Oldal kiválasztása

Pár tipp a káma-szútrából, hogy újra feléleszd a szerelmet!

Ugye Te is szívesen túllépnél végre az unalmas misszionárius pózon? Szeretnél kipróbálni valami irtózatosan izgalmasat? Ha vágysz egy felejthetetlen, lehengerlő éjszakára, – mellyel újra fellángoltathatod kapcsolatodat – akkor ne keresgélj tovább. A Káma-szútra alapjai jelenthetik számodra a megoldást! Figyelem! Nem kell rögtön a leghajmeresztőbb technikákra gondolni, melyek rögtön kedvét szegik az embereknek. Léteznek olyan, hatékony […]

by admin

szept 6, 2021

Ugye Te is szívesen túllépnél végre az unalmas misszionárius pózon?

Szeretnél kipróbálni valami irtózatosan izgalmasat?

Ha vágysz egy felejthetetlen, lehengerlő éjszakára, – mellyel újra fellángoltathatod kapcsolatodat – akkor ne keresgélj tovább. A Káma-szútra alapjai jelenthetik számodra a megoldást!

Figyelem! Nem kell rögtön a leghajmeresztőbb technikákra gondolni, melyek rögtön kedvét szegik az embereknek. Léteznek olyan, hatékony tippek, melyek kifejezetten a kezdőknek hívatottak kielégülést nyújtani.

Lássuk, hogy mik is ezek!

Ősi, indiai bölcselet – avagy, hallottál már a káma-szútráról?

Az Indiából származó, eredetileg szanszkrit nyelven íródott káma-szútra a világ legrégebbi szerelmi kézikönyve, mely rengeteg mindent foglal magában a szexualitáson belül, sőt még azon túl is, főleg filozófiai értelembe véve, annak érdekében, hogy minél teljesebb életet élhessünk.

Az akrobatikus szexpózok mellett kitér például a leghatékonyabb afrodiziákumokra, vagy párkapcsolati tanácsokra. Célja tehát az, hogy olyan dolgokat tanítson meg, mely tudás birtokában a lehető leghatalmasabb gyönyört legyenek képesek nyújtani egymásnaknak az emberek. Ezáltal elégedettek lehetnek párjukkal, megakadályozva egy kapcsolat ellaposodását, vagy egy esetleges félrelépést.

Nem csoda hát, hogy sokan, a káma-szútrát az öröm művészetének is nevezik.

Mi haszna lehet a számodra?

A káma-szútrában káprázatos lehetőség rejlenek, a párkapcsolatok helyrebillentését illetően. Ettől függetlenül, nem csupán akkor érdemes bevetni, amikor a probléma már felütötte a fejét.

Hogy mit tanulhatsz a káma-szútrából?

A fiataloktól kezdve, egészen a legidősebb korosztályig, mindenki számára egy bámulatos, lebilincselő kikapcsolódási lehetőséget képes nyújtani. Mondhatnánk úgy is, hogy a szexuális együttlétnek egy felsőbb, vérpezsdítőbb, határok nélküli módozata.

Fontos jelentőséget kap benne a hétköznapi élet, továbbá a spiritualitás. Sőt, a haladóbb gyakorlatok, már kifejezetten beilleszthetőek lennének egy intenzív, fizikai hátterű jóga órába.

Hogy még is mi a pláne az egészben? Leginkább az, hogy mindezek ellenére kifejezetten élvezni fogod!

A szeretkezés egy sokkal mélyebb érintésű, bensőségesebb élménnyé válik tőle. Rávilágít arra, hogy mennyire értékesek az egymással közösen eltöltött percek, ebben a rohanó világban.

A káma-szútra úgy képes maximális, szexuális kielégülést nyújtani, hogy közben fizikailag, és spirituálisan is aktívan fejlődünk. Hosszútávon, a párok közötti kapcsolatot ezerszer szorosabbá tudja varázsolni. Ráadásul egyetlen „mellékhatása” az, hogy bizalmunk elképesztő mértékben növekedik a másik fél iránt.

Összességében tehát: A káma-szútra kezdeti bevetése nem csak, hogy felcsigáz, de még abban is rengeteget segíthet, hogy jobban megismerjétek egymást. Ezen felül pozitív hatásai közé sorolandó például a jobb, általános közérzet, az élet, a szerelem, a szexualitás, és társunk átfogóbb megértése.

Pár egyszerű, még is hatékony káma-szútra tipp kezdőknek!

Vess be egy könnyedén elsajátítható szexuális pozitúrát! A káma-szútra, a tévhitekkel ellentétben nem csupán kínosan akrobatikus mutatványokkal van tele.

Így csináld a Janukurpara-t: Kezdők számára tökéletes Lehet a Janukurpara gyakorlása. állóhelyzetben kapd fel a partneredet a fenekénél tartva, miközben Ő a nyakadba kapaszkodik. Így a látszat ellenére könnyedén megtarthatjátok egymást. A póz elsődleges előnye, hogy egy felettébb mély behatolást eredményez. A másodlagos pedig leginkább a közvetlen szemkontaktusban mutatkozik meg, illetve abban, hogy a lenyűgőzőnek tűnő erőddel és állóképességeddel, biztosan lehengerled majd a társadat.

Alkalmazz pár hatékony, méltatlanul elfeledett, ősi vágyfokozó készítményt: ilyen például az a mixtúra, amikor langyos tejben keverünk el kevés mézet és sáfrányt, végül egy csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük a koktélt.

Vágyserkentő, és szexuális energiát növelő étrend-kiegészítők: a káma-szútra tanításai alapján ilyennek számít az ashwagandha gyökér, valamint a görögszéna. Rendszeres fogyasztás mellett, utóbbi a nők, míg előbbi a férfiak számára lehet különösen hatékony.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás