Oldal kiválasztása

PVC lepedő, paraffingyertya

Speciális, módfelett praktikus termékeink révén nem csak az elő és utójátékra, de még a hálószobai kínos balesetek elkerülésére is gyors, pénztárcabarát, ám hatékony megoldást nyújtunk számodra!

Lássuk, hogy hogyan!

Mi az a PVC lepedő?

Ha valahol, hát bizony a BDSM során tényleg könnyedén eldurvulhatnak az események. Ennek okán érdemes alaposan védekeznetek. Ez alatt viszont, nem csupán a gumi óvszer használatra gondolunk, hanem sokkal inkább egy végtelen megnyugvást nyújtó PVC lepedőre.

De miben lehet a segítségedre egy ilyen fantasztikus pléd?

Szeretnéd, ha nem maszatolódna el semmi sem az ágyadon? Ezen dizájnos és végtelenül kényelmes segédeszköz társaságában biztos lehetsz benne, hogy a vad, féktelen szex többé nem hagy majd semmilyen kellemetlen nyomot.

Ezáltal végre teljes mértékben elengedheted magad, és felhőtlenül élvezheted a közös pillanatokat.

Mire képes pontosan?

A felnőtt takaróként is emlegetett, különleges tapintású, hosszú élettartamú PVC lepedő víz és olajálló is egyben. Ezáltal lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb módon ellazulhass a szexuális kalandok során.

Nem gond többé, ha a síkosító kiömlik, ahogy az sem, ha véletlenül az ágyneműre csöppennétek az aktus végén. Segítségével megvédheted a matracodat a nem kívánatos szennyeződésektől és károsodásoktól.

A paraffingyertya áldásos hatása

A méltán népszerű testgyertyák a BDSM tökéletes kiegészítő eszközei, legyen szó akár az elő, akár az utójátékról. Kiemelkedő sajátosságuk, hogy hagyományos társaiknál alacsonyabb hőmérsékleten égnek. Ezáltal alkalmazásuk sokkal biztonságosabb.

De mire használhatóak pontosan?

A paraffin testgyertyák segítségével fantasztikus módon bebarangolhatóak a test különleges erogén zónái. Az élmény intenzitását pedig teljes mértékben a domináns fél irányíthatja.Többé ne bízd a véletlenre hálószobád biztonságát, ahogy az alapos mértékű, hatékony előjátékot sem. Válaszd pompás színű, magas hatásfokú, olcsó termékeink egyikét, és élvezd végre fesztelenül az együttlétet.