Oldal kiválasztása

Nyilvános szex – Mutatjuk, mire figyelj

Unjátok az ingerszegény hálószobát? Vágytok valami vérpezsdítő, felejthetetlen élményre, amely még jobban összekovácsol benneteket? Akkor minden bizonnyal megfordult már a fejetekben a nyilvános szex és annak kipróbálása. Azonban köztudott, hogy ez egy végtelenül veszélyes műfaj.   Most elárulunk pár bennfentes tippet, melyekkel nagymértékben növelhetitek a kaland minőségét, a lebukás kockázatának jelentős csökkenése mellett. Egy falat mennyország […]

by admin

szept 6, 2021

Unjátok az ingerszegény hálószobát? Vágytok valami vérpezsdítő, felejthetetlen élményre, amely még jobban összekovácsol benneteket? Akkor minden bizonnyal megfordult már a fejetekben a nyilvános szex és annak kipróbálása.

Azonban köztudott, hogy ez egy végtelenül veszélyes műfaj.  

Most elárulunk pár bennfentes tippet, melyekkel nagymértékben növelhetitek a kaland minőségét, a lebukás kockázatának jelentős csökkenése mellett.

Egy falat mennyország – Avagy, ilyen a szex egy publikus helyen

Az együttlét e műfaja, már az első pillanattól kezdve egy módosult tudatállapotba kalauzolja a partnereket. Egy bizsergető adrenalin bomba, mely káprázatosan mámorító orgazmusban részesíti mindkét felet.

Lehengerlő élményekkel ajándékozhat meg és frappáns sztorikat eredményez. Ráadásul, egy szokatlanul magas izgalmi állapotot idéz elő, mely extrém teljesítményre ösztönöz. 

Nyilvános meztelenkedés

Ügyeljetek a ruházatra

Elsősorban a ruházaton áll vagy bukik minden. Teljes mértékben bojkottálni kell a fehérneműt. A hölgynek szoknyát, a férfinak pedig egy farmernadrágot célszerű viselnie. Így elegendő szélsebesen kigombolni vagy lehúzni a sliccet, és már mehet is a gyors menet.

A klasszikus előjáték itt mit sem ér

Egyre köztudottabb, hogy az előjáték a szex egyik kritikus alappillére. Azonban, a hagyományos verzióra nem mindig akad elegendő idő és megfelelő helyszín. Így hát, kénytelenek lesztek újítani, amennyiben nem szeretnétek a lebukás esélyét drasztikusan növelni. 

Amik a legjobban működhet, azok a gyanútlannak látszó, egyszerű mozdulatok. Ilyen például, ha mocskos dolgokat suttogtok a másik fülébe, vagy ha hevesen csókolóztok – igyekezve a lehető legjobban beindítani egymás fantáziáját.

szex az ablakban

Nem kell lemondanotok a szexuális segédeszközökről

Bár a szex játékok nyilvános helyen történő használata rendkívül kockázatos műveletnek tűnhet, sokkal nagyobb hasznukat vehetitek, mint azt elsőre gondolnátok. Ugyanis egy-egy erotikus játékszer garantáltan a segítségekre lesz abban, hogy a kaland hamarabb elkezdődjön és gyorsabban a végére érjen – mindezt a fokozott szexuális stimulációnak köszönhetően.

A legjobb választás ilyen célra egy péniszgyűrű és egy pici, praktikus, könnyedén hordozható csikló vibrátor, melynek módfelett csendes a motorja.

meztelenül a parton

Fontos az időzítés

A létező legrosszabb verziók közé a verőfényes napsütésbe tervezett akciók tartoznak. Ezen felül is kifejezetten kritikus időpont a reggeli csúcsforgalom, valamint az ebédidő.

Amennyiben a legalacsonyabb százalékon szeretnétek tartani a lebukás esélyét, koncentráljatok egy késő esti időpontra, amikor a legtöbben már hazaértek a munkából és éppen lazítani készülnek.

Nézzétek meg, hogy mások hogyan csinálják

Fontos, hogy alapos előkészületek előzzék meg az éles akciót. Hiszen nincs annál gyanúsabb, mint ha a helyszínen kezditek el kitalálni, hogy miképp is történjen meg a dolog. Ehhez célszerű a témavágó filmeket és szex videókat néznetek, melyekből könnyedén tudtok majd ihletet meríteni.

Végezetül: Legyen kéznél egy betanult szöveg

Egy esetleges lebukás során nem csupán ti, de a másik fél is sokkos állapotba kerülhet. Így a kínos, elnémult egymásra bámulás helyett, inkább ragadjátok meg az alkalmat és zökkentsétek ki az illetőt azzal, hogy azonnal elnézést kértek a történtekért, elmondjátok, hogy már éppen hazafelé tartottatok, majd megígéritek, hogy ez nem fordul elő többet.

Mivel mindannyian emberek vagyunk, és nehezen tudunk parancsolni erotikus érzelmeinknek, a legtöbb esetben ez a stratégia be fog válni. Ezáltal a rázós következményeket hamar megúszhatjátok pár jól szituált, felkészült mondattal.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy...

A pornófüggőség okai és kezelése – Tényleg létezhet?

A pornófüggőség egy huszonegyedik századi betegség, ami ugyan nem szedi úgy az áldozatait, mint az alkohol vagy a drogok, mégis megkeserítheti sokak életét, és tönkreteheti a párkapcsolatát. Miért és hogyan alakul ki? Mi a legnagyobb veszélye? Azonnal választ adunk a...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás