Oldal kiválasztása

Miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak? – 6 titkos, szexuális fantázia

Biztos gondolkodtál már azon, hogy mi járhat a leggyakrabban a pasik fejében, ha a szexualitás kerül terítékre. Kíváncsi vagy az igazságra? Bár az eredmény elsőre furcsa lehet, ennek oka nem a férfiakban keresendő. A statisztikák arra engednek következtetni, hogy – szinte egyéntől függetlenül – a jelenlegi, pornóközpontú kultúra komoly ráhatással van a témakörre. De lássuk, […]

by admin

szept 6, 2021

Biztos gondolkodtál már azon, hogy mi járhat a leggyakrabban a pasik fejében, ha a szexualitás kerül terítékre. Kíváncsi vagy az igazságra?

Bár az eredmény elsőre furcsa lehet, ennek oka nem a férfiakban keresendő. A statisztikák arra engednek következtetni, hogy – szinte egyéntől függetlenül – a jelenlegi, pornóközpontú kultúra komoly ráhatással van a témakörre.

De lássuk, többnyire miről is álmodoznak a srácok valójában.

átlátszó bugyi

Kevesen hinnék, hogy miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak

A férfiak is jelentős méretű képzelőerővel lettek megáldva, sőt egy férfi rendszerint dupla annyit mereng a szexen, mint egy átlagos nő. A fantáziálgatással azonban nincs semmi gond, hiszen ez egy mindannyiunknál előforduló, szokványos dolog.

Mégis rengetegen szégyellik belső, élvhajhász gondolataikat. Pedig semmi okunk sincs rá. Ezen folyamat elengedhetetlen az agy normális működésének fenntartása érdekében. Csökkenti a stresszt, fokozza a kreativitást és javítja a stratégiai gondolkodásmódot. Továbbá azt a célt szolgálja, hogy alkalomadtán hatékonyan beindítsa az egyén libidóját.

A kutatás hátteréről bővebben: több, átfogó nemzetközi tanulmányt is kiveséztünk a pontos megállapítások érdekében, kezdve a „Journal of Sexual Medicine”-től (ahol a Wilson Sex Fantasy kérdőív eredményeit alkalmazták), egészen a népszerű Dr. Justin Lehmiller (szociálpszichológus) interjúkig – mely során több száz amerikai embert kérdeztek meg, hogy kiderítsék, vajon miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak

megkötözött meztelen nő

Ezek a legtöbbször előforduló rejtett szexuális vágyak

Nem csoda, hogy a legelterjedtebb fantáziák tekintetében, többségében olyan vágyálmok kerültek reflektorfénybe, melyekre a partnerek ritkán, vagy szinte egyáltalán nem nyitottak.

Ezek mind új, szokatlan szexuális tevékenységek, melyek központjában a következők állnak: szembeszállni az ismeretlennel, kipróbálni valami új, elképesztően izgalmas dolgot, mely elsőre elérhetetlennek tűnik.

1. Lepedőakrobatika hármasban

Úgy tűnik, rendkívül szórakoztató volna a férfiak számára egy olyan kaland, melynek során párjukon kívül még egy hölgy társulna a hancúrozáshoz. A megkérdezettek közel 90 százaléka, többször is elképzelte már ezt a speciális helyzetet.

2. Erőszakos, domináns szex

A férfiaknak mérhetetlenül fontos a vad teljesítményorientáltság, és ezt az uralkodó magatartást az ágyban is szívesen megcsillogtatnák. Rengetegen szeretnék titkon kipróbálni a BDSM-et (mely műfaj lefordítva a „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” szavakkal definiálható). A legtöbben a harapásról és forró viasz csöpögtetésről ábrándoznak.

3. Nyílt kapcsolatban élni

Több anonim felmérés is kimutatta, hogy megdöbbentően sok férfi szexelne más nővel, amennyiben erre párjuk engedélyt adna. Ez a szám viszont semmi ahhoz képest, amennyi srácnak a fejében megfordult már egy ilyen bevetés – még ha teljesen ártatlanul is. Mivel a megkérdezett férfiak, közel 80 százaléka elképzelte legalább egyszer ezt a szituációt.

érzéki nő a szabadban


4. Szex nyilvános helyen

Rendkívül gyakori az olyan témájú fantáziálás, melyben a szex egy nyilvános helyen történik, ahol nagy az esély a lebukásra (pl. lift vagy tengerpart), így az izgalom és adrenalin a tetőfokára hág akció közben.


5. Ötletes szerepjátékok

Őrületesen gyakran kerülnek a figyelem középpontjába. A legjobban preferált szerepkiosztás pedig, a tanár-diák párosítás lett.


6. Féktelen, szenvedélyes szerelmeskedés

Végezetül talán meglepő, de bizony ez a kevésbé piszkos jelenet ugyancsak gyakran megfordul a pasik fejében. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is sokszor fantáziálnak egy romantikus, mélyreható szeretkezésről, melynek csak az érzelmek szabhatnak határt. Jellemzően a cselekmények kiindulási pontját is tüzetesen végig járják magukban, mint egy meghitt, gyertyafényes vacsora, vagy kora esti séta kézenfogva, egy mesébe illő, gyengéden megvilágított parkban.

