Oldal kiválasztása

Péniszköpenyek, mandzsetták

Úgy érzed itt az ideje megkezdeni ellaposodott párkapcsolatod korrekcióját? Vagy inkább a hatékony megelőzés lenne a célod? Mindkét esetben elengedhetetlen, hogy megértsd, a jól működő kapcsolatok alapköve a teljes értékű szexuális élet.

A teljes értékű szexuális élet azonban nem létezik az olyan professzionális, modern és minőségi szex játékok alkalmazása nélkül, mint amilyen a méltán népszerű péniszköpeny.

Nyomban eláruljuk, hogy miért!

Vigyázat! Ha egyszer felvetted, soha többé nem akarsz megválni tőle

Előnyei közé tartozik, hogy:

1. vastagabbá, teltebbé, sőt, akár hosszabbá is varázsolhatják péniszed.

2. Barázdált, texturált kialakításuk révén erőteljes stimulációt váltanak ki a hüvely belső falán, ezáltal fantasztikus mértékben fokozzák az élvezeteket mindkét fél számára.

3. Az extra vibrációs motorral kiegészített modellek egy méretes, élő vibrátorrá változtatják a farkadat. 

A legnépszerűbb változatok

A hagyományos péniszköpenyek rendszerint a hímvessző teljes egészét beborítják, még a mandzsetták szabadon hagyják a fejet (a makkot). Utóbbi tehát társával ellentétben nem alkalmas a pénisz meghosszabbítására, csupán annak átmérőjét képes növeli. Cserébe viszont több teret enged az intimitásnak.

Mindezek mellett, a legmodernebb fajtákat már extra péniszgyűrűvel, vagy nyuszis, csikló stimuláló vibrációs felülettel is felszerelik az extrém élvezetek érdekében.

Összességében tehát nem tagadás, hogy a péniszköpenyek és mandzsetták az egyik leghatékonyabb segédeszközök a szexuális életed felmelegítéséhez.

Immár könnyedén – adottságaidtól teljesen függetlenül – a hálószoba sztárjává válhatsz

Viseletük komfortos, a tévhitekkel ellentétben pedig, egyáltalán nem rontanak az aktus minőségén, sőt, mint azt már Te is tudod, feladatuk kifejezetten az, hogy nagymértékben növeljék az élvezeteket – mindkét fél számára. 

A különleges, mondhatni „szupererővel” felruházó péniszköpenyeink a Te hálószobádból sem hiányozhatnak! Tökéletesen alkalmasak partnered maradéktalan lenyűgözésére, ahogy arra is, hogy jelentős mértékben fokozzák a szex közbeni izgalmakat és pajzán örömöket.Szimpatikus termékeinket rendeld meg időben, nehogy lemaradj! Hiszen legnépszerűbb modelljeink pillanatok alatt elfogynak. Sőt, jelenleg is csupán pár darab van belőlük raktáron.