Oldal kiválasztása

Parfümök, feromonok, habfürdők

Megvan az őrjítően szexi harisnya, sőt megannyi, csábító erotikus kiegészítő, de mégis úgy érzed, hiányzik valami elengedhetetlen, motiváló szikra? Ilyen esetben egy minden porcikát megbizsergető habfürdő, vagy egy ellenállhatatlan feromon parfüm jelenti a hiányzó láncszemet, mely utóbbinak egyaránt létezik nők és férfiak számára tervezett változata is.

Mitől olyan különlegesek a fermonok parfümök?

A feromonparfüm egy kifejezetten csábítás céljából készült, feromonnal dúsított, olykor különleges fűszernövények kivonatát is tartalmazó készítmény. Ugyanis a feromon illata önmagában nem, vagy csak alig érzékelhető.

Hogyan működik a feromon?

A feromonok olyan hormonoknak minősülnek, melyek rendhagyó módon a testen kívül fejtik ki hatásukat. Megfigyelték, hogy a feromon termelés és kibocsájtás az állatok életének egyik kiemelt része. Segítségével megváltoztathatják, avagy befolyásolhatják egymás viselkedését, magatartását egyazon fajon belül.

Mindezt tehetik figyelmeztetésként, a területük behatárolásaként, vagy akár szexuális izgalmak kiváltásának céljából is. Utóbbi okán elindulva világot láttak az első feromonparfüm termékek, melyeket egyre tovább fejlesztettek az évek során.

Milyen termékek közül választhatsz?

Léteznek kifejezetten csak az egyik nemre specializált (női vagy férfi) termékek és univerzális fajták is. Milyen előnyeik lehetnek?

Sokan afrodiziákum-szerű hatásokat tulajdonítanak nekik. Avagy a következőket tapasztalják: azonnali nyomást helyeznek az érzékekre, majd inspirációval, tettrekészséggel töltik meg a körülöttük lévőket, miközben fantáziájukat is kellőképp megcsavarják.

Milyen az illatuk?

A feromont tartalmazó parfümök illat kavalkádja bár enyhének tűnik – illetve nem tolakodó – mégis rendkívül aromás, fűszeres, stimuláló és szórakoztató. Ennek okán például, sokan kedvenc hétköznapi parfümökkel kombinálva alkalmazzák őket, ugyanis a legtöbb termék tökéletesen megfér más, erősebb illatok mellett.

Vágykeltő habfürdő: mely melegséggel tölti el a testet

Egy óriási népszerűségnek örvendő, káprázatos élményt nyújtó, különleges fürdő bomba tökéletes beindítója a túlfűtött, erotikus kalandoknak. Ugyanis az általunk

forgalmazott termékek – a hagyományos készítményekkel ellentétben – nem csupán a színvonalas kikapcsolódás élményét hivatottak életre kelteni.

Milyen érzést nyújtanak?

Kezdetben a hozzáadott bőrkondicionáló olajak bársonyosan simogatják a bőrt. Majd hamarosan jelentkezik az általános, hangulatnövelő hatásuk is. Azonban a mámorító bizsergetésen túl, még megannyi fronton támadnak.

A már említett parfümökhöz hasonló módon, extrém aromákat és egy speciális feromon összetevőt tartalmaznak, mely kombináció fenséges és ellenállhatatlan illata pillanatok alatt belengi a szobát.

Hogyan használd őket?

Csupán csomagold ki, majd töltsd meleg fürdővízbe a száraz készítményt. Amennyiben hirtelen, intenzív pezsgést tapasztalsz, akkor mindent tökéletesen csináltál.

Létezhet annál romantikusabb, mint amikor bármiféle előzmény nélkül, szavaktól és gesztusoktól mentesen egymásnak estek a partnereddel, hogy azonnal ízekre szedjétek egymást az ágyban? Most már Te is tudod, hogy mi a csábítás kirakósának legutolsó és egyben legizgalmasabb darabja.Csapj le legújabb termékeinkre, és tekintsd meg az akciós kínálatot még ma – a készlet erejéig!