Oldal kiválasztása

Online társkeresés gyorstalpaló – Hol, hogyan, mikor, és miért?

Tudni szeretnéd az őszinte igazságot az internetes társkeresés rejtelmeiről? Egyet már azonnal elárulok: általános megítélése napjainkra már szöges ellentétévé vált a korábbihoz képest. Úgy érzed eljött az idő? Szívesen belevágnál Te is, hogy a kezdeti nehézségek árán, végül megtaláld a nagy Ő-t? A legjobb helyen jársz! Első körben bemutatjuk Magyarország legnépszerűbb társkeresési platformjait, majd elárulunk […]

by admin

szept 6, 2021

Tudni szeretnéd az őszinte igazságot az internetes társkeresés rejtelmeiről?

Egyet már azonnal elárulok: általános megítélése napjainkra már szöges ellentétévé vált a korábbihoz képest.

Úgy érzed eljött az idő? Szívesen belevágnál Te is, hogy a kezdeti nehézségek árán, végül megtaláld a nagy Ő-t?

A legjobb helyen jársz!

Első körben bemutatjuk Magyarország legnépszerűbb társkeresési platformjait, majd elárulunk pár égetően hasznos tippet annak érdekében, hogy az első randi sikeressége szinte garantált legyen!

Következzen hát online társkeresési gyorstalpalónk!

Badoo – Egy pörgős, élvezhető találmány, ahol ráadásul menőnek számít fent lenni

Ciki lenne a társkeresés? Pont ellenkezőleg! A mai fiatalság körében már az számít kínosnak, ha nem vagy beregisztrálva egyetlen oldalra sem.

szerelmespár kézenfogva

Hogy mi is az a Badoo? – A Badoo használata

Egy modern, és hatékony, ingyenes társkeresési témájú applikáció, melyet okostelefonunkról könnyedén elérhetünk. Nem csoda, hogy ma már több száz millióan alkalmazzák világszerte.

Profilod létrehozása mindössze pár percet vesz igénybe. Az alkalmazás használata pedig rendkívül letisztult és egyszerű. Egy rövid helymeghatározás után eldöntheted, hogy a közeledben, vagy egyéb földrajzi régiókon belül szeretnél-e keresgélni. Miután ez megtörtént, automatikusan böngészhetsz a felajánlott emberek képei alapján, melyekre különböző értékeléseket tehetsz.

Amennyiben a „szív” ikonra nyomsz, azt jelzed az illető felé, hogy szimpatikus, tehát érdeklődsz iránta. Az „X” megnyomásával viszont értelemszerűen ennek ellentétét fejezheted ki. A böngészés így módfelett gyors, és szórakoztató időtöltés lesz.

Az értékelések után, a kölcsönösen szimpatikus emberek könnyedén felvehetik egymással a kapcsolatot üzenetek formájában. Végezetül, ha valaki esetleg zaklatna, annak a profilját könnyedén letilthatod, mindössze egy érintés segítségével.

Előnyök: hatalmas felhasználói tábor ; hétköznapi kezelhetőség ; gyors, effektív, és lényegre törő online társkereső rendszer. Hátrányok: a külsőségeket helyezi előtérbe. Döntő többségben a fizikai adottságok döntik el, hogy tovább folytatódik-e az ismerkedés.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a társkereső Facebook csoportok

A közösségi hálózatokon is egyre nagyobb teret hódít magának a társkeresés. Az erre szakosodott csoportokban pillanatok alatt oszthatunk meg magunkról egy rövid kis bemutatkozást, vagy vehetjük fel azokkal a kapcsolatot, akik ezt már előttünk megtették.

Az ismerkedési folyamat így elképesztően gyorssá, továbbá gördülékennyé válik.

Előnyök: a Facebookon kaphatjuk meg a létező legátfogóbb képet az emberekről.

Hátrányok: egyenlőre itt a legkevesebb az aktív felhasználó ; túl sok mindent tudhatunk meg egymásról, így az első randihoz érve már nehéz lehet új kérdéseket feltenni, ezáltal hamar unalmassá válhat egymás társasága.

 

Bicikliző szerelmes pár

A jól bevált formula: hivatalos, ingyenes társkereső oldalak

Magyarország legfelkapottabb társkereső oldalain már valóban rengeteg ember elérhető. A technika fejlődésének köszönhetően pedig egyre elképesztőbb dizájn, és funkciók teszik lehetővé, hogy minél meghittebben, kényelmesen, szórakoztató módon ismerkedhessünk otthonról.

A társkereső oldalak egyik leghasznosabb, egyedi funkciója nem más, mint a „szűrhető keresés”. Ennek lényege, hogy mélyen a részletekbe menően tudjuk szűrni, bizonyos feltételekhez kötni keresésünk találatait, (pl. lakhely, életkor, haj, illetve szem szín, hobbik, horoszkóp, érdeklődési körök) ezáltal csak az igényeinknek legmegfelelőbb jelöltek között kell szemezgetnünk.

Az online budapesti társkeresők közül az Első Találkozást érdemes megemlíteni, amely ingyenes formában teszi lehetővé a komoly kapcsolatot keresők számára az ismerkedés

Ezzel a megoldással tehát rengeteg időt, és energiát spórolhatunk.

Előnyök: a kidolgozott keresési funkcióknak hála, itt fedezhető fel a leggyorsabban egy potenciális jelölt; részletes, átfogó képet lehet kapni az emberekről.

Hátrányok: viszonylag lassú az ismerkedési folyamat ; olykor túlkomplikált, nehezen tanulható a kezelői felület.

kézenfogva ülnek a szerelmesek

Mire figyeljünk oda, hogy ne baltázzuk el az ismerkedést? – Pár tipp a profiktól!

Sugározz magabiztosságot: ne idegeskedj, stresszelj túl sokat egy kép feltöltésén, vagy üzenet váltáson. Egyszerűen csak add Önmagad, törekedve arra, hogy a legjobb formádat nyújtsd.

Légy mindig őszinte: az internet titokzatos világában az emberek hajlamossá válnak rá, hogy többet mutassanak magukból, mint amik valójában. Ez a hozzá állás eleinte jó ötletnek tűnhet, mivel sokkal több potenciális érdeklődőt fog bevonzani az, ha a szomszéd yachtja, vagy három emeletes háza előtt szelfizel. De egyrészt, ebből biztosan nem lesz szerelem, másrészt az első randi után a kártyavár pillanatok alatt összeomolhat.

Ezeket is jó, ha tudod:

Mitől leszel vonzó férfi?

Mitől leszel vonzó nő?

Az egészben a legnagyobb kockázat ráadásul az, ha egy ilyen klisé miatt olyan kapcsolatot veszítesz el, amiben a másik felet nem is materiális tárgyaid, vagy a világ felé mutatott életszínvonalad fogta meg, hanem Te magad. Azonban a hazugságokat senki sem fogja tolerálni.

Ne húzd tovább az időt: hiszen másodpercenként lecsapnak a kezedről egy hozzád illő partnert. Feltéve, hogy a megfelelő, hiteles portálokat, applikációkat használod, illetve az imént említett tanácsokat becsületesen megfogadod, akkor nincs mitől félned. Társkeresési projekted garantáltan hatalmas sikerekkel, valamint gyümölcsöző kapcsolattal fog zárulni.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mi az a francia csók?
Mi az a francia csók?

Szeretnéd tökéletesen elsajátítani a csókolózás művészetét? Sokat hallottál már a francia csókról, viszont nem tudod, hogyan is csináld úgy, mint egy vérbeli profi? Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a lépéseket, amiket be kell tartanod. Mi az a francia csók? - A...

Így viselkedik a férfi, ha tetszik neki a nő!

Számos dolog árulkodhat arról, ha egy férfi bele van habarodva egy nőbe. Feltéve, hogy jól ismerjük ezeket az árulkodó nyomokat, sokkal könnyebben megérthetjük a férfiak szándékait. Ezáltal megfontoltabb és határozottabb döntéseket hozhatunk. Szeretnéd tudni, hogy mik...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás