Oldal kiválasztása

Műpopsi vibrációval

A formás és vibrációs műpopsik a szex játékok egyik legfrissebb trendjét képviselik. Segítségükkel az erősebb és kielégítőbb orgazmus nem álom többé. Itt az ideje, hogy közelebbről is megismerkedj velük!

Nem próbáltad még? Akkor ezt imádni fogod!

Szinte már elképesztő, hogy mennyire realisztikusak modern termékeink. Külsőre, belsőre és tapintásra is egyaránt úgy tűnnek, mintha valódiak lennének. Csak markolj bele az egyik feszes, fenséges darabba, vagy húzd rajta végig kéjesen a nyelved, és azonnal megtapasztalod a lélegzetelállító hasonlóságot.  

Kínálatunkban elérhetőek a legapróbb, utazásbarát méretű játékok, ahogy a termetes, életnagyságú darabok is.

Használatuk miatt nem kell aggódnod! Beállításuk rendkívül egyszerű és kézenfekvő

Az élményt könnyedén személyre szabhatod.

A többfokozatú, állítható vibrációs motornak – melyet legtöbb esetben egy, a játékhoz mellékelt, külön behelyezhető vibrációs tojás biztosít – köszönhetően egyedi igényeidhez igazíthatod kedvenc, szexi műpopsidat. Ez által olyan élményeknek lehetsz részese, amilyeneknek csak szeretnél – a szoros és lágy, erotikus óráktól kezdve, egészen az állatias, zabolátlan dugásig. 

Többet nyújtanak, mint elsőre gondolnád

Hiszen még abban is a segítségedre lehetnek, hogy fittebb és tapasztaltabb szeretővé válj az ágyban.

Többé nem kell tartanod a kínos pillanatoktól vagy visszautasítástól, kívánatos popsi modelljeinken bármilyen mozdulatot és trükköt alaposan begyakorolhatsz. Miközben a szexuális mozgássorok javíthatják az állóképességed és pozitív hatással lehetnek az egészségedre.

Elsöprő hatékonyságú, életszerű élményekkel szolgáló erotikus eszközöket keresel? Akkor megtaláltad – A műpopsik társaságában garantáltan nem fogsz többé unatkozni. Ráadásul készletkisöprési akciónk keretein belül számos termékünket, korlátolt ideig, most a legkedvezőbb áron kínáljuk.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!