Oldal kiválasztása

Mitől szexi egy férfi? Kiderítettük, mit gondolnak erről a nők!

Vajon mik lehetnek azok a fizikai, vagy belső tulajdonságok melyek azon nyomban le vesznek egy hölgyet a lábáról? Szeretnél tisztában lenni vele, hogy mivel hódíthatod meg a legkönnyebben álmaid nőjét? Egyet már azonnal elárulhatunk: nem csak az Adonisz külső a nyerő!   Cikkünkben bemutatjuk a legkedveltebb, általános sajátosságokat, melyek a lányok kiemelt favoritjai.   Mire […]

by admin

szept 6, 2021

Vajon mik lehetnek azok a fizikai, vagy belső tulajdonságok melyek azon nyomban le vesznek egy hölgyet a lábáról?

Szeretnél tisztában lenni vele, hogy mivel hódíthatod meg a legkönnyebben álmaid nőjét? Egyet már azonnal elárulhatunk: nem csak az Adonisz külső a nyerő!

 

Cikkünkben bemutatjuk a legkedveltebb, általános sajátosságokat, melyek a lányok kiemelt favoritjai.

 

Mire van szüksége a nőknek? A válasz bonyolultabb, mint gondolnád

Mitől lesz szexi egy férfi? Alapvetően, erre a kérdésre nem létezik egyöntetű válasz. Hiszen minden nő különbözik egymástól, így rendszerint más-más tulajdonságokat priorizálnak egy férfi esetében. Azonban léteznek speciális, kiemelt jellemzők, melyeket egyhangúan fontosnak tartanak egy párkapcsolat, vagy szexuális kaland létesítése során.

 

Mit árulnak el az online kutatások?

Feltéve, hogy az átlagot vesszük alapul, egyre több adat kezdi alátámasztani azt az álláspontot, miszerint az egyes férfi ideálok, különböző női korosztályokra bonthatóak.

Ezáltal, ha megszeretnénk felelni valaki igényeinek, akkor első sorban a korcsoportját érdemes alapul venni.

Jellemző például, hogy az idő előre haladtával a nők egyre inkább a belső értékeket kezdik el keresni, és közömbössé válnak a külső iránt. A fordulópontnak leginkább az 50 éves kort tartják a kutatók, innentől feltételezik a külsőségek iránti – közel teljes – érdektelenségét. Helyette előtérbe kerülnek az olyan dolgok, mint a hűség, vagy az őszinteség.

elegáns férfi

Viszont, a különböző internetes statisztikák feldolgozása során, sikerült olyan következtetéseket levonni, melyek rendkívül sok esetben megállhatják a helyüket a nők általános ízlését tekintve.

Ezért – az életkorokon túllépve – most bemutatjuk a legnépszerűbb, sokak által kiemelt, lényeges külső, és belső tulajdonságokat egyaránt. Következzenek hát azok, melyekre a legtöbben adták le voksukat.

Ezek a fizikai tulajdonságok tesznek egy férfit szexivé – a nők nagy része szerint

Higiénia: a szép, karbantartott fogakról, valamint a különböző, kellemes parfüm illatokról nyilatkozták a legtöbben, hogy hatásukra képesek, akár egy teljesen átlagos pasi iránt is, hirtelen erőteljes vonzerőt érezni.

Ez a jelenség fordítva is igaz. Az ápolatlan fogazat, vagy egyszerűen csak egy irritáló szag, azonnal képes lerombolni, akár egy elképesztően helyes srác imázsát is.

 

Magasabb testzsírszázalék: a legtöbb tévhit, általában a testalkat körül kering. Az általánosnak vélt ideál az extrém szálkás, fitt, izmos külső, de ez egyáltalán nem fedi a valóságot. Annak, hogy az erőt sugárzó külső miért imponálhat a nőknek, egyrészt evolúciós gyökerei lehetnek. Napjainkban viszont a megélhetést nem befolyásolják a fizikai adottságok – ezt pedig ők is tudják.

Ettől függetlenül a legkedveltebb testalkat a rombusz, azonban ami meglepő, hogy általánosságban a magasabb (20-25% körüli) testzsírszázalék a legimponálóbb a nők szerint.

Tetoválás, piercing, és egyebek: feltéve, hogy mindezek viseletének komoly jelentősége van, és nem csupán egy divathullám, vagy hirtelen fellángolás szülöttei, akkor elképesztően szexivé tehetik a viselőjüket. Felettébb érdekes viszont, de mintha a nők agyában létezne egy miniatűr hazugságvizsgáló masina. Már a legelső mondatokból képesek leszűrni, hogy az illető külseje, vajon mennyire fedi a valóságot.

Amennyiben úgy érzik, nem passzol össze a külső és a belső, szinte rögtön nevetségessé, komolytalanná válik szemükben az adott pasi. Azonban, mivel sokszor lehetetlen egyetlen beszélgetésből hitelesen megismerni egymást, ezek az ismertető jegyek sajnos magas kockázatot hordoznak magukban.

 

A megfelelő hang: a mélyebb, domináns hangú, jól artikuláló férfiak válnak a legkívánatosabbá a hölgyek szerint. Amit pedig módfelett lelombozónak tartanak, az a gyors, hadaró beszéd.

 

A tökéletes öltözet: a szmoking került ki a létező legszexisebb ruhadarabként, mivel rendkívüli magabiztosságot, eleganciát, és férfiasságot sugall.

félmeztelen, kocka hasú férfi

Ezen belső tulajdonságok birtokában lesz egy férfi a legszexisebb

 

Intelligencia: ha valaki módfelett okos, az kétségkívül szexivé teheti. Azonban itt leginkább annak van magas vonzás értéke, ha valaki ezt életvitelén keresztül villantja meg a környezete felé. Tehát a lényeg, hogy az ember egy jól felépített, elmés vélemény, érték és erkölcs rendszerrel rendelkezzen.

 

Humorérzék: egy laza férfi, aki képes nevetni akár a legnehezebb helyzetekben is, nagyon vonzóvá válik. Tehát, aki képes megnevettetni egy hölgyet, az felettébb jó esélyekkel indul.

 

Erőteljes döntésképesség : a nők többsége elképesztően fontosnak tartja, hogy leendő párja gyors, racionális döntéseket tudjon hozni. Vadítóan hathat, ha valaki tisztában van vele, hogy mit akar, és rendíthetetlenül kiáll céljai mellett.

 

Tisztelettudás: az a férfi, aki törődik másokkal, könnyedén elcsavarhatja a lányok fejét. Szerintük a legizgatóbb az, ha valaki számára fontos, hogy óvja a környezetet, vagy barátságosan, és udvariasan képes nyitni embertársai felé.

 

Ne légy ragaszkodó, és túl érzelmes: a megkérdezettek magas százaléka találta szívdöglesztőnek, ha a másik fél hideg, és nyugodt tud maradni a környezetükben. Fontosnak tartják, hogy egy pasi ne legyen érzékeny, ne reagáljon le minden apró problémát, ne befolyásolják őt mások hangulatingadozásai, és ne érdekelje az, hogy mit mond róla a környezete.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mi az a francia csók?
Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? - A...

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás