Oldal kiválasztása

Hallottad már ezt a mondást? Nem az számít, mekkora, hanem hogy hogyan használod.

Tehát, ha úgy érzed neked az átlagosnál is kisebb szerszámod van, csupán tanuld meg azokat a technikákat, melyek egy pillanat alatt elfeledtetik ezt veled és partnereddel.

De mik ezek a módszerek egész pontosan?

Nyomban rátérünk!

csók, vagy szex előtt

Mi számít kicsinek igazából? Valóban kicsi a hímvessződ?

Rengeteg férfi él abban a hiedelemben, hogy az ő hímvesszője kicsi. De lássuk, mit mondanak erről az európai statisztikai adatok?

Az átlagos hossz nyugalmi állapotban 7-8, erekció során pedig 13-14 centiméter közé esik. Az átlag méret a közösülés során, valójában tökéletesen megfelel a másik fél kielégítésére. A férfiak tehát rendszerint, csupán a téves információk, a pornófilmek által támasztott hamis követelmények, valamint a technikai felkészületlenségből adódó negatív szexuális élmények miatt szenvednek önértékelési problémákban.

Ne tévesszen meg a látszat!

Sokszor megtévesztő lehet, hogy a lankadt pénisz mérete számos embernél megegyezik a merevedett állapotban tapasztalhatóval, még másoknál e kettő között hatalmas differencia észlelhető. Ez a jelenség szintén komoly félreértésekre adhat okot, miközben semmi jelentősége sincs, hiszen a szexuális együttlét során csak az erektált férfi nemi szerv vethető be.

Úgy gondolod, hogy ezek után sem ütöd meg az átlagos szintet, vagy szívesen olvasnál pár hasznos tanácsot – melyek nagymértékben javíthatnak a szexuális életeden? Akkor görgess lejjebb!

Amennyiben a gyengeségeid feljavítására fecsérelt idő és energia helyett, inkább erősségeidet növeled, garantáltan felveszed majd a versenyt, bármelyik lepedő akrobatával.

Lássuk, mit csinálhatsz, ha kicsi a péniszed!

Szex technikák az óriási gyönyör érdekében – még apró pénisszel is!

rövidke banán

Használj jól bevált, népszerű étrend-kiegészítőket, melyek elképesztő módon megnövelhetik szexuális képességeidet.

Többek között, ilyen célokra is szolgálhat a testépítői körökben elterjedt L-citrullin (vagy Citrullin Malát), melyet a test L-argininná alakít át. Segítségével az erekció tartósabb, továbbá keményebb lehet. Mivel ezen aminosavak elősegítik az erek tágulását, valamint javítják a véráramlást, így nem ritka, hogy a megszokottnál nagyobbnak, erőteljesebbnek érzékelheted a szerszámodat.

Mellesleg, az L-citrullin legkiválóbb természetes forrása a hűsítő görögdinnye, melyet ősidők óta kiváló vágykeltő ételnek tartanak szerte a világon.

Tudtad, hogy a kisebb adottságok néhány műfajban mekkora előnnyel is járnak?

Ilyen például az anális szex, melyet a tévhitekkel ellentétben a nők is módfelett élveznek – feltéve hogy partnerük jól csinálja (hiszen az ánusz területe telis-tele van idegvégződésekkel). Azonban, ha valahol, itt aztán tényleg számít a méret! A végbélnyílás sokkal szorosabb, mint a hüvely, így értelemszerűen jóval könnyebb fájdalmat okozni párunknak. Az apró méretek ezért kifejezetten kedvezőek lehetnek, sőt mondhatnánk úgy is, ők a stílus koronázatlan királyai.

 

Ez mellett az orális szexet is érdemes a tökélyre fejlesztened, mivel ez lehet a másik olyan erősség, melyre sikeresen építhetsz.

Ez a legideálisabb szex póz, ha kicsi a szerszám

Szexuális értelembe véve az egyetlen probléma a kis pénisszel az, hogy nem lehet vele elég mélyre hatolni. Azonban ez könnyedén orvosolható egy okosan megválasztott és kikísérletezett szex pozícióval.

De melyik lehet ez?

A kutyapóz: azon felül, hogy tökéletesen kompatibilis az anális szexel (miközben a hölgy, akár hüvelyét is stimulálhatja egy vibrátor segítségével), rendkívül jó választás, ha a megszokottnál mélyebbre szeretnél hatolni. Ebben a pozitúrában teljes mértékig irányítani tudod a szex sebességét és ritmusát, melyet szintén az előnyödre kovácsolhatsz.

Ráadásul szabad utat nyersz a csikló felé, melyet kézzel, vagy egy speciális vibrátor segítségével egyaránt izgathatsz. Az pedig, már csak hab a tortán, hogy ebben a pozícióban érhető el a legegyszerűbben a hőn áhított G-pont.