Oldal kiválasztása

Próbáltad már a lábfétist? Minden, amit tudni szeretnél róla!

Hallottál már a lábfétisről? Netán szeretnéd jobban megérteni, hogy miről is szól ez a különös, erotikus eszménykép? Megítélése rendkívül megosztja az emberiséget. Sokak számára egy abszurd badarság, míg egyeseknek legális, szexuális doppingszer. Vajon miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget egyetlen testrésznek, melynek átlagos esetben nincs is sok köze a szexhez? Mi állhat lábak bálványozásának titokzatos hátterében? Van […]

by admin

szept 6, 2021

Hallottál már a lábfétisről? Netán szeretnéd jobban megérteni, hogy miről is szól ez a különös, erotikus eszménykép? Megítélése rendkívül megosztja az emberiséget. Sokak számára egy abszurd badarság, míg egyeseknek legális, szexuális doppingszer.

Vajon miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget egyetlen testrésznek, melynek átlagos esetben nincs is sok köze a szexhez?

Mi állhat lábak bálványozásának titokzatos hátterében?

Van egy jó hírem: kiderítettük! Maradj velünk, és azonnal bemutatjuk mindazt, amit a lábfétisről tudni szeretnél!

Mi az a lábfétis? Ezek a legfontosabb tudnivalók!

A láb vonzereje évszázadokra nyúlik vissza. Bár Magyarországon is egyre felkapotabbak a különböző, szélsőséges szexuális irányzatok, mégis akad egyenlőre egy, – mondhatni – tabu téma, ami nem más, mint a lábfétis. Kevesen merik felvállalni, hogy rabjaik ennek a szokatlan, sokak számára bizarrként titulált mámornak.

A lábfétis definíciója: egyszerűen fogalmazva, akkor beszélhetünk róla, amikor az embert, a lábak látványa, érintése, masszírozása, vagy akár csókolgatása izgatja fel, esetleg juttatja el egészen az élvezetek legmagasabb csúcsára.

kötözős lábfétis

Sokak számára különösen hathat, de valójában a különböző, közismert fétisek egyik leggyakrabban felmerülő formájáról beszélhetünk személyében. Az a pletyka járja, hogy még a híres filmrendezőnek, Quentin Tarantino-nak is lábfétise van.

De hogyan alakulhat ki? – Mi okozza a lábfétist?

Kialakulásával kapcsolatban számtalan tézis kering a világon. Azonban mind közül az egyik legismertebb egy minneapolisi doktor, Scott M. Jacoby, szexuál terapeuta elmélete. Miszerint a kiváltó ok, a megaláztatás izgalmas dinamikájában keresendő, akár csak a közismert BDSM szex esetében. Pszichológiai kiváltó okát tehát, a megaláztatás köré építi, mely esetén legbelül a férfi csupán annyira tartja jónak magát egy nővel szemben, hogy annak lábát megérintse.

Azonban ez önmagában még semmit se jelent. Ahogy említettük számtalan, különböző kutatás folyik, melyek mind más, és más területekről (pl. biológia) próbálják megtalálni a választ a nagy kérdésre.

De számít is ez bármit, ha egyszer már valaki imádja a lábakat? Kötve hisszük.

Milyen gyakori a lábfétis?

Erre nehéz pontos számot találni, de az bizonyos, hogy ez az egyik leggyakoribb a fétisek között. Nagyon sok ember fantáziál lábakról. Férfiak és nők, Hetero-, és homoszexuálisok egyaránt.

Ki számít igazán lábfetisisztának, mi jellemző rájuk?

Statisztikák alapján fény derült rá, hogy a lábfétis a férfiak esetében fordul elő gyakrabban. Ettől függetlenül a női nemet sem kíméli. Ráadásul a bokák iránti vonzódás is szorosan hozzáköthető a teljes képhez, mely ellenben, inkább a nőkre jellemző.

Extrém esetben nem csupán a lábak formája, esztétikája a meghatározó. Lényeges lehet a szaguk, a körmök színe, sőt, még az is hogy milyen zokni, vagy harisnya került lehámozásra róluk.

Kevesen tudják, de a lábfetisizmus, valójában nem olyan logikátlan alapokkal rendelkezik, mint azt elsőre gondolnánk. Ugyanis a talpunkban több száz ezer idegvégződés fut keresztül. A lábak szexuális irányú megközelítése tehát gyakorlatilag elengedhetetlen kellene, hogy legyen egy teljesnek mondható kielégülés tekintetében.

Említésre méltó érdekesség még, hogy a lábfétis, napjainkra már annyira elfogadott szexuális beállítottsággá nőtte ki magát, – továbbá akkora rajongói táborral rendelkezik – hogy egyedi, nemzetközi társkereső oldal is épült a téma köré.

Domina és lábfétis

Varázsolnál egy kis újdonságot az ágyba? Próbáld ki a lábfétist!

Szeretnéd viccessé tenni az estétek hangulatát? Kipróbálni valami szokatlan impulzust? Vagy csupán érdekelne a fétisek egy páratlan, pikáns, exkluzív megközelítése?

Akkor vágjatok bele, és kövessétek a kezdőknek szánt utasításainkat!

  • A lábújukkal lejátszott orális szex már a haladóbb kategóriába tartozik, úgyhogy kezdésnek inkább próbáljatok egyszerűen csak ráhangolódni egymásra. Ez történhet egy átfogó, hangulatos lábmasszázs, lábfürdő, vagy akár extrém esetben egy pedikűr keretein belül is.
  • Kezdjetek el közben fantáziálni a lábakról, próbáljatok meg egyre inkább erotikus töltetet tulajdonítani nekik. Ebben pár, a lábakra irányuló piszkos, erotikus mondat is rengeteget segíthet.
  • Amint érzitek, hogy kezdtek belemelegedni, jöhetnek a kiforrottabb technikák. Ilyen például az, amikor a lábujjaitokat egymás nemi szervéhez érintitek, természetesen egyre intenzívebb módon.
  • Ha ezzel is megvagytok, akkor sikerült ügyesen bele lendülni a műfajba. Innentől csak a fantázia szabhat határt, ezért a továbbiakat inkább már rátok bízzuk.

Nem csak a fétis érdekel? Olvass többet! Összeszedtük legjobb cikkeinket.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás