Oldal kiválasztása

Péniszpumpák

Hosszú idők óta egy teltebb, bármelyik pillanatban bevethető péniszre vágysz? Javulást és több bátorságot szeretnél elérni szexuális életedben? Egy professzionális péniszpumpa segítségével, többé semmi sem állhat a minőségi, gondtalan szex útjába.

A péniszpumpa használatnak előnyei

A péniszpumpákat sokan a viagra és más potencianövelő szerek természetes alternatívájaként emlegetik. Persze nem alaptalanul!

Elsődleges céljuk, hogy esztétikus, lehengerlő képet nyújthass az ágyban. Emellett viszont a szex is sokkal élvezetesebbé és felejthetetlenné válik. Hiszen, minden eddiginél többre lehetsz majd képes.

Megteremtik a kőkemény erektált állapotot, továbbá sokkal érzékenyebbé varázsolják a péniszt, melynek köszönhetően az orgazmus legcsodálatosabb gyönyöreit tapasztalhatod meg minden egyes alkalommal. Utóbbi az oka annak, hogy a péniszpumpák a hagyományos maszturbálás színterén is óriási népszerűségre tettek szert (főként a vibráló típusok).

Ez esetben a felhasználók előszeretettel teszik még teljesebbé az élményt, akár egy élethű vibrációs műpopsi bevetésével is.

Mindezen felül, természetes módon segíthetik elő a pénisz hosszúságának, és átmérőjének növekedését a megnövekedett vérbőség által. Mindezzel párhuzamosan pedig a szexuális magabiztosság, illetve az általános elégedettség megnövelésében is kiveszik részüket.

A helyes alkalmazás

Nemi szervünk tréningezése ugyanolyan fontos feladat, mint testünk edzése a különböző sporttevékenységek révén.

Az első lépés a síkosítás. Vigyél fel egy vékony réteget a készülék nyílása és péniszed töve köré. Ezt követően, csúsztasd a nyílásba – akár teljesen nyugalmi állapotban. Kezdődhet a pumpálás!

A maximális méret körülbelül 30 másodperc után alakul ki. A pumpát pedig legfeljebb 2-3 percig szabad használni. Fontos, hogy lassan és fokozatosan haladj, továbbá bármilyen kellemetlenség esetén azonnal fejezd be a műveletet! Ha szeretnéd levenni a készüléket, csupán nyomd be a kioldó gombot.

Bár a péniszpumpákat sokan csak alkalmi célra használják (például egy pénisznövelő készülékkel kiegészítve), valójában a rendszeres használat esetén maradandó, pozitív, méretbeli változásokat is tapasztalhatsz.

Fantasztikus módon kombinálható a különböző péniszgyűrűkkel is, melyek a pumpálást követően hatékonyan képesek fenntartani a lenyűgöző erekciót. Indulj el az edzettebb, hatékonyan bevethető pénisz felé vezető úton még ma! Válogass kedvedre innovatív, kedvező akciókkal teli, izgalmas termék palettánkból – a készlet erejéig!