Oldal kiválasztása

Mitől jó a nőknek, és mitől jó a férfiaknak a szex? Mik a különbségek?

Szeretnél egy valódi lepedő akrobatává válni? Vagy egyszerűen csak furdal a kíváncsiság, hogy vajon mi járhat a nők, és férfiak piszkos fantáziájában? Hosszadalmas, embert próbáló kutató munka, és több száz nemzetközi kérdőív adatainak feldolgozása után, mindez már nem titok többé. Egyesek számára rendkívül érdekes lehet, hogy mekkora differencia rejtőzik a két nem vágyadalmai között. De, […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnél egy valódi lepedő akrobatává válni? Vagy egyszerűen csak furdal a kíváncsiság, hogy vajon mi járhat a nők, és férfiak piszkos fantáziájában?

Hosszadalmas, embert próbáló kutató munka, és több száz nemzetközi kérdőív adatainak feldolgozása után, mindez már nem titok többé.

Egyesek számára rendkívül érdekes lehet, hogy mekkora differencia rejtőzik a két nem vágyadalmai között. De, hogy mik is ezek egész pontosan? Lássuk csak!

Ezt imádják a szexben a nők

1. Meglepetés: Seregnyi nő vallott arról, hogy imádják a meglepetéseket szex közben. Ráadásul nem fontos, hogy az ötlet mennyire kreatív, vagy különleges. Nem érdekes, hogy az éppen egy új szexjáték, esetleg pozitúra, vagy pár piszkos, vadító mondat. Ami egyedül számít, hogy valami meglepő, szokatlan újdonság legyen. (Pár hatékony tipp: speciális illóolajok, egzotikus gyümölcstál, erotikus társasjátékok)

2. Érzelmek: A nők nagyobbik része roppantul érzelmes teremtés. Így fontos számukra, hogy a szex közben működjön a kémia. Szeretik, ha a kemény, intenzív pózok mellé beilleszkedik pár lassú, összebújós, romantikus jellegű perc is, mely emócióval, avagy érzelmi gondolatokkal, és megnyilvánulásokkal van telítve.

3. A nők igazi énje: Ha el akarjuk csavarni a fejét a női nemnek, akkor tanúsítsunk mélységes bizalmat feléjük a hálóban. Próbáljuk elérni, hogy levehessék álarcukat, és végre tejesen önmagukat adhassák. Éreztetnünk kell velük, hogy előttünk nem kell elbűvölőnek lenniük, nem kell előadni magukat. Nyugodtan lehetnek durvák, őszinték, és amilyenek csak akarnak. Ugyanis mi tiszteljük az egyediségüket. Ha ezt megtudjuk csinálni, akkor olyan orgazmust érhetünk el náluk, hogy garantáltan nem felejtik el többé a nevünket, és telefonszámunkat.

4. Az egyik kedvenc erogén zóna: Bár számtalan létezik, a nők többségének egyik legnagyobb kedvence nem más, mint a comb. A combok simogatása, és nyelvel történő izgatása, esetleg csókolgatása nem csak az előjáték során lehet elengedhetetlen lépés. Tökéletesen tetőzi az izgalmakat a szexuális együttlét bármelyik pillanatában.

5. Fokozatosság: Semmit se utálnak jobban a nők, mint amikor egy férfi rögtön bele akar csapni az akció közepébe. Ez totális kudarc. Értelemszerűen ennek az ellentéte viszont egy olyan tevékenység a szex során, amit imádni fognak a hölgyek. A helyes, és nyerő hozzá állás a lassú, fokozatos előjáték, valamint levezetés megtanulása, majd alkalmazása. Lassítani kell a tempón! Közben pedig bátran használni a kezeket, és az ajkakat. A test reakciói mindig visszajelzést adnak majd arról, hogy jó-e az, ami éppen történik. Így a lehetőségek tárháza végtelen.

Ezt imádják a szexben a férfiak

1. Lelkesedés: A férfiak imádják ha egy nő lelkes, nyitott, és odaadó az ágyban. Feltéve, hogy gesztusaiból, vagy tempójából azt látják egy nőn, nagyon akarja a dolgot, akkor a potencia garantáltan az eget súrolja majd. Érdemes bevetni a nyelvet a legérzékenyebb erogén zónákon, mint amilyenek a mellbimbók, vagy a fülek.

2. Ölelés: Eszméletlenül jó, ha egy nő szex közben szorosan átöleli párját, feltéve, hogy az adott pózok ezt kényelmesen lehetővé teszik.

3. Kommunikáció: Ha menet közben egy nő bátran, aktívan, ugyanakkor erotikusan beszél vágyairól, és arról, hogy mit szeretne, ha megtennének még vele, az elképesztően feltudja csigázni a partnerét. Ráadásul így mindkét fél egyaránt úszkálhat a gyönyörben.

4. Irányítás: Az irányítás esetenkénti átvétele fantasztikusan le tudja nyűgözni a srácokat.

5. Szenvedély: Egy szenvedélyes, vad, korlátok nélküli orális szexnél, nem sok dolog tudná jobban lenyűgözni a férfi nem képviselőit. Az egyedüli, és legfontosabb lépés, hogy a folyamat határok nélkül történjen. Ne egy átlagos, visszafogott cumi legyen, hanem olyan, amilyenben még soha nem volt része a pasinak.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A hüvelyszárazság okai és kezelése

Kortól függetlenül, bárkivel előfordulhat élete során a hüvelyszárazság megjelenése. De mi okozhatja? Miért, és hogyan léphet fel? Ami pedig a legfontosabb: Még is milyen módon kezelhetjük gyorsan, egyszerűen, ráadásul hathatósan is? Cikkünkben ezekre a kérdésekre...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás