Oldal kiválasztása

Péniszgyűrűk

Olyan erotikus eszköz után kutatsz, amely pozitív hatást gyakorol a szexuális életedre? Ebben, illetve a szerelmeddel töltött idő garantált felvillanyozásában, elképesztő hasznodra válhat egy professzionális péniszgyűrű.

Lássuk, hogy pontosan miért!

Hogy néz ki egy péniszgyűrű?

Nevéből eredően jól sejthető, hogy személyében egy gyűrű formájú, aprócska eszközről beszélhetünk, mely optimális módon képes illeszkedni a pénisz tengelyéhez, illetve a herezacskó köré. A megfelelően kiválasztott méret nem lötyög, de nem is túl szoros.

Ezáltal egy kellemesen forró, enyhén szorító érzést kelt.

Helyes használata mellett tehát, ez az erotikus játékszer maximálisan biztonságos.

A péniszgyűrű fantasztikus előnyei

A péniszgyűrű egy rendkívül sokoldalú szexuális segédeszköz. Maszturbálásra, előjátékra, de akár a szex teljes időtartalma során (amennyiben az nem haladja meg a fél órát) felhasználható. De milyen elsődleges szerepe is van valójában?

Alapvető célja, hogy csapdába ejtse a hímvesszőbe áramló vért, mely a merevedésért (erektált állapotért) felelős. Péniszed ettől keményebbé válik, sőt, akár a megszokottnál nagyobbá is, melyet az extra vérbőség okoz.

  • Dobd le a terhet válladról: egy vadító, erotikus látványt keltő péniszgyűrűvel karöltve, többé nem kell azon stresszelned, hogy minden körülmények között a maximumot nyújtsd az ágyban. Ugyanis az aprócska gyűrű elektromos kivitelben bizsergető rezgéseket bocsájt ki magából, mely nem csupán a férfiasságodat, hanem a szerelmed klitoriszát is hatékony módon izgatja.

Választhatsz azonban egyszerűbb, bordázott kialakítású modelleket is, melyek hasonlóan extra stimuláló funkciókkal bírnak.

  • Ha partnerednek több időre van szüksége, mint neked: akkor nem kell mást tenned, csupán vedd le a gyűrűt a hímvessződről és fogd a kezedbe (esetleg helyezd fel az ujjadra). Amennyiben vibrációs gyűrűt használsz, akkor ettől a pillanattól kezdve fantasztikus módon kényeztetheted tovább kedvesed csiklóját egészen addig, ameddig el nem éri a gyönyör legfelső pontját.
  • Minden eddiginél keményebb merevedésre vágysz? Ez az erotikus játék ebben is készségesen áll a szolgálatodra. A felhelyezése után automatikus módon gondoskodik róla, hogy a péniszbe áramló vér a szükséges helyen maradjon. Ez által a merevedésed a megszokottnál jelentősen keményebb és tartósabb lesz.
  • Ha félsz tőle vagy problémáid vannak a korai magömléssel: A megfelelően beállított péniszgyűrű nem csak hogy intenzívebb, a megszokottnál erőteljesebb orgazmussal ajándékozhat meg, de még késleltetheti is azt.

Ezekre ügyelj a péniszgyűrű használata során

  1. Mindenképp borotváld le a szőrzetet a gyűrű leendő helyéről: ezzel elkerülheted azon kellemetlen és fájdalmas pillanatokat, amikor véletlenül a gyűrűhöz csípődik egy kósza szőrszál.
  • Fordíts kellő időt a számodra optimális méret megtalálására: hiszen, bár a gyűrűk rendszerint rugalmas anyagokból készülnek – mint amilyen a gumi és a szilikon -, léteznek merev anyagú (pl. fém), nagyobb súlyú termékek is a haladók számára, akik a még extrémebb hatásokat keresik.

Ezért fontos, hogy tisztában légy a péniszed tövének pontos átmérőjével. Amint lemérted a pontos átmérőt, a továbbiakban is célszerű inkább a picit nagyobb méretektől haladni lefele, mint sem fordítva.  

A pontos átmérő meghatározása gyors és egyszerű folyamat,

de ügyelned kell rá, hogy akkor végezd el, amikor a hímvessződ merev állapotban van. Miután megmérted a merev hímvessző tövének kerületét (a herezacskót is érintő típusok esetében a heréket is belevéve) csupán el kell osztanod a pi értékével, avagy 3,14-gyel.

Ez azt jelenti, hogy egy 6 cm-es pénisz kerülettel rendelkező férfi számára az 1,9 cm-es átmérőjű gyűrű jelentheti az optimális méretet.

Amennyiben viszont nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor a legegyszerűbb megoldás az, ha egy állítható méretű péniszgyűrűt vásárolsz.

Így használd

Fontos, hogy a gyűrűt még az izgalmi állapot előtt kell felhelyezned. Ehhez kend be egy kevés síkosítóval az érintett területet és finoman húzd fel az eszközt a pénisz fejétől kezdve egészen a tövéig.

A heréket is érintő gyűrűk esetében csupán a sorrend változik. A herékkel kell kezdened egyesével, majd csak ezután felhúzni a péniszre az eszközt.

A használat befejeztével szintén ügyelj rá, hogy használj alapos mennyiségű síkosítót az egyszerűbb és gördülékenyebb lehúzás érdekében.

Egy péniszgyűrű segítségével tehát rendkívüli, különleges képességekre tehetsz szert. Miközben a szex nem csupán számodra, hanem szerelmed számára is sokkal intenzívebbé és felejthetetlenné válik. 

Ha megtaláltad a számodra legideálisabb darabot, akkor ne habozz! Mert akciós termékeinkből már csak pár darab maradt készleten.