Miről fantáziálnak a férfiak nap mint nap? – Jöjjön még pár tipp:

Mint tudjuk, az átlagos emberek fejében főleg az olyan dolgok járnak napi szinten, mint a betervezett teendők, a munka és a többi. Viszont az egy teljesen másik kérdés, hogy miről fantáziálnak.

Nos, a férfiakról teljes joggal kijelenthető, hogy a leggyakrabban gondolataikban a nők járnak, őket teszik fantáziájuk tárgyává. Ez megmutatkozhat az idealizált nőalakban, a családalapításban, és természetesen a szexben is.

kikötözős szex

A férfiak szemében alkotott, idealizált nőalak külseje

Habár roppant nehéz feladat meghatározni, hogy milyen egy ideális nő a férfiak szemében, mivel egy teljesen objektív fogalomról beszélünk, az általánosságokra kitérhetünk.

Nos, ami garantáltan minden férfiszívet képes elrabolni, az a gyönyörű, és őszinte mosoly. Emellett a hatalmas, mindent megmutató, ugyanakkor kissé csíntalan titkokat rejlő szemek joggal nevezhetők nyerőnek.

Vannak, akik a hosszú hajért, vannak, akik a rövidért vannak oda, de abban megegyezhetünk a színek tekintetében, hogy minden mást takar. A közhiedelemben él, hogy a szőkék bevállalósak, a barnák okosak, a vörösök pedig rejtélyesek, ugyanakkor érzékiek is.

Itt nem tudunk egy szokványok fantáziát felállítani, ahogyan a testalkatot illetően sem. (Persze be kell vallanunk, hogy a hosszú lábakra, és a nagy mellekre senki sem mondana nemet.)

Mik az elvárt belső értékek, tulajdonságok egy lányban?

Higgyétek el hölgyeim, bármennyire is érzéstelennek tűnnek néha a pasik, nekik ugyanúgy számítanak a belső tulajdonságok, mint nektek.

Ugyanis a szépség nem minden!

Talán a legtöbben azokat a nőket kedvelik, akik életvidámak, okosak, ugyanakkor van bennük egy bizonyos irónia is az életről. Amennyiben megpróbáljuk rangsorolni ezeket a tulajdonságokat, mindenképpen a kedvességet kell előtérbe helyezni.

Habár a férfiak imádnak évődni kicsit a kemény nőkkel – talán még maguknak sem vallanák be -, de előnyben részesítik a kedvességet. Emellett a humorérzék sem hanyagolható el, hiszen a vicces, vidámsággal teli pillanatok sokkal közelebb hozhatnak minket egymáshoz.

Titkon pedig a férfiak arra vágynak, hogy a szerelmük a legjobb barátjuk is legyen. Aki pedig azt vallja, hogy a pasik a buta nőket szeretik, nagyot téved!

Bizony, a pasik is sokszor fantáziálnak az első randiról!

Ahogy az már a fentebb említett tényekből feltűnhetett, a férfiak sem olyan kemények és érzéketlenek, mint amilyennek mutatják magukat. Sokszor derül ki, hogy ők is sokáig tervezgetik az első randit.

Természetesen nekik kicsit más igényeik vannak, mint a csajoknak, de ez nem róható fel a számlájukra. A férfiak képzeletében általában úgy jelenik meg az első randi, mint a nagy találkozás színhelye, ahol a nőt teljesen le kell venniük a lábáról.

Ezért, habár soha nem mutatnák ki, rengeteget készülnek rá. A pasik is olyan randit szeretnénk, mint a mesében. Lehet, hogy sokszor nem úgy tűnik, de higgyétek el csajok, tényleg tepernek.

Vajon a pasik is gondolnak a családalapításra?

Természetesen a családalapítás témánál megint felmerül az a sztereotípia, hogy a férfiak soha nem gondolnak a házasságra és a családalapításra.

Viszont joggal állíthatjuk, hogy ez az információ hamis.

Persze a nők fejében már kislánykoruk óta él egy kép arról, milyen lesz majd a családjuk, sőt még van, aki a gyerekei nevét is kitalálja. Azonban a pasik fejében csak sokkal később, olyan 20-30 évesen kezd el valóban létezni a téma.

Ilyenkor már ők is realizálják, hogy bizony el fog jönni az a korszak, amikor férjé, sőt apává válnak. És, habár senkinek nem vallanák be, titkon vágynak arra, hogy a leendő fiukkal focizzanak, amíg a lányuk és a feleségük hideg sört, limonádét, és egy kis harapnivalót visz nekik.

szex fantázia

Bónusz – Erről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak, ha szexről van szó

Az intimitás a kapcsolatok velejárója, így hát biztos, hogy mindenkinek él egy kép a fejében a szexuális pillanatokról.

A férfiak fantáziáját elég mocskosnak szokták tartani, azonban nyugodtan vallja csak be mindenki magának, hogy hányszor fantáziált már valami játékszerről, esetleg különleges pózról.

A pasik képzeletében talán az alábbi pikánsságokat tudjuk megragadni:

  • Az édeshármas: Nem mindenki vállalná be, hogy csatlakozzon a hálószobába egy harmadik fél is, azonban a férfiak gyakran fantáziálnak róla.
  • A szerepjáték: Ki ne vágyna arra, hogy kicsit feldobja a szexet jelmezekkel. A pasik főleg a szuperhősnőket, tanárokat és a szexszimbólummá vált nővérkéket létesítik előnyben.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás