Oldal kiválasztása

Prosztataizgatók

Egy minden eddiginél lenyűgözőbb, szupererős orgazmusra vágysz? Nyitott vagy az új, izgalmas és szenvedélyes élményekre? Ráadásul a szexuális egészség is fontos a számodra?

Akkor kétségkívül érdemes megismerkedned az erotikus játékok egyik legújabb, óriási népszerűségnek örvendő darabjával: a prosztataizgató készülékkel.

Hol található a prosztata?

A prosztata (más néven: P-pont) a végbél és a hímvessző között helyezkedik el. Sokan a női G-pont megfelelőjeként tartják számon. Látszólag egy apró izmokkal és idegvégződésekkel teli mirigy, mely elősegíti a spermium kiömlését a péniszből. 

Legegyszerűbb megközelítési módja az ánuszon keresztül valósulhat meg.

Hogyan váltható ki egy P-pont orgazmus?

A prosztata orgazmus természetesen annak hatékony izgatása során jöhet létre. Ehhez a legcélszerűbb segédeszköz pedig egy direkt erre a célra fejlesztett, professzionális prosztataizgató készülék.

Milyen érzés az, amikor a P-ponton át váltjuk ki az orgazmust?

A legtöbb vásárlói véleményt összevetve a prosztata orgazmus rendkívül hasonló a hagyományoshoz, ám annál jelentősen intenzívebb, az egész testet átfogó élmény.

Így használd – Akár egyedül, akár párban

Az alapos síkosítást, valamint az ujjakkal történő bemelegítést követően finoman és fokozatosan behelyezheted a prosztataizgató készüléket.

Mielőtt bármilyen funkciót bekapcsolnál a vibrátoron, kezdetben fordíts elegendő időt tested alapos felfedezésére. Próbáld megtalálni a prosztatát és különböző erejű, lágy nyomást helyezni rá.

Ha egy bizonyos terület stimulációja kellemes érzést vált ki és picit olyan érzésed támad, mintha pisilned kellene, akkor sikeresen megtaláltad a P-pontot. 

Amint megvan, bekapcsolhatod a különböző, izgalmas rezgési funkciókat. Célszerű a legkisebbtől haladni felfelé. És csupán akkor kapcsolni a magasabb fokozatokra, amikor már úgy érzed, hogy közel jársz az orgazmushoz.

Gondoltad volna? A prosztata stimulációnak számos, pozitív egészségügyi hatása is létezik

A rendszeres prosztatamasszázs nem csupán rendkívüli, erotikus élményekkel ajándékozhat meg téged. Segíthet megakadályozni a duzzadások és prosztata megnagyobbodás kialakulását, illetve a már kialakult duzzanat csökkentését.

Ezáltal enyhítheti többek között a vizeletürítési és ejakulációs problémákat.

Szeretnéd a prosztataizgató készülékek mindezen pozitív előnyeit élvezni a szórakoztató, intenzív orgazmusokkal teli órák kíséretében? Akkor mindenképpen szükséged van egy ilyen kütyüre! Válogass kedvedre innovatív, kedvező akciókkal teli, izgalmas termék palettánkból – a készlet erejéig!