a gyakorlatban annyit tesz, hogy egy olyan férfit képzelnek el maguk mellé, aki hűséges, odaadó, fülig szerelmes, szuper vele az ágyban és persze jó megjelenésű.

Lényegében, jobban végig gondolva a dolgot, ez annyira egyértelmű, hogy szinte már nem is hangzik igaznak. Pedig a nyakatekert sztereotípiákkal szemben ez az egyszerűség teljesen hihető.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás