Oldal kiválasztása

Óvszerek

Ízesített és illatos, természetes élményt nyújtó, extra nagyméretű vagy éppen különleges képességekkel felruházó óvszereket keresel? Széles, magas színvonalú, akciókkal tarkított kínálatunkban garantáltan megtalálod a számodra legideálisabb típust.

Ezért fontos a minőségi óvszer használat

Óvszereinket megannyi kihívás elé állítjuk az évek során. Az autóban felejthetjük a nagy forróságban vagy éppen a jég hidegben. Tárcánkban különböző, éles tárgyakkal érintkezhet. A gyenge minőségű termékek szövete pedig rendkívül hamar és láthatatlan módon sérülhet meg a gyűrődések közepette.

Inkább ne égj be a csajok előtt! Légy tudatos az óvszerek világában, tárold őket a megfelelő módon és használd a számodra legideálisabb, minőségi termékeket.

Honnan tudhatod, hogy egy óvszer ellenálló?

A népszerűbb márkák rendszerint magasabb ellenállási fokkal rendelkeznek. De fontos az is, hogy mindig csak megbízható forrásból vásárolj! Kínálatunkban megtalálod a legmagasabb színvonalú, garantáltan friss termékeket!

Mennyire biztonságos egy gumióvszer?

Az óvszer a világon az egyik legbiztonságosabb eszköz, a nem kívánt terhességek elkerülésének érdekében. Azonban más területeken is óriási hasznát vehetjük.

A fogamzásgátló szerekkel ellentétben, védelmet nyújtanak a legádázabb szexuális úton terjedő nemi betegségek ellen, mint amilyen a gonorrea, HIV, szifilisz és a chlamydia.

Milyen fajta óvszerek léteznek a klasszikus termékeken túl?

A szex esszenciák között könnyedén megtalálod azokat a dolgokat, amikre elengedhetetlen szükséged van akkor, ha egy minden eddiginél kirobbanóbb teljesítményt és orgazmust szeretnél megtapasztalni. 

Hiszen az életkor nem kifogás a kevesebb és minőségtelen szexre!

 Rücskös, barázdált és egyéb mintázatú óvszerek: céljuk az extra stimuláció biztosítása mindkét fél számára. Amennyiben vadonatúj, idáig ismeretlen élményeket keresel, akkor feltétlenül próbáld ki ezeket a modelleket.

Latexmentes: ha érzékeny vagy a latexra, akkor használj helyettük poliuretán alapanyagú óvszereket, ezáltal megszűnnek a kellemetlen, csípő, viszkető és irritáló tünetek.

Élethű élményt nyújtó: rendszerint extra vékony darabok, melyek olyan érzést keltenek, mint ha egyáltalán nem is húztál volna gumit. Tökéletes választás azok számára, akik kifejezetten a természetes szex nyújtotta élvezeteket keresik.

Magömlés késleltető: ezek extra adalékanyaggal ellátott óvszerek, melyek segítségével teljes mértékű irányítást nyerhetsz orgazmusod időzítése felett. Ezt a hatást rendszerint benzokainnal érik el, mely pontosan annyira érzésteleníti a nemi szervet, hogy még bátran lehessen uralkodni felette.

KingSize darabok: extra méretű termékek a nagy méretekkel megáldott férfiak számára. 

Ízesített termékek: ha valamitől, hát a népszerű ízekkel átitatott óvszerektől azonnal bekattannak a nők. Ruházz be egyre, hogy partnered is kellőképp élvezze az orális szexet és minden eddiginél vadabb, érzékibb kényeztetésben részesítsen.

Női óvszerek: kifejezetten a nők számára tervezett gumik, melyeket a hüvelybe kell felhelyezni. Egyik legfőbb előnyük, hogy segítségük révén, maguk a nők kontrollálhatják a védekezést a férfiak helyett.

Így tárold a gumióvszereket a biztonság érdekében

A hosszú távú tárolásra bármilyen hely megfelelőnek minősíthető, amire az általános szobahőmérséklet és páratartalom a jellemző.

Ilyen lehet például egy éles tárgyaktól mentes éjjeliszekrény vagy íróasztal.

Szállítás esetén pedig soha ne tedd a hátsó zsebekbe – hiszen ülés, hajolás közben így súrlódás érheti -, továbbá kulcs, öngyújtó vagy telefon mellé.  Végezetül pedig ne feledkezz meg róla, hogy az óvszer használat során tapasztalt negatív élmények többsége, a nem megfelelő mértékű síkosításnak tudható be. Válasz egyet a legprofibb vízbázisú termékek közül – melyek garantáltan nem roncsolják a gumi anyagát -, és élvezd végre felhőtlenül, hosszantartóan a szexet!