Oldal kiválasztása

Mindig csak ugyanúgy? Mit tehettek az uncsi szex ellen?

Úgy érzed kialudt a tűz közted és párod között? Nincs meg a régi, ellenállhatatlan, fizikai vágyakozás? Feltéve, hogy az együttlétet egysíkúnak és ingerszegénynek érzed, itt az ideje, hogy tegyél ellene valamit! Nagy kár lenne, ha ez nyomná rá bélyegét a kapcsolatodra, hiszen létezik rá ellenszer. Hogyan lehet egyszerűen vissza nyerni a perzselő szenvedélyt? Már is […]

by admin

szept 6, 2021

Úgy érzed kialudt a tűz közted és párod között? Nincs meg a régi, ellenállhatatlan, fizikai vágyakozás?

Feltéve, hogy az együttlétet egysíkúnak és ingerszegénynek érzed, itt az ideje, hogy tegyél ellene valamit! Nagy kár lenne, ha ez nyomná rá bélyegét a kapcsolatodra, hiszen létezik rá ellenszer.

Hogyan lehet egyszerűen vissza nyerni a perzselő szenvedélyt?

Már is bemutatjuk a legjobb módszereket!

Mi teszi a szexet lapossá?

 

Ismerős a sztori, akár csak egy egészen picit is?

Mély lélegzetvételek az ellenállhatatlan sóvárgás közepette, egy érzéki este fénypontján. Fékezhetetlen cselekvési kényszer a pislákoló gyertyafényben. A ruhák szanaszét, a padlóra dobálva. A történtek kizárólagos szemtanúi pedig szerencsére, csupán az asztalon felejtett, félig töltött pezsgős poharak.

 

Hová tűntek ezek a felejthetetlen éjszakák?

Az első pár alkalom egy friss kapcsolatban mindig lenyűgöző – az esetek többségében. Azonban, a fáradtság, a stressz, a szürke és ingerszegény hétköznapok mind arra kényszerítenek, hogy előbb-utóbb, de a szexuális együttlét egy gyors, rutinszerű tevékenységgé váljon, melyből teljesen elvész a kreativitás. Ahogy az önfeledt, kísérletező kedv is.

 

Mi tévő lehetsz?

Van egy jó hírem! A monoton, hálószobai küzdelem gond nélkül legyőzhető. Ehhez az első, és legfontosabb viszont, az elhatározás. Feltéve, hogy biztos vagy magadban, illetve változtatni szeretnél, akkor nincs másra szükséged, mint egy nagy marék bátorságra, valamint pár praktikus, hatékony javaslatra.

Ez utóbbi pedig, rögvest a terítéken.

ölelkezik a pár

Tippek az uncsi szex ellen

 

Fantáziadús előjáték: az előjáték fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni. De had tegyek fel egy kérdést azoknak, akik továbbra is szemet hunyva siklanak el felette. Te minek örülnél jobban? Pár elképesztően finom, nedves és érzéki csóknak, vagy egy száraz, szikkadt, ízetlen alternatívának? A döntés a tiéd.

 

A szexuális segédeszközök tárháza, szinte végtelen: vess be modern, több funkciós erotikus játékszereket vagy felnőtt társasokat (megdöbbentő miket találsz majd a polcokon). Használhatsz különböző ízű és illatú síkosítókat, vérkeringés javító, szűkítő géleket, feromon parfümöket. Végezetül, meríts ötleteket a népszerű, aktuális pornó filmekből (hidd el, sok újat tanulhatsz belőlük).

szexuális segédeszköz

Ötletgazdag szex pózok: ne ragadj le a könnyű, megszokott pozitúráknál. Alkalmazz inkább olyanokat, melyek során számos erogén zónát stimulálhatsz egyszerre. Vigyél egy kis izgalmat az együttlétbe. Kapcsoljatok egy intenzívebb ritmusra és próbáljatok ki komplikáltabb, több erőkifejtést igénylő pozíciókat. A képlet végtelenül egyszerű, több mozgás, egyenlő több dopamin és szerotonin termelődés.

Íme pár tipp:

 

Egyszerű trükkök, melyek vadítóvá, pörgősebbé tehetik a szexet

 

Vess egy pillantást a mai teljesítményfokozó szerekre: nem csupán Te, párod is alkalmazhat természetes alapú potencianövelő és orgazmus késleltető étrend-kiegészítőket, kenőcsöket, vagy egyéb készítményeket. Legtöbbjük alapanyaga a ginzeng, schizandra (életbogyó), maca gyökér és királydinnye – ezek mind segíthetnek abban, hogy a tempó intenzívebb, az időtartam elhúzódóbb, az orgazmus pedig kielégítőbb legyen.

 

A megfelelő zene beindítja a fantáziát és szinten tart: köztudott, hogy a különböző stílusú zenék milyen erőteljes hatással vannak érzelmeinkre és tudatállapotunkra. Mindezek ellenére, elképesztő, hogy milyen kevesen veszik a fáradságot arra, hogy be tegyenek pár számot az aktus közben. A Dr. Daniel Levitin (idegtudós és zenész) által indított kutatások rámutattak, hogy a szex és a zene egyazon részét ingerlik az agynak. Ez által a kettő hatása összeadódhat.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás