Oldal kiválasztása

Mitől lesz vonzó egy nő?

Te is szeretnéd tudni, mitől lesz egy nő igazán vonzó a férfiak szemében? Hogy mi is annak a titka, ha egy nő az ujja köré tud csavarni valakit szinte pillanatok alatt? Nos, ez esetben a legjobb helyen jársz! Alábbi cikkünkben részletesen ismertetni fogjuk, hogy mire is kell oda figyelni a lehengerlő vonzóság elérésének érdekében.   […]

by admin

szept 6, 2021

Te is szeretnéd tudni, mitől lesz egy nő igazán vonzó a férfiak szemében?

Hogy mi is annak a titka, ha egy nő az ujja köré tud csavarni valakit szinte pillanatok alatt?

Nos, ez esetben a legjobb helyen jársz!

Alábbi cikkünkben részletesen ismertetni fogjuk, hogy mire is kell oda figyelni a lehengerlő vonzóság elérésének érdekében.

 

5 tanulható tulajdonság, amely garantálja a szexiséget

Csupán pár olyan tulajdonságra van szükséged, amellyel leveheted a pasikat a lábukról.

Ha pedig ezekből legalább 3 tulajdonság megvan benned, már garantáltan sikered lesz majd, legyen szó bárkiről is.

Kár lenne kerülgetni a forró kását: Teljesen evidens, hogy a férfiakat első sorban, főleg a külső érdekli, ezért nyilván fontos a jó megjelenés, illetve az ezzel járó egyéb dolgok.

De vegyük szemügyre, még is mik azok a tanulható készségek, melyek megléte esetén az előző mondat, szinte teljesen értelmét veszti.

 

Mennyire számít a humorérzék?

Nos, ezt ízlése válogatja, de általában a férfiaknak roppantul imponál, ha meg tudják nevettetni a nőket, hiszen egy mosoly mindenkit vonzóvá tehet.

Ebből következik az, hogy a jó humorérzék még véletlenül sem lehet hátrány.

Mondhatni, ha az együtt töltött időben jól kiegészítitek egymást, akkor biztos hogy közelebb hoz egymáshoz titeket a rengeteg közös vicc, nevetés, és a ragyogó hangulat.

Természetesen a humorérzék minden életpillanathoz elengedhetetlen. Például, egy vita után is sokkal jobb csak nevetni egymáson, valamint a kialakult helyzeten.

 

Az intelligencia, ami azonnal kifejti nagyszerű hatását a pasikra

Rendkívül lényeges az, hogy mit takar a külső. Így a férfiaknak fontos lehet, hogy kiszemeltjüknek akad-e sütnivalója.

Nagyon sokan élnek abban a tévhitben, hogy a férfiak nem szeretik az okos, erős jellemű nőket, azonban erre garantáltan rácáfolunk.

Mert igenis, a pasikat egyből megfoghatja az, ha egy nővel lehet olyan témákról is beszélgetni, mint a politika, és a gazdaság.

Természetesen mindezt már rögtön az első megszólalásunkból érezni fogják, hogy mennyire is vagyunk hitelesek, így nem érdemes hamis látszatot kelteni magunkról, hisz mindenki a valódi énünkre kíváncsi.

 

Az ízléses stílus elengedhetetlen fontossága

Az, hogy ízléses, egy elég tág fogalom, így szinte biztos, hogy mindenki mást lát bele.

Azonban itt arra a tényre kell gondolnunk, hogy nem feltétlen jó olyan ruhadarabokat választani, ami azonnal, mindent megmutat magunkból.

Számtalan férfi vélemény van amellett, hogy jobb a kíváncsiságra bízni a dolgot, és kevesebbet mutatni egy nőnek magából, hiszen attól jön csak elő igazán a felcsigázottság érzete. Persze magától értetődő, hogy egy mini szoknya is meg tudja dobogtatni a szíveket. Azonban, ha garantált sikert szeretnénk, akkor kizárólag egy elegánsabb felsővel viseljük azt.

 

Törekedjünk a kiegyensúlyozottságra!

A kisugárzás döntő lehet egy férfi szemében

Sokan, ha felkapják valakire a fejüket az főleg a magabiztosság látszata, valamint a kisugárzás miatt van.

Egy nőt is rendkívül vonzóvá tud tenni, ha azt tükrözi a testtartása, és az arca, hogy teljesen meg van elégedve magával. Sőt, ő tudja magáról, hogy milyen vonzó, és azt is pontosan tudja, hogy minden szem rá szegeződik, ha ő azt úgy kívánja.

 

Nos, lányok, ha ez látszódik rajtatok, akkor nyert ügyetek van.

Fontos viszont, hogy nem szabad átesni a ló túloldalára, mert ha túlzásba viszitek, még azt is gondolhatják, hogy túlságosan fent hordjátok az orrotokat. Ez pedig könnyedén egy erős unszimpátiát válthat ki a lelkes megfigyelőkből.

 

Különös fontossága van a nőiességnek

Nagyon fontos tud lenni a nőies megjelenés, valamint a nőies stílus. Viszont sokan feltehetitek magatokban a kérdést, hogy mi is ez, és miért annyira fontos?

Lényegében a nőiesség, mint tulajdonság a megjelenést, illetve egy minimális szinten a viselkedést foglalja magában.

Igenis, a férfiak minket hisznek a gyengébb nemnek, és szeretik, ha ezt hangsúlyozhatják is, vagy csak gondolatban eljátszadozhatnak vele. Legbelül úgy érzik, meg kell védeniük minket. Evidens hát, hogy a nőies hozzáállás lesz a nyerő.

Fontos továbbá, hogy oda figyeljünk az öltözetünkre: hordjunk néha szoknyát, magassarkút, tegyünk fel egy kis sminket, és legyen rajtunk ékszer. Ezerszer vonzóbbnak találják majd a srácok a nőies megjelenést, mint egy sima pólót farmerral és sneakerrel.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mi az a francia csók?
Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? - A...

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás