Oldal kiválasztása

Szexhinta, szexgép, párna

Régóta vágysz már rá, hogy fizikai adottságaid ne jelentsenek óriási hátrányt a szeretkezés közben? Eleged van az ezekből eredő kompromisszumokból?

Akkor itt az ideje, hogy szexhintáink, szexgépeink, vagy speciális párnáink segítségével Te is megtapasztald a létező legkiadósabb élvezeteket.

A szexgépek lenyűgöző előnyei

Hiányzik egy kis plusz erő és kitartás ahhoz, hogy végre a csúcsra juthass? Professzionális szexgépeinknek ezek egyáltalán nem jelentenek akadályt.

A vibrátorokhoz elképesztően hasonló – ám azoknál méretesebb és hatékonyabb – szerkezetek célja, hogy olyan élményben részesítsenek téged, mintha valóban egy igazi, fáradhatatlan szeretővel lenne dolgod.

Az egyik legnagyobb különbség tehát a hagyományos vibrációs termékekhez képest, hogy itt egyáltalán nem lesz szükséged a kezeidre. Váltakozó, élethű stimulációkkal juttatnak téged a csúcsra.

A rendkívül halk motor szinte alig, vagy egyáltalán nem hallható. Te szabályozhatod a sebességet és az intenzitást, egyes esetekben akár telefonos applikáción keresztül.

Kedvedre váltogathatod a különböző szögeket, hogy a kedvenc szex pózaidban kényeztessen imádott masinád.

Ints be a gravitációnak! – A szexhintákról bővebben

A világ legvadabb, brutális orgazmusokat generáló szexpózairól álmodsz, de félsz, hogy nem vagy elég hajlékony? Netán nem lenne elég erőd, állóképességed, vagy ügyességed a megvalósításukhoz?

Ez többé nem okozhat problémát! Egy szexhinta birtokában nem léteznek az imént említett akadályok. Sőt, egy szexhevederrel valójában minden jobb, mint nélküle.

Mozgásszervi vagy krónikus betegséggel küzdesz?

A súlytalan rugalmasságot biztosító szexhinták ez ügyben is készségesen állnak a rendelkezésedre.

Többé nem kell, hogy a vad, izgalmakkal teli szex óriási energiát és erőfeszítéseket emésszen fel. Ráadásul az anális és orális kalandokra szintén tökéletesen alkalmas.

Hogyan kerül majd a helyére?

A mennyezetről lógó típusokat pár csavar és egy karabiner segítségével könnyedén, pillanatok alatt rögzítheted, de válogathatsz az ennél is egyszerűbben telepíthető, ajtókeretre akasztható modellek közül is.

Kényelmetlen és túl fárasztó a szex? Létezik megoldás

Úgy érzed, hogy a szexhintáknál valami olcsóbb, ám szintúgy hatékony megoldásra vágynál?

Egy ergonomikus kialakítású, anatómiai párna alkalmazása hasonló módon, fantasztikus mértékben képes megkönnyíteni a népszerű szex pózok hosszan tartó alkalmazását.

A különböző méretben és színben is elérhető párnák egyik legfőbb célja, hogy extrém rugalmasságot és kényelmet kölcsönözzek számodra.

Segítségükkel számtalan új, forró testhelyzetet próbálhattok ki pároddal, továbbá komfortosabbá tehetitek a régi, már jól bevált pozitúrákat is, mint amilyen például a kutyapóz. Ne pazarold tovább az időt és energiát! Itt az ideje hát, hogy téged is a felhők felé repítsen mesés, izgalmas élményekkel teli szexuális életed. Mi pedig biztosítjuk számodra az ehhez szükséges, akciós ajánlatokkal átszőtt, fantasztikus segédeszközöket, melyekkel, akár már ma éjszaka felpezsdítheted a hangulatot.