Oldal kiválasztása

Nem lesz többé gond az ágyban – Potencianövelő tippek és gyógynövények

Te is érezted már úgy, hogy veszély fenyegeti a férfiasságodat? Esetleg már nem tudsz úgy teljesíteni az ágyban, mint régen? Nos, köszönhetően az orvostudomány fejlődésének, napjainkban már könnyedén megoldható ez a probléma. Az alábbi cikkben részletesen ismertetni fogjuk, hogy ilyen kellemetlen helyzetben mi is a teendő. Vegyük hát szemügyre a legjobb potencianövelő tippeket! Az impotencia […]

by admin

szept 6, 2021

Te is érezted már úgy, hogy veszély fenyegeti a férfiasságodat? Esetleg már nem tudsz úgy teljesíteni az ágyban, mint régen?

Nos, köszönhetően az orvostudomány fejlődésének, napjainkban már könnyedén megoldható ez a probléma.

Az alábbi cikkben részletesen ismertetni fogjuk, hogy ilyen kellemetlen helyzetben mi is a teendő. Vegyük hát szemügyre a legjobb potencianövelő tippeket!

Az impotencia lehetséges okai

Az orvostudományban az impotencia kifejezés alatt háromféle rendellenességet értenek: az erekcióra való képtelenséget, a nemzőképtelenséget, valamint a ejakuláció elérhetetlenségét.

Általában a köznyelvi értelemben vett impotencia alatt azt értjük, ha egy férfi képtelen az erekcióra, aminek a hátterében mind pszichés, mind pedig szervi okok is állhatnak. Ez a kínosnak számító tünet főleg idősebb korban szokott előfordulni, körülbelül a 40. életév betöltése után. Azonban, sajnos sok esetben, már viszonylag korán is kialakulhat.

Amennyiben szervi problémáról van szó, akkor ezen könnyen lehet segíteni például különböző gyógyszerekkel, tablettákkal. Azonban aki nem szeretne ilyen drasztikus lépésekhez folyamodni, az próbálja ki bátran a direkt erre a célra specializálódott gyógyteákat, gyógyfüveket és étrendkiegészítőket.

Megelőzhető az impotencia?

Manapság már nagyon sok betegség megelőzhető, azonban az impotenciánál ez nem teljesen bizonyított. Az persze mindenki számára egyértelmű, hogy vannak olyan káros szenvedélyek, amelyek nagyban gátolják a férfiasság működőképességét.

Ilyen például a cigarettában található nikotin, illetve a rendszeres alkoholfogyasztás. Továbbá nyilvánvaló, hogy a kábítószerek sincsenek jótékony hatással a nemi szerv teljesítőképességére.

Amit viszont kevesen gondolnának, az az, hogy olyan dolgokra is érdemes odafigyelni, mint a koleszterinszint vagy a testsúly, ugyanis a túlsúly nem csak a szívroham megnövekedett kockázatát hordozza magában.

Tényleg hasznosak a gyógynövények?

Nos, azt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy az általánosságban teljesen kockázatmentes gyógynövények vagy inkább a gyógyszerek mellett teszi-e le a voksát.

Természetesen egy olyan világban, ahol a gyógyszerek, valamint az orvosi kezelések egyre csak drágulnak, pénzügyileg is érdemes megfontolni a végső döntést.

Ami nehezíti kicsit a helyzetet, hogy számos ritka növényt egyre nehezebb beszerezni, azonban az internet nagyfokú segítséget tud nyújtani ebben az ügyben is.

Fiatal pár

Potencianövelő tippek:

Az egyik legjobb orvosság, a goji bogyó

Egyes gyógynövények kifejezetten kedvező hatással vannak a nemi vágyainkra, amit még feltehetőleg az őseink fedezhettek fel.

Nem véletlen, hogy az egyiptomiak (akik egyébként az óvszer feltalálói is egyben), csekély mennyiségű ópiátot alkalmaztak alkoholos formátumban a szexuális vágyaik felkorbácsolására. Azonban manapság már vannak teljesen egészséges, legális, káros mellékhatásoktól mentes gyógynövények a piacon.

A goji bogyó az egyik legősibb potencianövelő szer, hiszen használata elősegíti a vérkeringés felgyorsulását, valamint hozzájárul a merevedéshez szükséges nitrogén-oxid termeléshez.

Emellett bizonyított tény, hogy meddőség ellen is szolgál, tehát a nők szintúgy előszeretettel fogyaszthatják.

Maca gyökér az impotencia ellen

A maca nevezetű gyógynövény gyökérrészeiről bizonyították be, hogy tökéletesen alkalmas az impotencia, valamint a merevedési zavarok kezelésére.

Amellett, hogy vágyfokozó hatással bír, még olyan dolgokra is érdemes szedni, mint az immunrendszer erősítése, a vérszegénység megszüntetése, valamint a fogak erősítése.

Ugyanis a növényben rengeteg cink, vas, magnézium, és aminosav található, melyek mind jótékony hatással vannak szervezetünkre.

A fűrészpálma jótékony hatása a férfi potenciára

Ez a gyógynövény főleg Dél-Amerikában őshonos. Lényegét tekintve pedig a férfi nemi szerv egyik legősibb gyógyítójának számít.

Kutatásokkal alátámasztható, hogy jótékonyan védi a prosztatát, támogatja a vérellátást, valamint gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Tudtad, hogy a fűrészpálma ráadásul még a természetes tesztoszteron szint maximumon tartásához is hozzájárul?

Hatalmas szerepet vállal a hormonháztartás kezelésében, hiszen a nemi hormonok termelődését szintén erőteljesen fokozza. Impotencia wiki

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás